inatçı kilolarımıza elveda

Ins hayirlisiyla evine gdersin cnm cnku baska yerde kalmak gercekten cok zor

Spor spor mukemmel bisey ya insan yaomayinca fenalasio bnde havalarin sogumasindan korkuorum evde kosu bandi var ama disarda yurumek gbisi yok

Zaten soyledgim diyetleri yapamiorum cnm bende diyetsiz 1 yilda 10 kilo vermistim ne zaman diyetleri ogrendim o zaman kilo aldim :)

Sen ne güzel dışarıda yürüyebiliyorsun ben çocuklayken onuda yapamıyorum benimde koşu bandı var yürüyebilsem onada razıyım
Evet coxukla zor oluodur canim haklisin leslei yi bilio musun ondan yaosan hem cocuga da oyun gbi olur

Bugünkü menüm
Sabah 8:15
1 küçük poğaça
4 tane peynirli çizi

Saat 11:00
¼ domates
½ salatalık
3 dilim ekmek
4 tatlı kaşığı taze peynir
3 zeytin
2 ince dilim sucuk

(Bende o kadar ekmek yemek istemezdim ama tazecik ekmeğe dayanamadım)
Saat 15:00
1 fincan kayısılı bitki çayı
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
½ kase tanelenmiş nar
(Midesiz demeyin aralarında 5-10 dk var )

Akşam 18:00
1 kepçe buğday çorbası
3 yk kıymalı makarna
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 yk menemen
1 dilim ekmek

4 l su
Maalesef çok pis iştahım var akşam dünyayı yedim kendimi durdurmasam 2 katını daha yerdim çok mu güzel yemek yapıyorum ne

Afiywt olsun cnm bende bir hafta erken adet oldun nasi olduysa inanimaz actim bugun ne bulduysam yedim menu paylasmiorum cnku herseyi yedim:) yarindan itinarem wsim yasam koclugu yapicak ins bana zayiflicam bnde:)

Afiywt olsun cnm bende bir hafta erken adet oldun nasi olduysa inanimaz actim bugun ne bulduysam yedim menu paylasmiorum cnku herseyi yedim:) yarindan itinarem wsim yasam koclugu yapicak ins bana zayiflicam bnde:)
Sen yanmışsın kızım işin içine kocalar girince işler sarpa sarar gel sen baştan vazgeç demedi deme

kızlar selaam nasılsınız iyisiniz inş. size bir bakayım dedim :)

A aaadddaaa canım senin kilon yok ki eşin neden bu kadar baskı yapıyor kilo takıntısı mı var?

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
2 dilim domates
5 dilim salatalık
4 tatlı kaşığı krem peynir
2 tane zeytin
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Saat 14:00
2 avuç tanelenmiş nar

Akşam 18:00
1 kepçe buğday çorbası
2 yk zeytinyağlı pırasa
2 yk menemen
1 dilim ekmek
2 kare çikolata

Saat 20:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
4 tane çizi kraker

Kızlar ben hiç doymuyorum hep açım aklım sürekli mutfakta bana iştah kapatacak bir formül verin benim sonum kötüye gidiyor :-(
Bnde oyleydim bikc gundur hele ki adet olunca ama nereye kdar yicez cnm miden tok suanda ama ac olan beynin 40 gun bidey yemese insan olmez inanki

38 bedenim cnm siki diyet basladim benm 55 olmam lazim esim takintili evet kilo konusunda sen nerelerdesin

iyiyim canım ben geçen hafta 1 kg verdim. bu hafta da veririm inş elimden geleni yapıyorum. ac bile kalıyorum. bıktım artık kilolardan sabrım tükendi.

canım o zaman senin etin gevşek. o yüzden kilo vermene gerek yok bence sen spor yapsan sıkılaşsan tamamdır. ben 1.60 boyundayım ve 56 kg olduğumda 36 ya geçmiştim. spor da yapıyordum o yüzden etim geçşek değildi ama çok sıkı da değildi.

gerçekten takıntılı koca kötü. benim eşim takıntılı değil ama zayıf eş istiyor bunu hissediyorum. bu bile beni üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…