inatçı kilolarımıza elveda

buseb 80,5 ile basladim cuma sabahi sonucu yazarim cnm,

Az once yari mekik, squat, bisiklet, birazda leslie yaptım yeter sanırım aclik hat safhada suan idare edicem artik

buseb sekerim emin olma o kadae ben bisey yemedim bu hafta nerdeyse kaca indin kiz

Kayinvalidemler geldi bikac gunlugune dikaat edicem ins zaten ke di evimde olunca dikkat edebiliorum

tatlım genelde kaçamak olmuş dedim. sen istisnasın zaten yakında mortu dikmezsen iyidir açlıktan biliyoruz seni yani

kg olarak inmedim ama çıktım diyom yedim şiştim yani

bu kv ler nedir ya böyle herkese kv si geliyor gitmiyor bi hizmet bi şeyler neyseki benim kv 20 km uzakta oturuyorda kalmıyorlar kendi evlerine dönüyorlar yoksa ben kendime zor bakıyom kocayla evle zor baş ediyom napardım bilmem. bir de ben de çocukta yok düşünün yani

buseb 80,5 ile basladim cuma sabahi sonucu yazarim cnm,

inş güzel sonuçlar görürsün

Az once yari mekik, squat, bisiklet, birazda leslie yaptım yeter sanırım aclik hat safhada suan idare edicem artik

yeter canım bayılcan haa çok açsan biraz yoğurt ye bence hem diyete de uygun

kızlar tartıda bayaa + gördüğüm için böyle oldu bugün menüm. yarın da az yiycem 1 haftam heba olmuş olsun istemiyorum 100 gr da olsa kg vermeliyim

menüm

sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta

17.30
2 haşlanmış yumurta

20.00
200 ml sütlü nescafe

3lt su
spor yok

buseb benim diyettende az olmuş cnm nasil duruyorsun saatlerce böyle
Birde diyet için yemin etmiştim ekstra birsey yiyemiyorum zaten 3 gunluk olmem zaar

Kızlar benim günüm yine çok yoğundu yeni yatağa yattım ve ayaklarımın altı sızlıyor ama bugün çok yedim yemeden duramadım ya maalesef görümcem yok 1 tane eltim var oda 1100 km uzaklıkta yani iş başa düştü bide bugün anane geldi hastalar 2 ye çıktı çok fenalardayım anam 4 çeşit yemek yaptım tabi yemeden edemedim kaçamak değildi ucu kaçtı

Utanılası menüm
Sabah 9:30
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
½ pide ekmek
2 tatlı kaşığı taze peynir
Şekersiz çay

Öğle 16:00
1 tane kıymalı börek (⅛ yufkadan)
1 tane köfte

Akşam 18:30
2 köfte
3 kıymalı börek
2 yk patates püresi
1 kornişon turşu

Saat 21:00
1 küçük Anamur muzu

Tahminimce 4 l su

buseb benim diyettende az olmuş cnm nasil duruyorsun saatlerce böyle
Birde diyet için yemin etmiştim ekstra birsey yiyemiyorum zaten 3 gunluk olmem zaar

pambuk tartıda bayaa artı gördüm o yüzden cuma günü bildirimine kadar sıkı diyetteyim 2 günlük sonra normalleştircem.
sabret sende o zaman aynen yarın son gün. açsan uyu artık daha da acıkmadan

yaa senin işin zor cidden yaa :/ Allah yardımcın olsun inş ucunu kaçırmazsın cumaya bildirimde görücez bakalım durumunuu

kahvaltı güzel sonrası cidden fiyasko yetmemiş gibi bir de muz gömmüşsün aksam aksam

N nnnadal Allah yardımcın olsun cnm gorumcenin olmamasi senin icin + boyle zamanlar icinde - ortaligi karıştıran yok en azından bugunlerde gecer morelini bozma sen azimli ilerliyorsun yine oyle yaparsın bana bak mesela arefe gunune kadar diyetlerdeydim bayram gecti okullar acildi haftalar oluyo daha yeni motive oldum sen o kadarda salmazsin kendini cnm

buseb senin gibi yediklerine dikkat eden biri kac kilo + gorurki cnm merak ettim valla birde belki regl siskinligi de olabilir

buseb canm bende sandim ki en zayif rakami gordun de bizi gazlamaya calisiosun ondan ole dedim canm ya artiyi gordgunu dusunmedim hakkaten buseb o kadar az yemeyle boyle olmaz adet siskinligi olabilir bu arafa benim kv de uzaktan yilda bi iki kez anca gorusuoruz o da simdiye denk geldi cnm

Kiz sakin o yeminleri bozmayasin bende oruc tutuodun ne guzel kv geldi
Tabi yeminimde istisnayada yer verdim mesela oğlum icin yemeklerin tadına bakmak sicak soguk tuzu nasil, misafir gelirse bozmak, misafirlige gitmek zorunda kalirsam bozmak, esim birsey ismarlarsa bozmak gibi o kadarda kati kurallar koyarsam Allah muhafaza

Aksam yogurdum da yendi alisverisle birlikte yürüyüş de yaptik sayilirsa başka spor yapmam daha

Aayyyy cnm valla ayni bnde oyle yapiodum ya ama suan oruc tutuorum

menüm

13.15
1 kase tarhana çorbası

16.00
1 paket hindi aç bitir
1 büyük kutu ayran

19.00
3 yk yoğurt

2,5 lt su
40 dk yürüyüş

iyi akşamlar kızlar. telden giriyom net cok yavas alıntı yapamadım. nasıl artı oldugumu sormuşsunuz 2 gün cozuttum kekler cipsler
ben tartıda +1.800 gördüm bu sabah +400 kalmıştı inş yarına 100 gr bile olsa ekside olurum geçen haftaya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…