Canm menunde her zaman tatlin var azaltmalisinmenüm
10.30
yarım dilim tb ekmek
1 dilim su böreği (kv yollamıştı dün)
1 tk cevizli ezme
1 kk peynir
12.30
2 dilim baklava az şerbetli (kv den)
17.30
1 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 tk cevizli ezme
1 kare bitter çiki
2,5 lt su
spor yok
Kiz keske yesem zaten ben normal yemek yesem hem karnim doycak hem.zayiflicam.nerde ivir zivir orda benahh ahh 700 gr a bile razıyım
yok kız yiyom ben iyi bak menülerime açıldı boğazım
kız civanın neyini geççen gram veriyoz diye alay mı ediyon anlamadım ki
anam niye çikileri sabah yemiyon da akşam yiyon dayak istiyon heeeeeeeee
kız bu nasıl iftar ölüm orucu gibi olmamış valla nadal doğru diyor düzgün bir şey ye çorba sebze yemeği falan
Canm menunde her zaman tatlin var azaltmalisin
Kiz keske yesem zaten ben normal yemek yesem hem karnim doycak hem.zayiflicam.nerde ivir zivir orda ben
buseb hadi sabah yağlı su böreği yedin aynı öğünde ekmeğin işi ne öğlen baklavayı yedin akşamda çikonun işi ne adaya kızıyorum ama senin yemeğin nerede ezmeyle gün geçirmişsin beğenemedim kuzum şu evdeki İsviçre çikolataları bir bitsede bende şu nefis mücadelesinden kurtulsam sabah eşim ve oğlum yediler yemeyeceğim dedim yemedim ama akşam dayanamadım çok lezzetliler ciwaninda verdiği grları değil kilosunu geçecek diyorum bana en yakın o var önümde busenin kilosunu geçecem deseydim çok ütopik olmaz mıydı kendimi biliyorum
Günaydın kızlar sabah kahvemi yudumlarken sayfamıza bir goz atayim canim cok sıkkın dünden beri o kadar emegimi cope attim resmen dun az yeyip gece yatmadan önce spor yaptim 150 mekik 100 squat,100 bel cevirme,25 ip atlama 75 bisiklet cevirme
Saliya kadar dikkat edip patates yogurt diyeti ile devam edicem
Ayy biri godip bana da isvicreden cikolata getirebilir mi acaba:)buseb hadi sabah yağlı su böreği yedin aynı öğünde ekmeğin işi ne öğlen baklavayı yedin akşamda çikonun işi ne adaya kızıyorum ama senin yemeğin nerede ezmeyle gün geçirmişsin beğenemedim kuzum şu evdeki İsviçre çikolataları bir bitsede bende şu nefis mücadelesinden kurtulsam sabah eşim ve oğlum yediler yemeyeceğim dedim yemedim ama akşam dayanamadım çok lezzetliler ciwaninda verdiği grları değil kilosunu geçecek diyorum bana en yakın o var önümde busenin kilosunu geçecem deseydim çok ütopik olmaz mıydı kendimi biliyorum
Evet cnm bundan snra yemek yicem boyle olmuo gercekten aslinda oklda ogretmenlere yapiolar okulda yesem evde de saldirmam benceA aaadddaaa sende bir gece önceden yemeğini çorbanı yap dolaba koy ertesi gün okuldan dönünce başka şeylere saldırma yap salatanı çıkar yemeğini ye ben öğretmenlik yaparken öyle yapıyordum gelince insanın birşey yapacak hali kalmıyor bilirim o halleri dinlendikten sonra gece bir sonraki günün yemeğini yap
Canm o odemdir cope attin gbi dusunme bikac gunluk dikkat etmeyle gecer ama bak ne dicem surekli boyle degisik diyetler yaparsan metobolizma gder ayric insan patatesle kilo veremez ben beslenme uzmanina gderken patatesi bi anlatti adam inan haftada bir gun bile yemezsinGünaydın kızlar sabah kahvemi yudumlarken sayfamıza bir goz atayim canim cok sıkkın dünden beri o kadar emegimi cope attim resmen dun az yeyip gece yatmadan önce spor yaptim 150 mekik 100 squat,100 bel cevirme,25 ip atlama 75 bisiklet cevirme
Saliya kadar dikkat edip patates yogurt diyeti ile devam edicem
Evet cnm bundan snra yemek yicem boyle olmuo gercekten aslinda oklda ogretmenlere yapiolar okulda yesem evde de saldirmam bence
Kizlar midem berbat durimda yedigim bisey dokundu sanirim cok afedersinjz ama din heceden beri surekli istifra ediorum suan da midem bulanio berbat haldeyim su bile gormek istemiorum
A aaadddaaa gecmis olsun cnm umarımbuseb in dedigi gibi güzel haberler alirsin ve patates diyeti geçmiş senelerde de yapmistim olumlu sonuc almistim yine denicem yasam seklimi degistirmem zor sadece azaltabilirim
N nnnadal tam tarif ettigin gibiyim cnm az kilo verdim ya hemen bitirdim diyeti sabah kahvaltı yapmıyorum artik okullar acildigindan beri suan kahvaltı yapiyorum ama aksam çok atistiriyordum yemin ederek onuda durdurucam başka çare yok
buseb cok sevinirim birlikte yapalimmi sali, crs,pers, her hafta tabi 5 te 5 gibi olmazsa:))
Ah keske olsam ama regl yeni bitti cnmkız yesene işte sende ne diye yemiyorsun?
geçmiş olsun canım yaa. kız valla aklıma geldi hamiş falan olmayasın?
Hadi bakalim ins guzel sonuclar gelir kizlartamam canım yapalım bir tekrar yazsana nasıldı nasıl yiyorduk tam?
Hemen kopyaliyim cnmtamam canım yapalım bir tekrar yazsana nasıldı nasıl yiyorduk tam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?