inatçı kilolarımıza elveda

Kizlar misafirler gitti bugun sivi diet yaptim ama azcik kavrulmamis antep yedim icim kiyildi sividan kendime 1 ay sure veriorum evlenme yildonumumuze kadar ideal kilomda olcam ins
Menum sivi detoks
15 tane cig antep

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
½ pide ekmek
Saat 12:00
3 tatlı kaşığı muhallebi
½ nar
Saat 15:00
1 avuç çiğ badem
Akşam 19:00
4 yk patlıcan tava
5 yk bulgur pilavı

Saat 20:00
1 fincan sade nescafe
10 tane kuru üzüm

3 l su

QUOTE="aaadddaaa, post: 48452695, member: 607713"]Gunaydin kizlar bugun turk kahvesiyle gune basliorum ins
Günaydın A aaadddaaa bende niyetliyim [/QUOTE]
Allah kabul etsin cnm
A aaadddaaa sivi diyetin nasıl gidiyor 3 gunden sonra alisirsin ama 1 ay nasıl yaparsın bilmiyorum 1 hafta denedikten sonra sonuçtan haberdar et cnm

A aaadddaaa evt cnm zor bir diyet 1 hafta deneseydin keske birde tartildinmi bir gunde ne kadar gitmiş
Sürekli farkli farkli diyet yaparsan metonu cokertirsin cnm kalori saysan olmazmi ne istersen yersin hem

A aaadddaaa evt cnm zor bir diyet 1 hafta deneseydin keske birde tartildinmi bir gunde ne kadar gitmiş
Sürekli farkli farkli diyet yaparsan metonu cokertirsin cnm kalori saysan olmazmi ne istersen yersin hem
Evet canm 1.5 kilo gitmisti bnde kafama gore yapmayi dunuorum cnm arada da sok diyetler

Kizlarrrrr gunaydin bugun kendime yulaf kepekli ve tatlandiricili kek yaptim mukemmel oldu hemde hesapladim bir dilumi sadece 50 kaloriye denk geldi super:)

Kızlar çok yoğun bir haftasonu geçirdim kusura bakmayın ancak beğenecek kadar size vakit ayırabildim maalesef yine kayınvalidemde kaldım bugün 18 gün oldu çok yoruldum bu hafta içinde evime gitmeyi planlıyorum umarım gidebilirim hele bir gideyim çok yazacam size ben bugün 2 tane minik kurabiyeler yedim ama diğer yediklerimle günü dengelediğimi düşünüyorum 3 l suyumuda içtim şimdi yatıyorum sabah erken hastaneye gideceğim hepinizi seviyorum iyi geceler

A aaadddaaa cnm bu ara diyetlerin ve menülerinle ilgili yorum yapmıyorum çünkü pek anladığım söylenemez benim kilometre hep 60 63 arasında gidip gelirdi. Bi oğlumun doğumundan sonra biraz diyet falan ilgilendim. 2 yılda anca 63 oldum sonra 2. Hamilelikte tekrar kilo aldım. Şimdi bakalım ne zaman normale dönücem.

Kızlar ben küçük bir poğaça yemek zorunda kaldım hastanede olduğum için çok fazla bir seçeneğim yoktu yanında da çay ve bir küçük kutu süt

Bu arada ilk defa kilo verince kolunun altının yumuşayıp sarktığını gördüm bacaklarımda yumuşadı ben tüm vücudumun beton gibi olmasına alışmışım acilen sıkılaşmak için spora ihtiyacım var. Help me!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…