Bnde bi ara kalori hesabiyle besleniodum o yuzden butun yiyeceklerin kalorisini biliorm ve eve.de hassa tarti almistim o yuzdenYalnız kalori hesabını yaparken dikkat etmek gerekiyor farklı yerlerde farklı sonuçlar hesaplanıyor dünkü hesabımda diyetkolikte 730 kal çıkıyor fatsecret diye bir uygulama kullanıyorum orada 860 kal çıkıyor fazla olsun eksik dedim fatsecret ile hesaplamaya karar verdim burada sadece kalori mi paylaşacağız peki menü paylaşmak beni motive ediyordu
1 ayda 20 kilo verdiren sivi diyeti yaz google a cikiyo kk dan bakarsin onunla verdigim 3,6 kiloyu geri almadim 8 gun yaptim ama aşırı zorlandım yemin ettigim icin de devam ettim senin diyet guzele benziyor istersen bunu yap ben bir aylik yemin ettigim icin kalori sayicam 1500 klpambuk-apla hadi ya cidden ole bi diyet mi yaptin cnm bana da soler misin nasi bi sivi die benm dedigim sabah 2 grisini minnacik peynir oglen 1 haslanmis patates 1 elma aksam da 2 haslanmis patates 2 grisini
Ben bi ayda 20 kilo verdin sandim sen 8 gun yapmissin dimiBirde bugun tartildim ayin 25 ine kadar tartilmicam bilginize dun 80,3 tu bugun 80,0 di once odem falan gider zaten o yüzden pek heveslenmedim
Dun aksam kizimla yarim saat voleybol oynadim okulda pek güzel oynayamiyormus gunluk onu calistiricam spor niyetine)
Dene cnm ilk bir hafta yap bakalim nasıl olacak güzel giderse devam edersinBen bu patatesi kafaya koydum ins yapicam cidden kayinvalidemlerin gelisi hayatimi alt ist etti iki kilo aldim ya resmen
Tamam bende oradan hesaplarım oo haldepambuk-apla424967 .!.:Birdaha Diyetkolikten hesaplamicam gercekten az hesapliyormus ben şoko yüzden artik kalorisepetinden hesaplicam
Seni benden iyi kimse anlayamaz şu durumda ama patatesli diyet geçmişimiz hep hüsranla bitti ama bunda başka şeylerde var hele sen bi dene bizde arkadan gelirizBen bu patatesi kafaya koydum ins yapicam cidden kayinvalidemlerin gelisi hayatimi alt ist etti iki kilo aldim ya resmen
Geçmiş olsun cnm hormon tedavileri şişkinlik yapar diye biliyorum elma detoksunu yap bakalim nasıl olacak geri gelicekmi yoksa sabit kalicakmi ve kac gun yapicanKızlar ben bugün yeşil elma detoksu yapıyorum hayırlısıyla tamamlarım inşallah kendimi çok şişkin hissediyorum 5 gündür hormon tedavisi görüyorum beni fena etkiledi bariz görünür bir şekilde ellerim ayaklarım şişiyor uzun zamandır evime gidememek tüm vücudumu alt üst etti
Evet cnm kalori diyetleri cok az hesaplio gercektenBirdaha Diyetkolikten hesaplamicam gercekten az hesapliyormus ben şoko yüzden artik kalorisepetinden hesaplicam
2 sey arasinda kaldim cnm yarin gdio misafirler bir pambukun yaptigi sivi diyet dogeri patates diyeti yarin baslayip heber vercem bnde patates doyetinin skici olabilecegini dsnuorumSeni benden iyi kimse anlayamaz şu durumda ama patatesli diyet geçmişimiz hep hüsranla bitti ama bunda başka şeylerde var hele sen bi dene bizde arkadan geliriz
Canm bnm ya cok gexmis olsun seni anliorum ben suan iyi bi detoksa ihtiyacn var nasi gittiKızlar ben bugün yeşil elma detoksu yapıyorum hayırlısıyla tamamlarım inşallah kendimi çok şişkin hissediyorum 5 gündür hormon tedavisi görüyorum beni fena etkiledi bariz görünür bir şekilde ellerim ayaklarım şişiyor uzun zamandır evime gidememek tüm vücudumu alt üst etti
N nnnadal canım çok geçmiş olsun hormon ilaçları vücudun dengesinin biraz bozuyorKızlar ben bugün yeşil elma detoksu yapıyorum hayırlısıyla tamamlarım inşallah kendimi çok şişkin hissediyorum 5 gündür hormon tedavisi görüyorum beni fena etkiledi bariz görünür bir şekilde ellerim ayaklarım şişiyor uzun zamandır evime gidememek tüm vücudumu alt üst etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?