inatçı kilolarımıza elveda

kızlar hepinize diyet serüveninizde başarılar dilerim. burda daha fazla aktif olamıycam çünkü menülerdeki kaçamaklar beni kötü etkiliyor. benimkiler de sizi etkilemiştir hakkınızı helal edin.

Hayirr gitmeeee benim hic kacamagim yok artik ama

Canm haklidin valla bnde hem dostluk hem kilo vermek diye dusunuodum bu isi olsun ikimiz yapariz napalm

N nnnadal cnm beni tamamen yanlis anlamissin su aralar gelen giden cok oluyo bize o yüzden giremesemde diyetime sadık kalacagim demek istedim yoksa birakirmiyim seni özelden de konusuyorduk ne güzel sakin yanlis dusunme senin menunle ilgilenmedim bile

N nnnadal sen dun mercimek koftesi yemistin ya canim cekti eltimle yaptık cocuklar okuldan gelince yicez 10 tane yesemde diyetime ters değil zaten sabah kahvaltı yapmıyorum 10 tanesi yaninda tursu yesillik 400 kl

N nnnadal kk ya giris yapmışsın etiketimi de gormussundur sirf buseb e kizdin diye bana da cvp yazmiyorsun cok alindim dogrusu

N nnnadal kk ya giris yapmışsın etiketimi de gormussundur sirf buseb e kizdin diye bana da cvp yazmiyorsun cok alindim dogrusu
Alınma canım girdim baktım ama cvp yazacak kadar zamanım yoktu o yüzden yazamadım buseyede kızmadım kendi tercihi ben sadece üzüldüm senide gerçekten yanlış anlamışım doğrusuna sevindim belki diyet konusunda yapmam gerekeni yapamasamda sizinle konuşmayı seviyorum

N nnnadal sen dun mercimek koftesi yemistin ya canim cekti eltimle yaptık cocuklar okuldan gelince yicez 10 tane yesemde diyetime ters değil zaten sabah kahvaltı yapmıyorum 10 tanesi yaninda tursu yesillik 400 kl
Bende çok uzun süreden beri yapmamıştım bide burada insan kalabalık olunca her gün ne yapacağımı şaşırıyorum bugün yine bi ton şey yaptım ama kendimi tuttum yemedim bide bugün niyetliydim iftarda yiyemedim

Allah kabul etsin cnm
Diyet konusunda hakkini yeme sen benden daha dirayetlisin ben saldimmi tam saliyorum sen ertesi gun toparliyorsun.ben uzun sure sıkı ve kuralli diyet yapamıyorum istersen birlikte kalori sayalim en azından bir ay deneyelim ben bugun epey toktum gram gram gider belki ama olsun gozumde birsey kalmadı

Canlarim benim bu ara bigun iyi bigun kotu seklinde gdio kayinvalidemler gelimce tum duzenim alt ust oldu oysa gecen hafta ne kadar da zayiflamistim yarin tekrat besmele cekip baslicam ins bugun de baslamistim ama olmadi tutamadim kendimi

Olur canım neye göre kalori sayıyorsun kullandığın bir program var mı pambuk-apla umarım hepimiz toparlanıyoruz canım A aaadddaaa
Diyetkolik ten hesapliyorum indirme ama google da yaz oyle gir indirmistim ucretliymis sildim orda kasik, dilim,kepce, gibi hesaplari var alttada ne kadar karbonhidrat, yag, gibi degerleri var yedigin ogunu hemen hesaplaki bir sonraki ne kadar kalorin kaldigini anlayip ona gore yersin

Kilzlar ben bi diyet buldum sizin yaotiginiz patates agirlikli gbi burda da var bi kiz bir ayda 20 kilo vermis ben sadece 10 versem yine iyidir
Merak ettim nasıl bir diyet ben bir ara sivi diyeti yapmistim bir ayda 20 kilo vermis konuyu acan arkadas ama cok zor acımasız bir diyetti

N nnnadal ben normalde cok hareketli degilim normalde almam gereken 2000 kl ben 1 ay boyunca gunde 1500 kl alip hem ac kalmicam hemde kalici vericem diye düşünüyorum 1 ay deneme yapicam baktim alıştım guzel gidiyo yılbaşına kadar devam edicem yeni yıla kilom eksilmis olarak girmek istiyorum sorcagin birsey olursa cevaplarim cnm

N nnnadal ben normalde cok hareketli degilim normalde almam gereken 2000 kl ben 1 ay boyunca gunde 1500 kl alip hem ac kalmicam hemde kalici vericem diye düşünüyorum 1 ay deneme yapicam baktim alıştım guzel gidiyo yılbaşına kadar devam edicem yeni yıla kilom eksilmis olarak girmek istiyorum sorcagin birsey olursa cevaplarim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…