inatçı kilolarımıza elveda

buseb seninde 895 kl bu kadar uzuuun zaman iyi dayanıyorsun birsey yemeden maşallah cnm

pambuk-apla sağol canım içimi rahatlattın ama kötü eleştirileriniz beni kendime getiriyor size menümü yazacağım için bile daha az yiyorum sende kendini sadece kal yazarak daha iyi hissedeceksen öyle yaparız

Kızlar bir öğün bile ne kadar önin emli dünkü içli köfte cozutmasından sonra bugün +400 çıktım bugün onu toparlayıp en azından sıfırlama lazım evime gidebilirsem bende patates yapabilirim belki ilk hedefime 4 kilo kaldı doğum günüme kadar hedef koydum
K Karanfil_kokuyor sende bu hafta kendini toparlamalısın artık bu kadar yemek yeter birbirimize destek olmalıyız ki başarılı olalım seni geçmek hiç zevkli olmadı hani azim nerede kaldı
buseb sen yine var ya yediğin için değil yemediğin için kilo veremedin bu hafta yavrucum düzenli yemek yemelisin dünde sadece 1 defa yemişsin olmamış tatlım

Kizlar yogurt patatesde de verdiklerimi sadece 1 gunde geri aldim denemeyin en iyisi ogun azaltmak sanirim

Kızlar öğün azaltmak değil öğünlerde yediklerimizi azaltmamız daha faydalı olacaktır ben tek öğün yiyerek kilo vermeyi daha önce denedim birkaç kilodan sonra vücut kendini kitledi tüm gün aç gezsemde gr veremedim açlık hat safhaya çıktı halim kalmamıştı sağlığımdan oluyordum bıraktım ama kısa sürede geri geldiler öğün azaltmanızı tavsiye etmem K Karanfil_kokuyor pambuk-apla

Canlarim nasilsiniz sizi cok ozeldim benim kv ler vardi yeni gitti o yuzden ne menu paylasabildim ne dikkat edebikdim kizlar inanin bu sok diyetler cozum degil ben yasam boyu bizi duzeltecek bisey lazim cnku bakin tam kilo verioruz misafir gekince al onlar gdince yine verioruz en ifak biseyde alioruz o yuzden omurluk bisey olmasi lazim

Kızlar ben bu hafta yine kv de kalmak zorunda kaldım işim yine zor ben bu gidişle bu hafta yine kilo veririm sizde kilo vermek istiyorsanız kv ye gidin tek artısı kilo vermek olur sanada geçmiş olsun A aaadddaaa
Senin adına üzüldüm dikkat et diyet bittiği anda kendini salma lütfen pambuk-apla
Buse nerelerdesin buseb
Aynı şekilde beslenmeden bahsetmemize sevindim :) K Karanfil_kokuyor

Bugünkü menüm
Sabah 10:30
½ domates
½ salatalık
1 kk beyaz peynir
2 tatlı kaşığı taze peynir
2 zeytin
2 çatal omlet
½ pide ekmek

Saat 14:00
1 tane gazoz 300 cc

Saat 17:00
2 tane 15 cm uzunluğunda balık
3 kaşık pişmiş soğan salatası
1 dilim ekmek

Saat 21:00
Şekersiz çay
1 tane tarçınlı kurabiye

Gazoz ne alaka canim sormasi ayip

11.30
5 siyah zeytin
2 yk az yağlı yeşil soğanlı baharatlı patates salatası
yarım kk beyaz peynir
çeyrek simit
çeyrek zeytinli açma
yarım haşlanmış yumurta dilimlenmişti yarım eder yediğim

17.30
1 dilim peynirli tava böreği 1 yufkadan yapmıştı arkadaşımdaydım

19.00
1 orta t. kahvesi

2 lt su
40 dk yürüyüş

pambuk-apla canım eleştirilerimiz birbirimizi frenlemek için ama sen bilirsin kalori hesabına ben pek güvenmiyorum açıkcası az çıkartıyor gibi geliyor bana

patates yoğurt kötü sonuclanmıs ben de vazgeçtim o zaman

K Karanfil_kokuyor canım artı 200 bir şey değil toparlarsın moral bozmak yok

N nnnadal canım menünde gazoz ve geç saatte kurabiye olmasa iyiymiş

A aaadddaaa canım seninde un helvası olmamıs ama zaten yediğin bi şey yok ki ne diyeyim şaştım

benim menüler hep kaçamak dolu bu sıra yemiyon demişsiniz de bariz yiyom ve sabah +900 çıktım kızlar yaa

buseb ya iyide biz hiç mi birşey yemeyeceğiz hayatımızın sonuna kadar diyet yapamayızki yediklerimiz tıka basa değil zaten herşeyi tadımlık yiyoruz sen bugün yediğin çeyrek
açmayla ne doyarsın nede kilo alırsın sürekli olmadığı sürece tâbi sende hepsini birden yapmışsın ama neyse bidaha olmasın

Haklısınız kızlar kalici cozum lazım kasik hesabimi yapsak sulu yemeklerde 5 kasik pilav turlerinde 3 kasik gibi sinirliyim agresifim stresliyim su aralar bir cozummm

Haklısınız kızlar kalici cozum lazım kasik hesabimi yapsak sulu yemeklerde 5 kasik pilav turlerinde 3 kasik gibi sinirliyim agresifim stresliyim su aralar bir cozummm
Canım ben bu ara onu yapıyorum sonuçlarını görüyorsun hem herşeyi yemiş oluyorum aklım kalmıyor hemde kendimi frenleyerek doymuş oluyorum tabi arasıra kaçamak abur cuburda yapmasam daha iyi olacak ama buna şükür sende onu dene bide ben kendime kural koydum yemekleri yaparken tadına bakmıyorum aksi takdirde yaparken doyuyorum 1 kaşık pilav pişmişmi derken o 3-4 kaşığa çıkıyordu yemek yerken o sayılmaz diye 1 tabağı gömüyordum yemeklerdede böyle oluyordu şimdi o yasaklarım arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…