- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
buseb sekerim emin olma o kadae ben bisey yemedim bu hafta nerdeyse kaca indin kiz
Kayinvalidemler geldi bikac gunlugune dikaat edicem ins zaten ke di evimde olunca dikkat edebiliorum
buseb 80,5 ile basladim cuma sabahi sonucu yazarim cnm,
Az once yari mekik, squat, bisiklet, birazda leslie yaptım yeter sanırım aclik hat safhada suan idare edicem artik
buseb benim diyettende az olmuş cnm nasil duruyorsun saatlerce böyle
Birde diyet için yemin etmiştim ekstra birsey yiyemiyorum zaten 3 gunluk olmem zaar
Kızlar benim günüm yine çok yoğundu yeni yatağa yattım ve ayaklarımın altı sızlıyor ama bugün çok yedim yemeden duramadım ya maalesef görümcem yok 1 tane eltim var oda 1100 km uzaklıkta yani iş başa düştü bide bugün anane geldi hastalar 2 ye çıktı çok fenalardayım anam 4 çeşit yemek yaptım tabi yemeden edemedim kaçamak değildi ucu kaçtı
Utanılası menüm
Sabah 9:30
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
½ pide ekmek
2 tatlı kaşığı taze peynir
Şekersiz çay
Öğle 16:00
1 tane kıymalı börek (⅛ yufkadan)
1 tane köfte
Akşam 18:30
2 köfte
3 kıymalı börek
2 yk patates püresi
1 kornişon turşu
Saat 21:00
1 küçük Anamur muzu
Tahminimce 4 l su
Kiz sakin o yeminleri bozmayasin bende oruc tutuodun ne guzel kv geldibuseb benim diyettende az olmuş cnm nasil duruyorsun saatlerce böyle
Birde diyet için yemin etmiştim ekstra birsey yiyemiyorum zaten 3 gunluk olmem zaar
Tabi yeminimde istisnayada yer verdim mesela oğlum icin yemeklerin tadına bakmak sicak soguk tuzu nasil, misafir gelirse bozmak, misafirlige gitmek zorunda kalirsam bozmak, esim birsey ismarlarsa bozmak gibi o kadarda kati kurallar koyarsam Allah muhafazaKiz sakin o yeminleri bozmayasin bende oruc tutuodun ne guzel kv geldi
Aayyyy cnm valla ayni bnde oyle yapiodum ya ama suan oruc tutuorumTabi yeminimde istisnayada yer verdim mesela oğlum icin yemeklerin tadına bakmak sicak soguk tuzu nasil, misafir gelirse bozmak, misafirlige gitmek zorunda kalirsam bozmak, esim birsey ismarlarsa bozmak gibi o kadarda kati kurallar koyarsam Allah muhafaza
Allah kabul etsin cnm ben de tutmak istiyorum aslında muharrem ayindayizAayyyy cnm valla ayni bnde oyle yapiodum ya ama suan oruc tutuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?