inatçı kilolarımıza elveda

Menü
10. 1 dilim ekmek yarım yumurta yağda
Biraz kaşar biraz peynir
12.30 1 kase tarçınlı yoğurt 2 kuru incir
14.15 yeşil elma 10 tam üzüm
15.30 salata yağsız ve tuzsuz 1 dilim ekmek biraz peynir light
18.30 1 kase yoğurt çorbası 1 kase yeşil mercimek yemeği

3 lt su ip mekik suqart yapıyorum biraz

Afeein cnm iyi gdiisun bu ara

Hoşgeldin canım ben anlatim günlük.menülerimizi yazıyoruz akşamları cuma da tartı günümüz.

Birer kendini tanıtırsan iyi olur :)
Adim yasemin bi kızım var 2 yasinda kadinlar kulubu sayesinde onceden 5 kilo vermistim tekrar bi 5 kiko daha vermek istiyorum sizinle yarin ac karnina kilomu sizlerle paylasiyim 56 felan di en son 51 felan olsam cok iyi olucak kizlar

Slm kızlar bende kalori saymaya devam ediyorum hemde oruca başladım 10 gun kaldi kalori diyetim pek fazla kilo gitmedi gibi hissediyorum diyetim bitsin bende Hollywood diyeti yapabilirim sizlerde iyi gidiyorsunuz maşallah diyim iyi akşamlar bol kilo vermeler

Hoşgeldin Y Yaseminn1994 ne güzel fazla kilon yok kendini sıkmadan verebilirsin

Kilo bildirimi icin 10 gun var bilginize

Kızlar süpersiniz menüler güzel gidiyor maşallah bende hemen menümü yazayım
Sabah 9:30
1 domates
1 minik salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
5 siyah zeytin
Öğle 14:00
1 kepçe tavuk çorbası
3 yemek kaşığı patlıcan tava
1 mandalina
½ dilim ekmek
1 kk börek
Akşam 18:30
1 kase mantar sote
1 kase salata
1 bardak portakal suyu
Saat 20:00
1 bardak karışık meyve suyu
Saat 22:00
Tadımlık doğum günü pastası
Şekersiz çay
3 l su

Y Yaseminn1994 canım arkadaşlar yazmış zaten belirli bir menümüz yok herkes kendi diyetini yapıyor gün sonunda menüleri yazıyoruz cuma günleri kilo bildirimimizi yapıyoruz bazen gaza geliyor bazen de birbirimize destek oluyoruz çok kasmadan ve kendimizi de salmadan kendi çapımızda erimeye çalışıyoruz

Kızlar bu akşam pantolonlarım büyük geliyor diye yeni kotlar aldım 32 beden kotun zor olduğu ben 29 beden kot aldım kendime inanamadım eve gelince elime alıp ben şimdi bunlara mı girdim deyip durdum çok harika bir duyguymuş bu lezzeti tattıktan sonra daha büyüklerini artık istemiyorum

Menun cok guzl cnm sadece birazcik meyve kacmis o da olur o kadar

Supersin nadal bnde biktim.artik bu kilolardan zayif olalim dimi artik kilo verdikce ozguvenimiz yetine gelcek kizlar inanin

Tebrikler şekerim. Ama ben bu hafta seni geçicem

Evet fazla degil ama istedigim
tamam tesekkur ederim insallah bian once gider kilolarimiz

yemekten sonra hemen ardından meyve yiyorsan yememelisin. bünyen meyvedeki şekeri anlamıyor yemekle birlikte hemen onuda depoya atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…