inatçı kilolarımıza elveda

Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk börek
Şekersiz çay

Saat 14:00
2 köfte
200 cc süt

Saat 16:00
1 soğuk şekersiz sade kahve

Akşam 18:30
2 kaşık patates püresi
2 köfte kadar fırında tavuk

Saat 21:00
1 adet şekersiz Türk kahvesi
1 adet ceviz

3 l su

menüm

13.15
1 kase tarhana çorbası

16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran

19.00
3 yk yoğurt

2,5 lt su
40 dk yürüyüş
Canım çok az yiyorsun sen sabah mı +1800 çıktın eğer gün içindeyse çok aldırış etme derim

Günaydın kızlar haftanın ilk kilo bildirimini yapayım dedim

Geçen hafta 75
Bu hafta 74
Fark 1 kg

İstikrarlı ilerleyişime devam etmekteyim kızlar inşallah haftaya yine 1 kg hedefim var mutluyum sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum

Günaydın kızlar kilo bildirimini keyifle yapıcam 77,5 ysni 3 kilo gitmiş yoğurt patates diyeti ile yalnız o kadar çok zorlandım ki anlatamam ama sporumuda ihmal etmedim p.tesi tekrar baslicam ara verirken verdiklerimi geri almam ins, gununuz guzel gecsin
N nnnadal Tebrikler cnm ne güzel rutin tutturdun bunyende alismistir beslenme sekline darisi bana ins.

Aferin kizlar ikinizide tebriks

Dun menumu yazamandim kv ler bizde ya pek giremedim kizlar aslinda ben gayet vermistim ama onlarin burda olusu 2 gundur duzenmi bozdu yine de bildireyim 62 yim ayni ama dedigim gibj yarim kilo gitmisti geri gelmis 2 gunde

menü güzel ama püre tereyağlı ve sütlü oluyo ona dikkat et canım

Canım çok az yiyorsun sen sabah mı +1800 çıktın eğer gün içindeyse çok aldırış etme derim

yok canım sabah değil 2 önceki sabah böyleydi

tebrikler süper sonuc

çok iyi sonuc canım süpersin kilolar hızlı geldiğinden hızlı gitmiştir. ama bu diyeti 3 ayda 1 yapın yazıyodu hadi ayda 1 olsun ama sen her hafta yapcam diyorsun emin misin? sağlığına zeval gelmesin. bu sekilde yapan var mı bu diyeti?

Dun menumu yazamandim kv ler bizde ya pek giremedim kizlar aslinda ben gayet vermistim ama onlarin burda olusu 2 gundur duzenmi bozdu yine de bildireyim 62 yim ayni ama dedigim gibj yarim kilo gitmisti geri gelmis 2 gunde

tühh bari kilo yapışmadan toparlan canım

Cok tesekkurler kizlar ins. Geri gelmez dikkat etmeye çalışıcam aksam 6 dan sonra hicbirsey olarak denicem haftada 3 gun zarari olmaz sanırım netteki yorumlarda yapan var haftada bir ama her bunye ayni olmuyor

Bugünkü menüm
Sabah 9:30
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Avuç içi kadar pide ekmek
Şekersiz çay

Öğle 14:00
2 köfte
2 kaşık patates püresi (tereyağı ve süt yok)
1 bardak süt (200 cc)

Akşam 19:00
6 tane içli köfte (abarttım pişmanım)

Saat 22:00
1 bardak ıce latte ( 330 cc)

4 l su

6 mııııııııı naptın anam sen kilo verdin diye kudurma kız

benim menüden beter olmuş hee toparla yarınn

menüm

13.30
1 tabak makarna
2 yk yoğurt
1 kase tarhana çorbası
1 bardak icetea limon

17.30
1 kupa soğuk sütlü nescafe

su 3 lt
spor yok

Kizlar ben eleştirileri pek sevmediğim(gun boyu morelim bozuk oluyor)icin menu paylasmicam bir gun abarttiysam diger gun ac kalicam kalorileri yazarim size uyarmi

Kalorini hesapladim 1600kl dert etme tek sıkıntı aksam yediginden arada 1 sasirt metoyu yarin dengelersin misafirlikte insan kendine engel olamıyor bende bugun yedim baya yarinda misafirim yinede az yemege çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…