Bak cnm baya etkiliymisNasıl bu diyetmiş canım bu bakım netten
Yapabiliriz cnm ya nie yapmayalim bizim yapanlardan neyimiz eksik onlar yaptiyda bizdd yapariz acliktan olcek halimiz yok tam tersi vucut yenilencekBide ben şaşırtsam
Canm ben okudum bu katkisiz meyve sulari var markette ondan alip icebilirsin meyve yemek olmaz amac modeyi dinlendirmrk bugun toksin atmak bicak kisi hazir meyve suyu icmisBugünkü menüm
Sabah 09:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle 12:00
1 kase aşure
Saat 15:00
1 kase sütlü çorba
Akşam 19:00
1 kaşık taze fasulye
2 adet yaprak sarması
1 adet lahana sarması
1 tane mantı
1 kaşık yoğurt
Birkaç çatal yeşil salata
Saat 20:00
1 şekersiz Türk kahvesi
Şekersiz çay
1 tk puding
2 tk Trabzon hurması
3 l su
Bugün misafirlikteydim ayıp olmasın diye herşeyin tadına baktım ama sürekli spor hareketleri yaptım bel karın hareketleri yaptım yarın evdeyim yapılanların tadına bile bakmak istemiyorum umarım başarırım hepinize iyi geceler kızlar
A aaadddaaa canım ya bu senin diyetteki meyve suyu yerine meyvenin kendini tüketseko olmuyormuş benim evde meyve sıkacağı yok napçaz onu
Bnde iddiaya girdim yeter artik eslerin bu imalari canm yapicaz bitti nokta bu diyetle en az 12 veriliormus hep de bizim kilolardaki insanlar manken gbi olmuslarKızlar bende eşime diyet yapı cam dedim yapamazsın işin zor dedi iddaya girdik ay sonuna kadar 70 olmam lazım.
Kesinlikle yazcam canm daha oncede boyle kararlar almistim ama bu kez baska hissediorum beynen hazirim
Yaparsın neden yapamayacakmışsın ah bu erkekler yokmu güven kırmada üstlerine yok veya gaza getirmek için yapıyor boşver sen iddiayı kazanacaksın kendine güven biz sana güveniyoruz zayıflayınca yeni kıyafetler alırsın :) K Karanfil_kokuyor
Yapabiliriz cnm ya nie yapmayalim bizim yapanlardan neyimiz eksik onlar yaptiyda bizdd yapariz acliktan olcek halimiz yok tam tersi vucut yenilencek
Aynen iste bnde oyle diorum:)Ne ölmesi ben bu kiloyla bi ay yemesem ölmek.
Tebrikler canım başarılarının devamını bekliyoruzKizlar bugun 1.gunumu tamamladim gbi cok sukur sadece meyve suyu ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?