Ilk zamanlarda beni de uzuodu ama artik uzulmuorum bnde cok zayif olmak isyiorum spor zaten yapiorum hergun ama suan da iyi bi diyete de geciorum tamamen vucuduma gore ayarladim bnde biktim artik mankenlerin resimlerini koyup bakiorum motive oluorum ac kalarak zayiflanmaz ben buni cok denedim o yuzden bi aldim bi verdimiyiyim canım ben geçen hafta 1 kg verdim. bu hafta da veririm inş elimden geleni yapıyorum. ac bile kalıyorum. bıktım artık kilolardan sabrım tükendi.
canım o zaman senin etin gevşek. o yüzden kilo vermene gerek yok bence sen spor yapsan sıkılaşsan tamamdır. ben 1.60 boyundayım ve 56 kg olduğumda 36 ya geçmiştim. spor da yapıyordum o yüzden etim geçşek değildi ama çok sıkı da değildi.
gerçekten takıntılı koca kötü. benim eşim takıntılı değil ama zayıf eş istiyor bunu hissediyorum. bu bile beni üzüyor.
Ilk zamanlarda beni de uzuodu ama artik uzulmuorum bnde cok zayif olmak isyiorum spor zaten yapiorum hergun ama suan da iyi bi diyete de geciorum tamamen vucuduma gore ayarladim bnde biktim artik mankenlerin resimlerini koyup bakiorum motive oluorum ac kalarak zayiflanmaz ben buni cok denedim o yuzden bi aldim bi verdim
Sagol cnm sana da:)doğru canım aç da verilmiyor ben de bugün yemeye başladım. sen de istediğin kiloya ulaşırsın inş. bol şanss :)
Sagol cnim sende menulerini yaz istersen yorum yaomioruz kimsenin menusune kilo verirsen en azindan bizde ornek alirizSlmlar kızlar güzel gidiyorsunuz maşallah bende kalori saymaya devam ediyorum hafif bir hafiflemis gibiyim sali gunu ilk kilo bildirimim cuma günü yazamicam haberiniz olsun görüşürüz bol kilo vermeler
Doymama sorunu bendede var cnm kalori hesabiyla dengeliyorum bu kalori hesabindan hic sıkılmadim boyle kilo verebilirsem devam edicem.Kimin evi olursa olsun başkasının evinde diyet yapmak zor olur seni anlıyorum ve kutluyorum Azminden dolayi evine gecince daha dengeli yaparsınGünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün evime döndüm uzun sürmeyecek ama mutluyum insanın kendi yatağında uyanması kendi evinde kahvaltı yapması çok güzel bir duyguymuş evimin değerini daha çok anladım Allah kimseyi evsiz bırakmasın dün menümü yazamadım ama ben bu ara yiyorum ya hiç doymuyorum ama yine kontrol ediyorum birbirini dengeliyorum akşam az yiyorum bu hafta kilo almıyorum da veremiyorum da yarın tartılacam sonucu görecem
Evinde kalmadgin icin kilonu koruman bile iyidir canm aferin sana valla bncede insanin kendi evi gbi yok umarim iyi olir kayinvaliden neyi vardi cnm bu aradaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün evime döndüm uzun sürmeyecek ama mutluyum insanın kendi yatağında uyanması kendi evinde kahvaltı yapması çok güzel bir duyguymuş evimin değerini daha çok anladım Allah kimseyi evsiz bırakmasın dün menümü yazamadım ama ben bu ara yiyorum ya hiç doymuyorum ama yine kontrol ediyorum birbirini dengeliyorum akşam az yiyorum bu hafta kilo almıyorum da veremiyorum da yarın tartılacam sonucu görecem
Kalori hesabiyla bicok sey yenebilior ama kizlar sanirim ben yillardir diyet yaptgimdan hesap kitapyapmak istemiorum allahtan bana protein cok iyi gelio sekerse hic iyi gelmio bunun farkindayim artik bedenini taniorum doyana kadar et yiyorum seker yemiorum boyle vucudum da rahatlio sankiDoymama sorunu bendede var cnm kalori hesabiyla dengeliyorum bu kalori hesabindan hic sıkılmadim boyle kilo verebilirsem devam edicem.Kimin evi olursa olsun başkasının evinde diyet yapmak zor olur seni anlıyorum ve kutluyorum Azminden dolayi evine gecince daha dengeli yaparsın
Ama ben sabit kalmak istemiyorum kv nın minüsküs ameliyatı oldu basit bir ameliyat ama onun ameliyatları çok problemli oluyor geçen sene oldu 1 yıl düzelmediğıo gibi buyıl aynı dizden tekraroldu 1 ay sonra diğer dizdende olacak bende bu arada Tekirdağa gidip geleceğim salı günü gidiyorum Allah nasip ederse şimdide evime geldim ama onları da alıp getirdim yani misafirlerin ve 20 gündür biriken ev işi ve çamaşırım var 2 güne geri döneceğimEvinde kalmadgin icin kilonu koruman bile iyidir canm aferin sana valla bncede insanin kendi evi gbi yok umarim iyi olir kayinvaliden neyi vardi cnm bu arada
Of of of ben bilirim o durumlari kafayi yemek.uzeresindir sen simdi cnm valla Allah yardmcin olsunAma ben sabit kalmak istemiyorum kv nın minüsküs ameliyatı oldu basit bir ameliyat ama onun ameliyatları çok problemli oluyor geçen sene oldu 1 yıl düzelmediğıo gibi buyıl aynı dizden tekraroldu 1 ay sonra diğer dizdende olacak bende bu arada Tekirdağa gidip geleceğim salı günü gidiyorum Allah nasip ederse şimdide evime geldim ama onları da alıp getirdim yani misafirlerin ve 20 gündür biriken ev işi ve çamaşırım var 2 güne geri döneceğim
Ins gdersin cnm ben inaniorum sana kilolarin kirilma noktasi varmis seninki oledir duraklama snra birden gdicektirpambuk-apla
Ben kalori hesabıyla kilomu korudum ama kilo veremedim benim kaloriler yüksekti belki de ondandır sen verdiysen ne mutlu sana benimde 3 gün içinde 1 kilo hedefim var umarım yapabilirim böyle tontik tontik gezmek istemiyorum memlekettekiler beni en son 83 kilo ile gördüler bu defa 73 ile gitmek istiyorum
Alkissssss:)Kızlaaaaar ben bu gün 74 200 çıktım. Geçen hafta 74.600 ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?