Ee cnku bariz yemissin masallahbenim menüler hep kaçamak dolu bu sıra yemiyon demişsiniz de bariz yiyom ve sabah +900 çıktım kızlar yaa
Biz surekli diyet yapip snra da yedigimiz icin boyle oluo bi hayat tutturamadik yabuseb ya iyide biz hiç mi birşey yemeyeceğiz hayatımızın sonuna kadar diyet yapamayızki yediklerimiz tıka basa değil zaten herşeyi tadımlık yiyoruz sen bugün yediğin çeyrek
açmayla ne doyarsın nede kilo alırsın sürekli olmadığı sürece tâbi sende hepsini birden yapmışsın ama neyse bidaha olmasın
Cozum kesinlikle karatay ben size diyimHaklısınız kızlar kalici cozum lazım kasik hesabimi yapsak sulu yemeklerde 5 kasik pilav turlerinde 3 kasik gibi sinirliyim agresifim stresliyim su aralar bir cozummm
Evet cnm bnde odem oldigunu dusunuorum ins gecicek bnce de bugun asire gunu doye oruc tuttum zaten o yuzden ins dengelerim
buseb ya iyide biz hiç mi birşey yemeyeceğiz hayatımızın sonuna kadar diyet yapamayızki yediklerimiz tıka basa değil zaten herşeyi tadımlık yiyoruz sen bugün yediğin çeyrek
açmayla ne doyarsın nede kilo alırsın sürekli olmadığı sürece tâbi sende hepsini birden yapmışsın ama neyse bidaha olmasın
Canım ben bu ara onu yapıyorum sonuçlarını görüyorsun hem herşeyi yemiş oluyorum aklım kalmıyor hemde kendimi frenleyerek doymuş oluyorum tabi arasıra kaçamak abur cuburda yapmasam daha iyi olacak ama buna şükür sende onu dene bide ben kendime kural koydum yemekleri yaparken tadına bakmıyorum aksi takdirde yaparken doyuyorum 1 kaşık pilav pişmişmi derken o 3-4 kaşığa çıkıyordu yemek yerken o sayılmaz diye 1 tabağı gömüyordum yemeklerdede böyle oluyordu şimdi o yasaklarım arasında
Haklısınız kızlar kalici cozum lazım kasik hesabimi yapsak sulu yemeklerde 5 kasik pilav turlerinde 3 kasik gibi sinirliyim agresifim stresliyim su aralar bir cozummm
Ee cnku bariz yemissin masallah
Biz surekli diyet yapip snra da yedigimiz icin boyle oluo bi hayat tutturamadik ya
Kizlar nerelerdesiniz yav benim bugunku menum berbat yani yazmaya utaniorum ama ceza olarak yazcam
Sabah
Yulafli krep
Peynir
8 tane zeytin
Bi avic antep fistigi
2 ceviz
1 adet un helvasi
Oglen
Yarim simit
Bi parca peynirli pide
Zeytin
Peynir
Recel
B
3 tane ikram
5 tane cizi
Aksam
3 kasik bulgur
Yarim kek
Azcik.yogurt
Gordugunuz gibi dunyayi indirdim mideme igrencim yani bi basladim mi durduramiorum kendimi nedense
Bugünkü menüm
Sabah 12:00
2 dilim domates
4 dilim salatalık
½ yumurtalı sucuklu omlet
½ pide ekmek
3 zeytin
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı taze peynir
1 ısırık poğaça
Saat 17:00
1 albeni çikolata
1 yeşil elma
5 tane taze ceviz
Akşam 19:30
4 yk patlıcan tava
1 kepçe tarhana çorbası
½ pide ekmek
1 dilim kuru soğan
Saat 22:00
1 şekersiz sade nescafe
3 l su
Kizlar bnde artilari gordum ve artik net bir karar aldim ben hercekten cok zayif manken gibi olmak.istiorum biz yemek.icin yasioruz aklimizda hep bir yeme dusuncesi oysaki yasamak icin yesek insan zaten 3 hurmayla bile ayakta dirabilir amac mideye azcik bisyler gitsin ama yemek zevk olmus bizim icin bazen ac olmasak da arkadaslar oturunca yiyoruz resmen
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
½ domates
1 şekersiz sade nescafe
½ yufkadan peynirli börek
Saat 14:00
1 fincan kayısılı bitki çayı
Öğle 15:00
1 bardak ayran 300 cc
½ yufkadan kıymalı börek
Akşam 19:30
8 tane mercimek köftesi
2 kaşık karışık salata
⅓ nar
4 l su
90 dk yürüyüş
Benim menum
6 7 tane lahana sarmasi
Salata
Yarim elma
3 kasik.asure
Bi dilim kek malesef ya artik yapmicam ama esim yiyo yapmasan olmuo yok ya kendi abur cubur alsin napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?