inatçı kilolarımıza elveda

Yalnız kalori hesabını yaparken dikkat etmek gerekiyor farklı yerlerde farklı sonuçlar hesaplanıyor dünkü hesabımda diyetkolikte 730 kal çıkıyor fatsecret diye bir uygulama kullanıyorum orada 860 kal çıkıyor fazla olsun eksik dedim fatsecret ile hesaplamaya karar verdim burada sadece kalori mi paylaşacağız peki menü paylaşmak beni motive ediyordu

pambuk-apla hadi ya cidden ole bi diyet mi yaptin cnm bana da soler misin nasi bi sivi die benm dedigim sabah 2 grisini minnacik peynir oglen 1 haslanmis patates 1 elma aksam da 2 haslanmis patates 2 grisini

Bnde bi ara kalori hesabiyle besleniodum o yuzden butun yiyeceklerin kalorisini biliorm ve eve.de hassa tarti almistim o yuzden

pambuk-apla hadi ya cidden ole bi diyet mi yaptin cnm bana da soler misin nasi bi sivi die benm dedigim sabah 2 grisini minnacik peynir oglen 1 haslanmis patates 1 elma aksam da 2 haslanmis patates 2 grisini
1 ayda 20 kilo verdiren sivi diyeti yaz google a cikiyo kk dan bakarsin onunla verdigim 3,6 kiloyu geri almadim 8 gun yaptim ama aşırı zorlandım yemin ettigim icin de devam ettim senin diyet guzele benziyor istersen bunu yap ben bir aylik yemin ettigim icin kalori sayicam 1500 kl
N nnnadal benim sorunum aslında sabah ve oglen degil aksam atıştırmalıklariydi o yüzden dun eksiklik hissettim bir ay denicem kalori hesabi 3 assagi 5 yukari sorun değil cnm ama simdi bakicam fat secret e tsk ederim

Birde bugun tartildim ayin 25 ine kadar tartilmicam bilginize dun 80,3 tu bugun 80,0 di once odem falan gider zaten o yüzden pek heveslenmedim
Dun aksam kizimla yarim saat voleybol oynadim okulda pek güzel oynayamiyormus gunluk onu calistiricam spor niyetine)

Ben bi ayda 20 kilo verdin sandim sen 8 gun yapmissin dimi

Kızlar ben bugün yeşil elma detoksu yapıyorum hayırlısıyla tamamlarım inşallah kendimi çok şişkin hissediyorum 5 gündür hormon tedavisi görüyorum beni fena etkiledi bariz görünür bir şekilde ellerim ayaklarım şişiyor uzun zamandır evime gidememek tüm vücudumu alt üst etti

Geçmiş olsun cnm hormon tedavileri şişkinlik yapar diye biliyorum elma detoksunu yap bakalim nasıl olacak geri gelicekmi yoksa sabit kalicakmi ve kac gun yapican

Seni benden iyi kimse anlayamaz şu durumda ama patatesli diyet geçmişimiz hep hüsranla bitti ama bunda başka şeylerde var hele sen bi dene bizde arkadan geliriz
2 sey arasinda kaldim cnm yarin gdio misafirler bir pambukun yaptigi sivi diyet dogeri patates diyeti yarin baslayip heber vercem bnde patates doyetinin skici olabilecegini dsnuorum

Canm bnm ya cok gexmis olsun seni anliorum ben suan iyi bi detoksa ihtiyacn var nasi gitti

Detoksu pek başaramadı sabah 2 haşlanmış yumurta yedim sonra detoks suyu yaptım gün içinde onu içtim ve 2 tane yeşil elma yedim ama akşam 3-4 tane lahana sarması yedim o detoksu bozdu sanırım hiçbir hafiflik hissetmiyorum hâla vücudum çok şişkin yarında farklı bir detoks yapayım diyorum aklınıza gelen birşey varmı tek günlük olmalı yarın akşam kocam gelecek haftasonu yapamam bana akıl verin kızlar

N nnnadal canım çok geçmiş olsun hormon ilaçları vücudun dengesinin biraz bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…