- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Bnde bi 55 olsam super olcak:)
Olsun cnm en azindan kucuk bi kacamak olmusBugünkü menüm
Sabah 8:00
Şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 11:00
Tost ekmeği büyüklüğünde pizza
1 kaşık lor peyniri
½ domates
½ salatalık
Maydanoz
Akşam 18:00
2 adet köfte
2 kaşık bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı
Saat 20:00
1 tane çokomel
2 fincan filtre kahve
3 l su
Çokomel olmasaydı iyiydi :-(
Maşallah hiç kaçamaksız çok güzel bir menü olmuş afiyet olsunKizlar nasilsiniz bu haftasonu okulda gecio bnm nerdeyse anca girdim menum sabah
Tek sekerli kahve
Oglen menemen
Aksam balik salata
Ayyni isvecin 1.gunu dimi hanimlar:)
Sagol kuzum olsun onemli olan dengelemek bnce deMaşallah hiç kaçamaksız çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Olsun cnm pisman olma telafi etme yoluna gitMerhaba kızlar bugün yoğun bir gün geçirdim her zamanki gibi ama pek bir kaçamak yapmadım hemencecik menümü yazayım derken aşure yedim şimdi :-(
Sabah 11:00
¼ domates
1 sucuklu yumurta
Avuç içi kadar ekmek
5 tane yeşil zeytin
Saat 16:00
1kupa filtre kahve
Akşam 17:00
4-5 kaşık tavuklu pilav
Saat 20:50
1 kase aşure
1 fincan Türk kahvesi
1 lokum
Of ya biraz önceye kadar herşey güzeldi
3 l su
Yap canm destekliorum seni isvecin ilk gunu iyi verilioGünaydın kızlar bugün isveçin ilk gününü yapacağım sürekli uygulayamam biliyorsunuz yarın Tekirdağa gidiyorum eğer birşeylere başlamazsam ben orada cozuturum yarını iple çekiyorum
Sağol canım ama çok zorlanıyorum sanki içimden cımbızla yağları çekiyorlar hele bir akşam olsun diye bekliyorum :)aaadddaaa .!.:Yap canm destekliorum seni isvecin ilk gunu iyi verilio
Eti aksam ye canm o zaman tok tutuo inankiSağol canım ama çok zorlanıyorum sanki içimden cımbızla yağları çekiyorlar hele bir akşam olsun diye bekliyorum :)
Sabret cnm vermesiysen bile kilolarin bi rilma ani varmis o yuzden sabret bi duraklicak snra gdicrk tekara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?