Ins hayirlisiyla evine gdersin cnm cnku baska yerde kalmak gercekten cok zorKızlar çok yoğun bir haftasonu geçirdim kusura bakmayın ancak beğenecek kadar size vakit ayırabildim maalesef yine kayınvalidemde kaldım bugün 18 gün oldu çok yoruldum bu hafta içinde evime gitmeyi planlıyorum umarım gidebilirim hele bir gideyim çok yazacam size ben bugün 2 tane minik kurabiyeler yedim ama diğer yediklerimle günü dengelediğimi düşünüyorum 3 l suyumuda içtim şimdi yatıyorum sabah erken hastaneye gideceğim hepinizi seviyorum iyi geceler
Spor spor mukemmel bisey ya insan yaomayinca fenalasio bnde havalarin sogumasindan korkuorum evde kosu bandi var ama disarda yurumek gbisi yokBu arada ilk defa kilo verince kolunun altının yumuşayıp sarktığını gördüm bacaklarımda yumuşadı ben tüm vücudumun beton gibi olmasına alışmışım acilen sıkılaşmak için spora ihtiyacım var. Help me!
Evine bi don de hayirlisiyla canm duzelcek insKızlar ben küçük bir poğaça yemek zorunda kaldım hastanede olduğum için çok fazla bir seçeneğim yoktu yanında da çay ve bir küçük kutu süt
Zaten soyledgim diyetleri yapamiorum cnm bende diyetsiz 1 yilda 10 kilo vermistim ne zaman diyetleri ogrendim o zaman kilo aldim :)A aaadddaaa cnm bu ara diyetlerin ve menülerinle ilgili yorum yapmıyorum çünkü pek anladığım söylenemez benim kilometre hep 60 63 arasında gidip gelirdi. Bi oğlumun doğumundan sonra biraz diyet falan ilgilendim. 2 yılda anca 63 oldum sonra 2. Hamilelikte tekrar kilo aldım. Şimdi bakalım ne zaman normale dönücem.
Sen ne güzel dışarıda yürüyebiliyorsun ben çocuklayken onuda yapamıyorum benimde koşu bandı var yürüyebilsem onada razıyımSpor spor mukemmel bisey ya insan yaomayinca fenalasio bnde havalarin sogumasindan korkuorum evde kosu bandi var ama disarda yurumek gbisi yok
Evet coxukla zor oluodur canim haklisin leslei yi bilio musun ondan yaosan hem cocuga da oyun gbi olurSen ne güzel dışarıda yürüyebiliyorsun ben çocuklayken onuda yapamıyorum benimde koşu bandı var yürüyebilsem onada razıyım
Afiywt olsun cnm bende bir hafta erken adet oldun nasi olduysa inanimaz actim bugun ne bulduysam yedim menu paylasmiorum cnku herseyi yedim:) yarindan itinarem wsim yasam koclugu yapicak ins bana zayiflicam bnde:)Bugünkü menüm
Sabah 8:15
1 küçük poğaça
4 tane peynirli çizi
Saat 11:00
¼ domates
½ salatalık
3 dilim ekmek
4 tatlı kaşığı taze peynir
3 zeytin
2 ince dilim sucuk
(Bende o kadar ekmek yemek istemezdim ama tazecik ekmeğe dayanamadım)
Saat 15:00
1 fincan kayısılı bitki çayı
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
½ kase tanelenmiş nar
(Midesiz demeyin aralarında 5-10 dk var )
Akşam 18:00
1 kepçe buğday çorbası
3 yk kıymalı makarna
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 yk menemen
1 dilim ekmek
4 l su
Maalesef çok pis iştahım var akşam dünyayı yedim kendimi durdurmasam 2 katını daha yerdim çok mu güzel yemek yapıyorum ne
Sen yanmışsın kızım işin içine kocalar girince işler sarpa sarar gel sen baştan vazgeç demedi demeAfiywt olsun cnm bende bir hafta erken adet oldun nasi olduysa inanimaz actim bugun ne bulduysam yedim menu paylasmiorum cnku herseyi yedim:) yarindan itinarem wsim yasam koclugu yapicak ins bana zayiflicam bnde:)
Ayy sorma beni sinir edio zaten ama onun baskisi olmadan da yaoamiorum ne yazikki boyle bi durum var :)Sen yanmışsın kızım işin içine kocalar girince işler sarpa sarar gel sen baştan vazgeç demedi deme
38 bedenim cnm siki diyet basladim benm 55 olmam lazim esim takintili evet kilo konusunda sen nerelerdesin
Bnde oyleydim bikc gundur hele ki adet olunca ama nereye kdar yicez cnm miden tok suanda ama ac olan beynin 40 gun bidey yemese insan olmez inankiKızlar ben hiç doymuyorum hep açım aklım sürekli mutfakta bana iştah kapatacak bir formül verin benim sonum kötüye gidiyor :-(
Malesefki genel sorunumuz bu.Kızlar ben hiç doymuyorum hep açım aklım sürekli mutfakta bana iştah kapatacak bir formül verin benim sonum kötüye gidiyor :-(
Canım ben eşime diyet yapıcam desem boşver ne diyeti der. :).aaadddaaat: 48499532 .!.:38 bedenim cnm siki diyet basladim benm 55 olmam lazim esim takintili evet kilo konusunda sen nerelerdesin
38 bedenim cnm siki diyet basladim benm 55 olmam lazim esim takintili evet kilo konusunda sen nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?