Hadi ins cnm yaA aaadddaaa K Karanfil_kokuyor tebrikler kızlar başarılarınızın devamını diliyorum sizin adınıza çok mutluyum bu hafta hepimiz eksilerde olacağız inşallah
Bnce menun gayet basarili cnm tebriksBugünkü menüm
Sabah 08:30
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğle 12:00
Peynirli yumurta
5 zeytin
3 dilim domates
Yeşillik
Saat 15:00
1 fincan kayısılı bitki çayı
1 fincan yeşil çay
Akşam 18:00
3 pirzola
Bol yeşil salata
Saat 21:00
Birkaç tane çekirdek
2 tane fıstık
1 tane kavala kurabiyesi
Saat 22:00
1 fincan şekersiz yunan kahvesi
3 l su
Teşekkürler canım ama 40 günden sonra regl oldum bugün kendimi zor tutuyorum menüyü yazdıktan sonra 1 dilim elma yedim hiçbir şekilde doymuyorum umarım yarın kendimi tutabilirim yarın lise arkadaşlarım gelecek sabah kek börek pasta falan yapacağımBnce menun gayet basarili cnm tebriks
Sabah ye ama bidaha yeme bnce canimTeşekkürler canım ama 40 günden sonra regl oldum bugün kendimi zor tutuyorum menüyü yazdıktan sonra 1 dilim elma yedim hiçbir şekilde doymuyorum umarım yarın kendimi tutabilirim yarın lise arkadaşlarım gelecek sabah kek börek pasta falan yapacağım
Menün çok güzel ama bu Hollywood diyetine dahil bir menümü canımKizlar menum sabah
Peynir azcik
Zeytin 3 tane
Bir yumurta
Bi dilim ekmek
Oglen
Tavuk sote
Yogurt
Fistik
Aksam
Corba yogurt
Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle 14:30
1 kase kısır
1 dilim kıymalı börek
1 dilim kek
Şekersiz çay
Saat 18:00
1 fincan kayısılı form çayı
Akşam 19:00
2 küçük mandalina
Şimdiye kadar 2 l su şimdiden sonra şekersiz çay ve su içerim
Zeytinle fistik haric evet cnmMenün çok güzel ama bu Hollywood diyetine dahil bir menümü canım
AmıiiiiiiiiiiinOh be sonunda arzuladığımız cuma geliyor yaşasın umarım beklediğimiz gibi sonuç alırız
Gel cnm gel sendeMerhaba kizlar yer varmi katilmak istiyorum ama hicbiyerde yer yok
O sonuclsr gelsin zaten daha da motove olcaz bnceOh be sonunda arzuladığımız cuma geliyor yaşasın umarım beklediğimiz gibi sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?