inatçı kilolarımıza elveda

Biz surekli diyet yapip snra da yedigimiz icin boyle oluo bi hayat tutturamadik ya

Kizlar nerelerdesiniz yav benim bugunku menum berbat yani yazmaya utaniorum ama ceza olarak yazcam
Sabah
Yulafli krep
Peynir
8 tane zeytin
Bi avic antep fistigi
2 ceviz
1 adet un helvasi
Oglen

Yarim simit
Bi parca peynirli pide
Zeytin
Peynir
Recel
B
3 tane ikram
5 tane cizi

Aksam
3 kasik bulgur
Yarim kek
Azcik.yogurt
Gordugunuz gibi dunyayi indirdim mideme igrencim yani bi basladim mi durduramiorum kendimi nedense

Bugünkü menüm
Sabah 12:00
2 dilim domates
4 dilim salatalık
½ yumurtalı sucuklu omlet
½ pide ekmek
3 zeytin
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı taze peynir
1 ısırık poğaça

Saat 17:00
1 albeni çikolata
1 yeşil elma
5 tane taze ceviz

Akşam 19:30
4 yk patlıcan tava
1 kepçe tarhana çorbası
½ pide ekmek
1 dilim kuru soğan

Saat 22:00
1 şekersiz sade nescafe

3 l su

A aaadddaaa
Maalesef bugün bende öyle oldum canım yemenin ucu başladımı sonrası kaçıyor cumamız hayırlı olsun inşallah ben bugün +400 ü gördüm ama vücudumdaki ödemi hissediyorum gideceğini düşünüyorum

Evet cnm bnde odem oldigunu dusunuorum ins gecicek bnce de bugun asire gunu doye oruc tuttum zaten o yuzden ins dengelerim

dünki menümü yazayım önce

sabah 2 haşlanmış yumurta

öğle
8 kaşık şehriye pilavı
1 yk yoğurt
yarım kase tarhana çorbası

pilav çok olunca akşam bir şey yemedim

canım ben menüde ayar tutturamıyorum. başlayınca yiyorum yani. hiçbir şey yemiycez değil dozunda yiycez ama ben bunu yapamıyorum. dün de 8 yk şehriye pilavı yedim mis gibiydi duramadım dursam zaten kilo almazdım.

bir de kilo fazlayken böyle dikkat ederek de kilo veriliyor ama kilo azaldı mı malesef öyle olmuyor en ufak kaçamak engelliyor kilo verimini. o yüzden sen şuan da veriyorsun belki ama bir süre sonra bu durur. menünde de 1 albeni yemişsin bunu 60 kilodayken yesen günün heba eder.

yemek yaparken aklında bulunsun tatlı kaşığıyla bak tadına. ben öyle yapıyorum. ya da hiç bakmıyorum hatta çoğunda ne çıkarsa artık bahtımıza

Haklısınız kızlar kalici cozum lazım kasik hesabimi yapsak sulu yemeklerde 5 kasik pilav turlerinde 3 kasik gibi sinirliyim agresifim stresliyim su aralar bir cozummm

bence de çok mantıklı ama benim hesap şaşıyor durmuyor pis boğazım

Ee cnku bariz yemissin masallah

yedim anam yediiim

Biz surekli diyet yapip snra da yedigimiz icin boyle oluo bi hayat tutturamadik ya

alkışşşşşşşşş

benim cozutuk menülerimi geçmiş. sanırım dün bir patlama olmuş arada oluyor öyle insan sabah kalkıyor yiyor ve duramıyor herşeyi canı çekiyor. olsun toparlarsın bugün canım. bazen ödül menüsü iyidir 10 günde 1 ffalan. o da devamlılığı sağlıyor sonuçta insanız yani

albeni yarım ya da 1 ısırık olabilirdi çünkü zaten elmadan doğal şekeri almışsın. bir de yediğin saat çok önemli bence 17.00 1 albeni için geç saat canım. yemek istiyorsan bence kahvaltı dan sonra lüplet ya da 1 e 2 ye kadar yeki tamamen uçsun gitsin vücuttan :)

