inatçı kilolarımıza elveda

Canm menunde her zaman tatlin var azaltmalisin

Kiz keske yesem zaten ben normal yemek yesem hem karnim doycak hem.zayiflicam.nerde ivir zivir orda ben

buseb hadi sabah yağlı su böreği yedin aynı öğünde ekmeğin işi ne öğlen baklavayı yedin akşamda çikonun işi ne adaya kızıyorum ama senin yemeğin nerede ezmeyle gün geçirmişsin beğenemedim kuzum şu evdeki İsviçre çikolataları bir bitsede bende şu nefis mücadelesinden kurtulsam sabah eşim ve oğlum yediler yemeyeceğim dedim yemedim ama akşam dayanamadım çok lezzetliler ciwaninda verdiği grları değil kilosunu geçecek diyorum bana en yakın o var önümde busenin kilosunu geçecem deseydim çok ütopik olmaz mıydı kendimi biliyorum

A aaadddaaa sende bir gece önceden yemeğini çorbanı yap dolaba koy ertesi gün okuldan dönünce başka şeylere saldırma yap salatanı çıkar yemeğini ye ben öğretmenlik yaparken öyle yapıyordum gelince insanın birşey yapacak hali kalmıyor bilirim o halleri dinlendikten sonra gece bir sonraki günün yemeğini yap

Günaydın kızlar sabah kahvemi yudumlarken sayfamıza bir goz atayim canim cok sıkkın dünden beri o kadar emegimi cope attim resmen dun az yeyip gece yatmadan önce spor yaptim 150 mekik 100 squat,100 bel cevirme,25 ip atlama 75 bisiklet cevirme
Saliya kadar dikkat edip patates yogurt diyeti ile devam edicem

pambuk-apla canım sende benim gibisin yaptımı tam yapıyorsun yapmadığında tam salıyorsnn halbuki yanlış yapıyoruz ortasını tutturup yaşam şekline dönüştürmeliyiz ben onu yapmaya çalışıyorum bu ara sende ne yemenin aşırısına kaç nede diyetin moralinide bozma hayat kilolarlada güzel

Canm menunde her zaman tatlin var azaltmalisin

Kiz keske yesem zaten ben normal yemek yesem hem karnim doycak hem.zayiflicam.nerde ivir zivir orda ben

aynen canım yaaa

doğru diyon dünki fiyasko menüden sonra bugün +300 çıktım ama buna şükür yani. çünkü sonra da akşam 3 bisküvi yedim ve wc ye çıkmadım daha

bugün acil toparlamazsam bu kilolar yapışcak

patateste evde bitcek zamanı buldu ben de bugün yumurta günü yapim diyorum

Ayy biri godip bana da isvicreden cikolata getirebilir mi acaba:)

Evet cnm bundan snra yemek yicem boyle olmuo gercekten aslinda oklda ogretmenlere yapiolar okulda yesem evde de saldirmam bence

Canm o odemdir cope attin gbi dusunme bikac gunluk dikkat etmeyle gecer ama bak ne dicem surekli boyle degisik diyetler yaparsan metobolizma gder ayric insan patatesle kilo veremez ben beslenme uzmanina gderken patatesi bi anlatti adam inan haftada bir gun bile yemezsin

Kizlar midem berbat durimda yedigim bisey dokundu sanirim cok afedersinjz ama din heceden beri surekli istifra ediorum suan da midem bulanio berbat haldeyim su bile gormek istemiorum

Evet cnm bundan snra yemek yicem boyle olmuo gercekten aslinda oklda ogretmenlere yapiolar okulda yesem evde de saldirmam bence

kız yesene işte sende ne diye yemiyorsun?

Kizlar midem berbat durimda yedigim bisey dokundu sanirim cok afedersinjz ama din heceden beri surekli istifra ediorum suan da midem bulanio berbat haldeyim su bile gormek istemiorum

geçmiş olsun canım yaa. kız valla aklıma geldi hamiş falan olmayasın?

A aaadddaaa gecmis olsun cnm umarım buseb in dedigi gibi güzel haberler alirsin ve patates diyeti geçmiş senelerde de yapmistim olumlu sonuc almistim yine denicem yasam seklimi degistirmem zor sadece azaltabilirim
N nnnadal tam tarif ettigin gibiyim cnm az kilo verdim ya hemen bitirdim diyeti sabah kahvaltı yapmıyorum artik okullar acildigindan beri suan kahvaltı yapiyorum ama aksam çok atistiriyordum yemin ederek onuda durdurucam başka çare yok
buseb cok sevinirim birlikte yapalimmi sali, crs,pers, her hafta tabi 5 te 5 gibi olmazsa:))

tamam canım yapalım bir tekrar yazsana nasıldı nasıl yiyorduk tam?

nasıl kilo vericem derdine girmişti bir arkadaşım hatta dostum... En son estetik ameliyatı yaptırdı... Liposakşının ileri versiyonu Vaser Lipo diye bir ameliyat. dikişsiz. kesisizdi. gittimiz hastanede de Raif diye bir tatlı arkadaş ilgilendi bizle saolsun fiyattada devreye girdi. Ondan izin alarak numarasını paylaşıyorum. yardımcı olacaktır size: .....

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım yapalım bir tekrar yazsana nasıldı nasıl yiyorduk tam?
Hemen kopyaliyim cnm

Patates Yoğurt Diyeti Listesi

1. GÜN

Kahvaltı:

1 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt

Öğle:

2 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt

Akşam:

2 su bardağı yoğurt

2. GÜN

Kahvaltı:

1 su bardağı yoğurt

Öğle:

2 adet haşlanmış patates1 su bardağı yoğurt

Akşam:

3. GÜN

Kahvaltı:

1 adet haşlanmış patates

Öğle:

Akşam:

1 su bardağı yoğurt

Diyet Notları:

Haşlanmış patateslere hiçbir türlü tuz ilavesi yapmayınız.Patates yoğurt diyeti 2-3 ayda yalnızca 1 defa uygulanmalıdır.Şekersiz olması şartıyla çay, kahve, yeşil çay içebilirsiniz.Diyet boyunca günde 2-3 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.

Diyet güzel sonuc verirse haftada 3 kez bunu dewam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…