- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
ay cnm sivi diyeti gerçekten çok zor yinede sen bilirsin2 sey arasinda kaldim cnm yarin gdio misafirler bir pambukun yaptigi sivi diyet dogeri patates diyeti yarin baslayip heber vercem bnde patates doyetinin skici olabilecegini dsnuorum
lahana şişlik yapıyor belki ondan oyle hissedebilirsin yarin yoksa pek birsey yememissin ki, tek gunluk kendinde olusturabilirsin 500 kl olarak ayarlarsin mesela sabah haslanmis yumurta Domates zeytin oglen ispanak haşlanmış tavuk aksam yesil salata corba gibi evinde ne varsa ona gore hesaplarsinDetoksu pek başaramadı sabah 2 haşlanmış yumurta yedim sonra detoks suyu yaptım gün içinde onu içtim ve 2 tane yeşil elma yedim ama akşam 3-4 tane lahana sarması yedim o detoksu bozdu sanırım hiçbir hafiflik hissetmiyorum hâla vücudum çok şişkin yarında farklı bir detoks yapayım diyorum aklınıza gelen birşey varmı tek günlük olmalı yarın akşam kocam gelecek haftasonu yapamam bana akıl verin kızlar
500 denedim 1500 denedim 800 denemedim 1 hafta denersen sonuca bakarsınKızlar ben yeni geldim buraya merhabalar 800 kalori diyetleri deneyenler?
Benimde bi gunluk bildigim twk detoks elma detoksuDetoksu pek başaramadı sabah 2 haşlanmış yumurta yedim sonra detoks suyu yaptım gün içinde onu içtim ve 2 tane yeşil elma yedim ama akşam 3-4 tane lahana sarması yedim o detoksu bozdu sanırım hiçbir hafiflik hissetmiyorum hâla vücudum çok şişkin yarında farklı bir detoks yapayım diyorum aklınıza gelen birşey varmı tek günlük olmalı yarın akşam kocam gelecek haftasonu yapamam bana akıl verin kızlar
Hosgeldin cnm ben gecen yil hep 800 kaloriyle besleniodum o zaman cok zayiftimKızlar ben yeni geldim buraya merhabalar 800 kalori diyetleri deneyenler?
Bende zayıflıyorum ve çok mutluyum :)Hosgeldin cnm ben gecen yil hep 800 kaloriyle besleniodum o zaman cok zayiftim
Ben suan cok mutsuzum gecen yildan bu yana tam 10 kiloya yakin aldimBende zayıflıyorum ve çok mutluyum :)
Tekrar sağlıklı beslenmeye ve dietlerine dönemezmisin?Ben suan cok mutsuzum gecen yildan bu yana tam 10 kiloya yakin aldim
Hoşgeldin aramiza. Nasıl Yapılıyor cnm bi anlatirmisinBende zayıflıyorum ve çok mutluyum :)
Once bu kiloyu vermem lazim canm ondan snra yaocam sabrim yok hic hizli vermek istiorumTekrar sağlıklı beslenmeye ve dietlerine dönemezmisin?
Sabah kahvaltısıHoşgeldin aramiza. Nasıl Yapılıyor cnm bi anlatirmisin
Once bu kiloyu vermem lazim canm ondan snra yaocam sabrim yok hic hizli vermek istiorum
O da iyi canm opup basima koyayim ben onu o zaman ben da denimSabah kahvaltısı
1 dilim tam buğday veya çavdar
5 adet zeytin
1 kaşık bal veya reçel
1 domtes 1 salatalık yeşillik ilave edilebilir nane gibi
1 kibrit kutusu peynir
küp şeker kadar tereyağı
Şekersiz Çay
Öğlen ve Akşam
Salata ve yoğurt
Ara öğünlerde form büsküvi
yarım çay bardağı fındık içi veya bağdem içi veya yumruğunuz kadar meyve
Bunu uyularsan tabi akupunktur bir cihaz desteği alıyorum ama sadece diyet 4 kilo verdirir 1 haftada
Canm sen bu listeyi kimden aldinGünaydın kızlar üzülerek ilk kilo bildirimini yapmak istiyorum.
Baş. Kilom: 83
Geç. Hafta:74
Güncel : 73.8
Fark: 200 g
Yine 1 kg vermek istiyordum ama sanırım bu hormon tedavisi yüzünden olmadı ama size söz haftaya en az 1 kg gidecek umarım sizden iyi haberler gelir heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?