inatçı kilolarımıza elveda

Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle 12:00
1 kase aşure
Saat 15:00
1 kase sütlü çorba
Akşam 19:00
1 kaşık taze fasulye
2 adet yaprak sarması
1 adet lahana sarması
1 tane mantı
1 kaşık yoğurt
Birkaç çatal yeşil salata
Saat 20:00
1 şekersiz Türk kahvesi
Şekersiz çay
1 tk puding
2 tk Trabzon hurması

3 l su
Bugün misafirlikteydim ayıp olmasın diye herşeyin tadına baktım ama sürekli spor hareketleri yaptım bel karın hareketleri yaptım yarın evdeyim yapılanların tadına bile bakmak istemiyorum umarım başarırım hepinize iyi geceler kızlar
A aaadddaaa canım ya bu senin diyetteki meyve suyu yerine meyvenin kendini tüketseko olmuyormuş benim evde meyve sıkacağı yok napçaz onu

Canm ben okudum bu katkisiz meyve sulari var markette ondan alip icebilirsin meyve yemek olmaz amac modeyi dinlendirmrk bugun toksin atmak bicak kisi hazir meyve suyu icmis

Kızlar bende eşime diyet yapı cam dedim yapamazsın işin zor dedi iddaya girdik ay sonuna kadar 70 olmam lazım.
Bnde iddiaya girdim yeter artik eslerin bu imalari canm yapicaz bitti nokta bu diyetle en az 12 veriliormus hep de bizim kilolardaki insanlar manken gbi olmuslar

A aaadddaaa canım yaptığını yediğini içtiğini mutlaka yaz merak ediyorum bana örnek ol
Kesinlikle yazcam canm daha oncede boyle kararlar almistim ama bu kez baska hissediorum beynen hazirim
Greyfurt limon kirmizi havuc suyu karismi yaptm azcik da zencefil suan onu iciorum diyette gbi degilim.vucudumdan tum o pislikleri atiorum sanki

@

Canım zaten bi zayîflım donanımı yeniliyecem . Kendime kıyafette alamıyorum ha zayıfladım ha zayıflicam diye. Acısını çıkarmak lazım :)

Menü
10.30 haşlanmış yumurta
4 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek
12.30 1 elma 4 kaşık aşure
14.00 ızgara göğüs yanına salata çok az z.y dökülmüş 2 yk. Nar
16.30 10 tane çığ fıstık
2 tane mini kurabiye sade kahve
19.00 4 kaşık tarhana biraz ızgara tavuk salata 1 lokma ekmek
Arada şekersiz çay ve şu içtim
Şu aşure ve kurabiye olmasaydı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…