Canım çok az yiyorsun sen sabah mı +1800 çıktın eğer gün içindeyse çok aldırış etme derimmenüm
13.15
1 kase tarhana çorbası
16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran
19.00
3 yk yoğurt
2,5 lt su
40 dk yürüyüş
Aferin kizlar ikinizide tebriksGünaydın kızlar kilo bildirimini keyifle yapıcam 77,5 ysni 3 kilo gitmiş yoğurt patates diyeti ile yalnız o kadar çok zorlandım ki anlatamam ama sporumuda ihmal etmedim p.tesi tekrar baslicam ara verirken verdiklerimi geri almam ins, gununuz guzel gecsin
N nnnadal Tebrikler cnm ne güzel rutin tutturdun bunyende alismistir beslenme sekline darisi bana ins.
Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk börek
Şekersiz çay
Saat 14:00
2 köfte
200 cc süt
Saat 16:00
1 soğuk şekersiz sade kahve
Akşam 18:30
2 kaşık patates püresi
2 köfte kadar fırında tavuk
Saat 21:00
1 adet şekersiz Türk kahvesi
1 adet ceviz
3 l su
Canım çok az yiyorsun sen sabah mı +1800 çıktın eğer gün içindeyse çok aldırış etme derim
Günaydın kızlar haftanın ilk kilo bildirimini yapayım dedim
Geçen hafta 75
Bu hafta 74
Fark 1 kg
İstikrarlı ilerleyişime devam etmekteyim kızlar inşallah haftaya yine 1 kg hedefim var mutluyum sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum
Günaydın kızlar kilo bildirimini keyifle yapıcam 77,5 ysni 3 kilo gitmiş yoğurt patates diyeti ile yalnız o kadar çok zorlandım ki anlatamam ama sporumuda ihmal etmedim p.tesi tekrar baslicam ara verirken verdiklerimi geri almam ins, gununuz guzel gecsin
N nnnadal Tebrikler cnm ne güzel rutin tutturdun bunyende alismistir beslenme sekline darisi bana ins.
Dun menumu yazamandim kv ler bizde ya pek giremedim kizlar aslinda ben gayet vermistim ama onlarin burda olusu 2 gundur duzenmi bozdu yine de bildireyim 62 yim ayni ama dedigim gibj yarim kilo gitmisti geri gelmis 2 gunde
Bnde aksam 6 dan snrs hicbisey diorum insCok tesekkurler kizlar ins. Geri gelmez dikkat etmeye çalışıcam aksam 6 dan sonra hicbirsey olarak denicem haftada 3 gun zarari olmaz sanırım netteki yorumlarda yapan var haftada bir ama her bunye ayni olmuyor
Bugünkü menüm
Sabah 9:30
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Avuç içi kadar pide ekmek
Şekersiz çay
Öğle 14:00
2 köfte
2 kaşık patates püresi (tereyağı ve süt yok)
1 bardak süt (200 cc)
Akşam 19:00
6 tane içli köfte (abarttım pişmanım)
Saat 22:00
1 bardak ıce latte ( 330 cc)
4 l su
Kalorini hesapladim 1600kl dert etme tek sıkıntı aksam yediginden arada 1 sasirt metoyu yarin dengelersin misafirlikte insan kendine engel olamıyor bende bugun yedim baya yarinda misafirim yinede az yemege çalışıcamBugünkü menüm
Sabah 9:30
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Avuç içi kadar pide ekmek
Şekersiz çay
Öğle 14:00
2 köfte
2 kaşık patates püresi (tereyağı ve süt yok)
1 bardak süt (200 cc)
Akşam 19:00
6 tane içli köfte (abarttım pişmanım)
Saat 22:00
1 bardak ıce latte ( 330 cc)
4 l su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?