inatçı kilolarımıza elveda

Ne güzel canım maşallah darısı başımıza

Kızlar bu arada dün annem 1 günde 1,5 kilo eksildi ama bende fark yok canımı sıkmıyorum sonuçta ben 2 buçuk aydır diyet yapıyorum vücutta biriken su yok ama gitmeden anama 10 kilo verdirsem mutlu olacağım

pambuk-apla kahveyi bende içiyorum ama bu ara sede içiyorum 3 birarada içmemeye çalışıyorum
Sade derken sut tozu olmadan mi iciyorsun bende sekeri kahvede de bıraktım

pambuk-apla canım süper tepkiler alıyorum buradakiler beni en son gördüğünden beri 10 kilo verdim gençleşmişsin diyorlar süper gaza geliyorum herkesi şaşırttım yani

Kızlar bu arada dün annem 1 günde 1,5 kilo eksildi ama bende fark yok canımı sıkmıyorum sonuçta ben 2 buçuk aydır diyet yapıyorum vücutta biriken su yok ama gitmeden anama 10 kilo verdirsem mutlu olacağım
Ayy cnm süper bir duygu inşallah annende 10 degil 20 verir kilosu fazla oldugu icin fazla gidebilir senin de bunyeyi sasirtman lazım sanirim vücut korumaya almis sanırım ay birde benim de kilo vermem lazim kalori diyetim bitmesine 19 gun kaldi biter bitmez isvece baslicam tam kis diyeti
Birde ne kadar kalican

pambuk-apla 2 hafta buradayız canım vücudumu şaşırtacam diye kilo almakta istemiyorum bide dedim ya kilo veremesemde annemi motive etmek için yemeyeceğim

N nnnadal cnm tebrik ederim kacamaklari birakmissin suoer annende sende verirsin ins pes etme kilolarin durma noktasi var anra birdenbire gdio inanki annene gitmwn iyi olmus insan biriyle diyet yapinca mutlu oluo
pambuk-apla canm arastir bnce de bana da bi arkadasim soyledi fevzi ozgonulu inanki kiz hem tok hem zayifladi hemde mutlu oldu bnim de bu sekersiz 2.gunum inanamiorum cidden sekeri her biraktigimda birgun ya dayanirdim ya dayanamazdim meyve de yemiorum tabiki vucudum rahatladi ya resmen mutluyum

Kizlar benim bugunku menum sabah
Bir dilim yulaftan yapilma ekmegim
Peynir
Azcik acuka
Oglen tavuk
Ayran
Aksam
Corba
Yogurt
Bi avuc badem
Tabiki tum gun ayaktaydim bide

Benimde bugünkü menüm
Sabah 9:30
Yarım şekerli Türk kahvesi
Saat 11:00
2 kaşık pirinç pilavı
Saat 13:00
Şekersiz Türk kahvesi
1 haşlanmış yumurta
½ domates
Saat 15:00
1 fincan yeşil çay
Akşam 18:45
1 kepçe yayla çorbası
1 derisi alınmış tavuk budu
2 yk tanelenmiş nar
Saat 22:00
Şekersiz çay

2,5 l su

Tam anlamıyla İsveç yaptığım söylenemez ama kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum o pilav hariç fena bir menü olmadı sanki

Gayet güzel bi menü

Onu da isvevteki ekmege say canm 2 kasik pilav bi dilim ekmege esdeger

Onu da isvevteki ekmege say canm 2 kasik pilav bi dilim ekmege esdeger
Canım sadece pilav için söylemedim genel olarak birebir isveçe bağlı kalmıyorum teğet geçerek evdeki yemeklere göre ayarlıyorum evdekiler bana uymazsa yumurta haşlıyorum isveçte pırasa yok ama ben yarın bir öğün pırasa yapacağım

pambuk-apla yarın bende kalori saymaya başlicam yine
cok sevinirim cnm birlikte sayariz sen kac kl düşünüyorsun

pambuk-apla 2 hafta buradayız canım vücudumu şaşırtacam diye kilo almakta istemiyorum bide dedim ya kilo veremesemde annemi motive etmek için yemeyeceğim
Yaninda diyet arkadasinin olması bile motive ediyor ne güzel tebrikler cnm

Tatli yemeden durabilirmiyim acaba denemeden bilemem cnm yani hicmi canin ciko tatli meyve istemiyor ve kac gunde şekeri unutabiliriz

Oncelikle sagol cnm isvectede sebze var ama oyle dusun ispanak brokoli yapiosun gibi dusun belki daha cok motive olursun :)

Pambukcum inanki o soruyu bnde hep soruodum birden size dedigim fevzi ozgonulu takip etmeye basladim sadece sabah ve oglen ye ve inaninki bugun tatlisiz meyvesiz gecen 3.gunume griorum cok sukur hayatimda ilkkez ki benim insulin direncim var bu kadae suredir tatlisiz yasiorum hatta meyvesiz

Kızlar kimse kilo bildirimini yapmamış lütfen hepimiz yapalım vermek için değil kendimizi kontrol etmek için yapalım
Baş:83
Hdf :65
G.h. :73.9
Güncel: 73.2
Fark:700 g
4 gündür isveçteyim ama ancak bu kadar gitti kilo verme olayı bayağı yavaşladı ama pes etmek yok

tebrikler canım. bende 800 gr verdim bu hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…