inatçı kilolarımıza elveda

Sabret cnm vermesiysen bile kilolarin bi rilma ani varmis o yuzden sabret bi duraklicak snra gdicrk tekara
Inşallah cnm ya hizli verdiğim zaman gozum herseyde kalıyor ve diyet bitince saldiriyorum bu seferde böyle bir yol izleyim dedim yanlismi yaptım bilmiyorum -800 gr gitmis az ama öz sanırım oyle teselli edicem kendimi neyseki eksilerdeyim ya artilarda olsaydim kahrimdan giderdim evdeki hesabim çarşıya uymadı heralde o yüzden 300 kalori eksilterek devam edecegim

Kızlar sadece -400 g gitmiş ama olsun bunada şükür dün wc ye çıkmadım hastalığımda 3 güngecikti

selam kızlaaar :)

ben geçen cuma kilo veremedim reglim tam 3 hafta gecikti bu hafta regl oldum vericem inş bu hafta kilo. çok şiş durumdayım şuan...

K Karanfil_kokuyor kilo vermişsin tebrik ederim

A aaadddaaa canım sen yine 62 olmuşsun ama uzun zamandır 62 değil misin zaten?? artıya geçmiştin geri düştün sanırım.
buna da şükür diyelim

pambuk-apla bence 2 haftada 800 gr çok iyi gitmiş. 200 kl. daha az yesen yeter bence kendini de zorlama. tebrik ederim. bende imrendim aklıma yazdım deneyebilirim becerebilirsem tabi

N nnnadal kv den dönmüştün orda kilo almaman bence çok iyi bir başarı canım. tebrik ederim. isveçe girişmişsin yine ilk gün için sonuç güzel hadi bakalım başarılar :)

buseb evet yarim kilo artiya vermistim o gecmis cnm ben bozmuorum artik vericem die sartladim kendimi ins

Çok şükür anama geldim kızlar biraz bugün diyetim bozuldu ama yarın devam inşallah
Bugünkü menüm
Sabah 9:00
Tek şekerli Türk kahvesi
Saat 10:30
Bir tutam maydanoz
2 dilim domates
2 dilim salatalık
Saat 16:00
150 g ızgara Tekirdağ köfte
Az piyaz
1 bardak ayran
Saat 17:15
½ kase aşure (anamın)
4 kaşık pirinç pilavı
Saat 21:00
Şekersiz çay

3,5 l su

buseb teşekkür ederim kalori saymak eğlenceli tavsiye ederim
N nnnadal evet cnm cok az gitti kaloriyi dusurmem lazim zaten hareketsizim ana ocagina gitmene sevindim en azından bol bol dinlenirsin
A aaadddaaa cnm azmine cok hayranim
Kızlar ben sabah iyi öğlen iyi ama aksam dayanamıyorum
ornek vereyim
Sabah 250 350kl
Oglen 400 500 kl
Aksam 700 800 kl ile bile doymuyorum gece cok gec yatıyorum 2,5 3 gibi o yüzden surekli atistiriyorum ne yapmalıyım

Kızlar anam olmuş ben görmeyeli 115 kilo çok kızdım onuda hemen isveçin içine attım bugün ikimizde sıkı diyetteyiz artık kendim için olmasa da annem için diyet yapıyorum

Canm bnce yankis yemekler tercik edio olabilirsin temel ve tok tutacak besinleri al kalori sayma ben fevzi ozgonulu takip ediorum bu ara ne acikiorum ne tatli krizleri cok mutluyum

Suoersin cnm hem annenle birlikte yaparsaniz birbirinizi daha iyi motive edersiniz
Aynen canım benim içinde süper oldu annem kaçamak yapmasın diye ben hiç yapmıyorum

Kizlar ben sabah ve oglen yiyorum aksam yogurt veya sutlu kahve tercih ediorum sekeri bugun itibariyle meyve dahil kestim
Harika hayallerimdeki beslenme şekli ama hiç yapamadım evde kocam var burdada hiç yapamam

pambuk-apla iyim canım sağol maalesef ni kaç gündür dikkat edemiyorum
Arada dikkat etmesende sonraki günlerde kemersıkma politikası uygulayarak dengelemeni tavsiye ederim böylece kilo vermesende en azından almamış olursun

Bugünkü menüm
Sabah 07:10
Yarım şekerli Türk kahvesi
Şekersiz çay
Öğle 12:00
4 yk zeytinyağlı taze fasulye
½ domates
Saat 16:30
1 elma
2 fincan yeşil çay
Akşam 18:30
2 adet ev köftesi
2 haşlanmış yumurta
Saat 21:00
Şekersiz çay

3 l su
Yarım saat yürüyüş

Oh be sonunda kaçamaksız bir gün bitti planlamadığım hiçbirşey yemedim mutlu huzurlu yatıyorum kızlar herkese iyi geceler

Kızlar anam olmuş ben görmeyeli 115 kilo çok kızdım onuda hemen isveçin içine attım bugün ikimizde sıkı diyetteyiz artık kendim için olmasa da annem için diyet yapıyorum
kendine diyet arkadasi bulmussun ne güzel habirde unutmuşum sormayi seni zayif gorunce sasirdilarmi

Canm bnce yankis yemekler tercik edio olabilirsin temel ve tok tutacak besinleri al kalori sayma ben fevzi ozgonulu takip ediorum bu ara ne acikiorum ne tatli krizleri cok mutluyum
hemen araştırıyorum cnm cok saol evde ne varsa onu yiyorum kendime özel birsey yapmiyorum 4 ogun yiyorum ara ogun yok ogunler arasi sabah 8 oglen 3 aksam 8 gece 11

Kizlar ben sabah ve oglen yiyorum aksam yogurt veya sutlu kahve tercih ediorum sekeri bugun itibariyle meyve dahil kestim
harikasin cnm bende 2si biraradayi bıraktım zararliymis diye ama cnm cok ciko istiyi bu aralar

pambuk-apla iyim canım sağol maalesef ni kaç gündür dikkat edemiyorum
Olsun cnm kendini en iyi hissettigin zmn baslarsin yaza kadar uğraşıcaz bende gıdım gıdım vermeye başladım bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…