Kiz olmedin mi o kadarlamenüm
13.00
1 çay bardağı pirinçten lapa
20.00
1 çay bardağı pirinçten lapa
3 lt su
30 dk yürüyüş
Hayirr gitmeeee benim hic kacamagim yok artik amakızlar hepinize diyet serüveninizde başarılar dilerim. burda daha fazla aktif olamıycam çünkü menülerdeki kaçamaklar beni kötü etkiliyor. benimkiler de sizi etkilemiştir hakkınızı helal edin.
Canm haklidin valla bnde hem dostluk hem kilo vermek diye dusunuodum bu isi olsun ikimiz yapariz napalmKızlar noluya yabuseb çekip gidiyor pambuk-apla girmesemde kafama göre diyor K Karanfil_kokuyor pek nadiren geliyor bi kalan A aaadddaaa yani üzüldüm ben burada herşeyin diyet olmadığını düşünüyordum aynı zamanda güzel bir arkadaşlık görüyordum ne yani herşeyin suçlusu böreklerimmi oldu anlamadım ben siz yediğinizde yemedim ama yemediğinizde hırs yaptım kendim kilo veremediğimde de inşallah siz verirsiniz diye heyecanla sonuçlarınızı bekledim herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi geceler kimse olmasa da ben yediklerimi paylaşmaya devam edeceğim
Alınma canım girdim baktım ama cvp yazacak kadar zamanım yoktu o yüzden yazamadım buseyede kızmadım kendi tercihi ben sadece üzüldüm senide gerçekten yanlış anlamışım doğrusuna sevindim belki diyet konusunda yapmam gerekeni yapamasamda sizinle konuşmayı seviyorum
Bende çok uzun süreden beri yapmamıştım bide burada insan kalabalık olunca her gün ne yapacağımı şaşırıyorum bugün yine bi ton şey yaptım ama kendimi tuttum yemedim bide bugün niyetliydim iftarda yiyemedim
Alınma canım girdim baktım ama cvp yazacak kadar zamanım yoktu o yüzden yazamadım buseyede kızmadım kendi tercihi ben sadece üzüldüm senide gerçekten yanlış anlamışım doğrusuna sevindim belki diyet konusunda yapmam gerekeni yapamasamda sizinle konuşmayı seviyorum
Allah kabul etsin cnmBende çok uzun süreden beri yapmamıştım bide burada insan kalabalık olunca her gün ne yapacağımı şaşırıyorum bugün yine bi ton şey yaptım ama kendimi tuttum yemedim bide bugün niyetliydim iftarda yiyemedim
Diyetkolik ten hesapliyorum indirme ama google da yaz oyle gir indirmistim ucretliymis sildim orda kasik, dilim,kepce, gibi hesaplari var alttada ne kadar karbonhidrat, yag, gibi degerleri var yedigin ogunu hemen hesaplaki bir sonraki ne kadar kalorin kaldigini anlayip ona gore yersinOlur canım neye göre kalori sayıyorsun kullandığın bir program var mıpambuk-apla umarım hepimiz toparlanıyoruz canım A aaadddaaa
Merak ettim nasıl bir diyet ben bir ara sivi diyeti yapmistim bir ayda 20 kilo vermis konuyu acan arkadas ama cok zor acımasız bir diyettiKilzlar ben bi diyet buldum sizin yaotiginiz patates agirlikli gbi burda da var bi kiz bir ayda 20 kilo vermis ben sadece 10 versem yine iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?