Gayet guzel bi menuUnutmuşum kızlar 10 tanede badem vardı gün içinde
Inşallah cnm ya hizli verdiğim zaman gozum herseyde kalıyor ve diyet bitince saldiriyorum bu seferde böyle bir yol izleyim dedim yanlismi yaptım bilmiyorum -800 gr gitmis az ama öz sanırım oyle teselli edicem kendimi neyseki eksilerdeyim ya artilarda olsaydim kahrimdan giderdim evdeki hesabim çarşıya uymadı heralde o yüzden 300 kalori eksilterek devam edecegimSabret cnm vermesiysen bile kilolarin bi rilma ani varmis o yuzden sabret bi duraklicak snra gdicrk tekara
Aferin cnm sana o kadar isin arasinda bile verdin sakin pes etmeKızlar sadece -400 g gitmiş ama olsun bunada şükür dün wc ye çıkmadım hastalığımda 3 güngecikti
Canm bnce yankis yemekler tercik edio olabilirsin temel ve tok tutacak besinleri al kalori sayma ben fevzi ozgonulu takip ediorum bu ara ne acikiorum ne tatli krizleri cok mutluyumbuseb teşekkür ederim kalori saymak eğlenceli tavsiye ederim
N nnnadal evet cnm cok az gitti kaloriyi dusurmem lazim zaten hareketsizim ana ocagina gitmene sevindim en azından bol bol dinlenirsin
A aaadddaaa cnm azmine cok hayranim
Kızlar ben sabah iyi öğlen iyi ama aksam dayanamıyorum
ornek vereyim
Sabah 250 350kl
Oglen 400 500 kl
Aksam 700 800 kl ile bile doymuyorum gece cok gec yatıyorum 2,5 3 gibi o yüzden surekli atistiriyorum ne yapmalıyım
Suoersin cnm hem annenle birlikte yaparsaniz birbirinizi daha iyi motive edersinizKızlar anam olmuş ben görmeyeli 115 kilo çok kızdım onuda hemen isveçin içine attım bugün ikimizde sıkı diyetteyiz artık kendim için olmasa da annem için diyet yapıyorum
K Karanfil_kokuyor nasılsın gözükmüyor sun benim gibi diyette değilsen de gel konusuruz cocuklardan ordan burdan
Ne güzel tebrik ediyorum canımKizlar ben sabah ve oglen yiyorum aksam yogurt veya sutlu kahve tercih ediorum sekeri bugun itibariyle meyve dahil kestim
Aynen canım benim içinde süper oldu annem kaçamak yapmasın diye ben hiç yapmıyorumSuoersin cnm hem annenle birlikte yaparsaniz birbirinizi daha iyi motive edersiniz
Harika hayallerimdeki beslenme şekli ama hiç yapamadım evde kocam var burdada hiç yapamamKizlar ben sabah ve oglen yiyorum aksam yogurt veya sutlu kahve tercih ediorum sekeri bugun itibariyle meyve dahil kestim
Arada dikkat etmesende sonraki günlerde kemersıkma politikası uygulayarak dengelemeni tavsiye ederim böylece kilo vermesende en azından almamış olursun
kendine diyet arkadasi bulmussun ne güzel habirde unutmuşum sormayi seni zayif gorunce sasirdilarmiKızlar anam olmuş ben görmeyeli 115 kilo çok kızdım onuda hemen isveçin içine attım bugün ikimizde sıkı diyetteyiz artık kendim için olmasa da annem için diyet yapıyorum
hemen araştırıyorum cnm cok saol evde ne varsa onu yiyorum kendime özel birsey yapmiyorum 4 ogun yiyorum ara ogun yok ogunler arasi sabah 8 oglen 3 aksam 8 gece 11Canm bnce yankis yemekler tercik edio olabilirsin temel ve tok tutacak besinleri al kalori sayma ben fevzi ozgonulu takip ediorum bu ara ne acikiorum ne tatli krizleri cok mutluyum
harikasin cnm bende 2si biraradayi bıraktım zararliymis diye ama cnm cok ciko istiyi bu aralarKizlar ben sabah ve oglen yiyorum aksam yogurt veya sutlu kahve tercih ediorum sekeri bugun itibariyle meyve dahil kestim
Olsun cnm kendini en iyi hissettigin zmn baslarsin yaza kadar uğraşıcaz bende gıdım gıdım vermeye başladım bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?