onun dışında menü güzel afiyet olsun su da gayet iyi

albeni dir o moral bozma bugün biraz daha dikkat et olsun bitsin. ben de 1 haftadır gecikti reglim

geldim annem geldim kuzuum

kızlar tartıda +1 kg gördüm bugün ve pirinç lapası günü yapıyorum bugün

Kizlar bnde artilari gordum ve artik net bir karar aldim ben hercekten cok zayif manken gibi olmak.istiorum biz yemek.icin yasioruz aklimizda hep bir yeme dusuncesi oysaki yasamak icin yesek insan zaten 3 hurmayla bile ayakta dirabilir amac mideye azcik bisyler gitsin ama yemek zevk olmus bizim icin bazen ac olmasak da arkadaslar oturunca yiyoruz resmen

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
½ domates
1 şekersiz sade nescafe
½ yufkadan peynirli börek

Saat 14:00
1 fincan kayısılı bitki çayı

Öğle 15:00
1 bardak ayran 300 cc
½ yufkadan kıymalı börek

Akşam 19:30
8 tane mercimek köftesi
2 kaşık karışık salata
⅓ nar

4 l su
90 dk yürüyüş

Benim menum
6 7 tane lahana sarmasi
Salata
Yarim elma
3 kasik.asure
Bi dilim kek malesef ya artik yapmicam ama esim yiyo yapmasan olmuo yok ya kendi abur cubur alsin napim

menüm

13.00
1 çay bardağı pirinçten lapa

20.00
1 çay bardağı pirinçten lapa

3 lt su
30 dk yürüyüş

nadal yemeden yaşanır mı diyor sen de tam tersi diyorsun şuan beynim döndü bak nadal ne güzel götürmüş börekleri 8 mercimek köftesini. yemeyeydin diyince de yemeden nasıl olcak diyor

OTUR SIFIR NADAL bu mu anam azcık herşeyden yemek 8 köfte nedir zaten artıdaydın bi de börekleri götürmüşsün. sanki kilo vermek istemiyon da almak istiyon. zaten artıdayım dedin dün bi de mercimek de şişirecek şimdi oohh afiyet olsun.

Benim menum
6 7 tane lahana sarmasi
Salata
Yarim elma
3 kasik.asure
Bi dilim kek malesef ya artik yapmicam ama esim yiyo yapmasan olmuo yok ya kendi abur cubur alsin napim

oohh yarasınnnnnnnnnn

kızlar hepinize diyet serüveninizde başarılar dilerim. burda daha fazla aktif olamıycam çünkü menülerdeki kaçamaklar beni kötü etkiliyor. benimkiler de sizi etkilemiştir hakkınızı helal edin.

Iyi geceler kizlar kendime yeni bir diyet aslında yasam sekli buldum yarından itibaren 1 ay devam haftada kac kilo gider sizide bilgilendiricem 1500 kl ile kalıcı çözüm bulucagimi düşünüyorum yeminimi de ettim hayirlisi olsun baalim
Kacmak yok yola devam
girmesemde mecbur diyetime devam ederim bilginize
N nnnadal , buseb , A aaadddaaa ,@ciwan_annesi, etiketlemedigim vars affola

Kızlar noluya ya buseb çekip gidiyor pambuk-apla girmesemde kafama göre diyor @ciwan_annesi pek nadiren geliyor bi kalan A aaadddaaa yani üzüldüm ben burada herşeyin diyet olmadığını düşünüyordum aynı zamanda güzel bir arkadaşlık görüyordum ne yani herşeyin suçlusu böreklerimmi oldu anlamadım ben siz yediğinizde yemedim ama yemediğinizde hırs yaptım kendim kilo veremediğimde de inşallah siz verirsiniz diye heyecanla sonuçlarınızı bekledim herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi geceler kimse olmasa da ben yediklerimi paylaşmaya devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…