inatçı kilolarımıza elveda

2 sey arasinda kaldim cnm yarin gdio misafirler bir pambukun yaptigi sivi diyet dogeri patates diyeti yarin baslayip heber vercem bnde patates doyetinin skici olabilecegini dsnuorum
ay cnm sivi diyeti gerçekten çok zor yinede sen bilirsin

lahana şişlik yapıyor belki ondan oyle hissedebilirsin yarin yoksa pek birsey yememissin ki, tek gunluk kendinde olusturabilirsin 500 kl olarak ayarlarsin mesela sabah haslanmis yumurta Domates zeytin oglen ispanak haşlanmış tavuk aksam yesil salata corba gibi evinde ne varsa ona gore hesaplarsin

Kızlar ben yeni geldim buraya merhabalar 800 kalori diyetleri deneyenler?
500 denedim 1500 denedim 800 denemedim 1 hafta denersen sonuca bakarsın

Benimde bi gunluk bildigim twk detoks elma detoksu

Hoşgeldin aramiza. Nasıl Yapılıyor cnm bi anlatirmisin
Sabah kahvaltısı
1 dilim tam buğday veya çavdar
5 adet zeytin
1 kaşık bal veya reçel
1 domtes 1 salatalık yeşillik ilave edilebilir nane gibi
1 kibrit kutusu peynir
küp şeker kadar tereyağı
Şekersiz Çay

Öğlen ve Akşam
Salata ve yoğurt

Ara öğünlerde form büsküvi
yarım çay bardağı fındık içi veya bağdem içi veya yumruğunuz kadar meyve

Once bu kiloyu vermem lazim canm ondan snra yaocam sabrim yok hic hizli vermek istiorum

Sabah kahvaltısı
1 dilim tam buğday veya çavdar
5 adet zeytin
1 kaşık bal veya reçel
1 domtes 1 salatalık yeşillik ilave edilebilir nane gibi
1 kibrit kutusu peynir
küp şeker kadar tereyağı
Şekersiz Çay

Öğlen ve Akşam
Salata ve yoğurt

Ara öğünlerde form büsküvi
yarım çay bardağı fındık içi veya bağdem içi veya yumruğunuz kadar meyve

Bunu uyularsan tabi akupunktur bir cihaz desteği alıyorum ama sadece diyet 4 kilo verdirir 1 haftada

Günaydın kızlar üzülerek ilk kilo bildirimini yapmak istiyorum.

Baş. Kilom: 83
Geç. Hafta:74
Güncel : 73.8
Fark: 200 g

Yine 1 kg vermek istiyordum ama sanırım bu hormon tedavisi yüzünden olmadı ama size söz haftaya en az 1 kg gidecek umarım sizden iyi haberler gelir heyecanla bekliyorum

O da iyi canm opup basima koyayim ben onu o zaman ben da denim

Kizlar anca geldim al benden de o kadar misafirlerin 1 hafta kalmasi hayatimi karartti
Baskangic 68
Gecen hafta 61.9
Bu hafta 62.5
Bugun sivi diyet yapiorum ama ins o gdicek

Canm sen bu listeyi kimden aldin

@aaaddaaa canım ben liste falan vermedim yanlış alıntı yaptın sanırım ama kilonun + çıkması kötü olmuş senin adına üzüldüm haftaya hepimiz toparlanıyoruz inşallah
pambuk-apla çok tebriklik bir halim yok ama bu tebrikleri haftaya hakedeceğim inşallah :) K Karanfil_kokuyor senin kilo bildirimini göremedim canım hele bi yazda ne kadar kaçamak yaptığını göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…