- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Afeein cnm iyi gdiisun bu araMenü
10. 1 dilim ekmek yarım yumurta yağda
Biraz kaşar biraz peynir
12.30 1 kase tarçınlı yoğurt 2 kuru incir
14.15 yeşil elma 10 tam üzüm
15.30 salata yağsız ve tuzsuz 1 dilim ekmek biraz peynir light
18.30 1 kase yoğurt çorbası 1 kase yeşil mercimek yemeği
3 lt su ip mekik suqart yapıyorum biraz
Hosbulduk canim nasil yapiyosunuz kisaca dinlesem kurallariniz felan nasilY Yaseminn1994 buyur gel bizde yer sıkıntısı yok gelene forumumuz açık hoşgeldin
Hoşgeldin canım ben anlatim günlük.menülerimizi yazıyoruz akşamları cuma da tartı günümüz.Hosbulduk canim nasil yapiyosunuz kisaca dinlesem kurallariniz felan nasil
Adim yasemin bi kızım var 2 yasinda kadinlar kulubu sayesinde onceden 5 kilo vermistim tekrar bi 5 kiko daha vermek istiyorum sizinle yarin ac karnina kilomu sizlerle paylasiyim 56 felan di en son 51 felan olsam cok iyi olucak kizlarHoşgeldin canım ben anlatim günlük.menülerimizi yazıyoruz akşamları cuma da tartı günümüz.
Birer kendini tanıtırsan iyi olur :)
Ayy evet hatrlamistim hadi kiz gorim seni olcaz bu defa ben hissdiorum:)
Menun cok guzl cnm sadece birazcik meyve kacmis o da olur o kadarKızlar süpersiniz menüler güzel gidiyor maşallah bende hemen menümü yazayım
Sabah 9:30
1 domates
1 minik salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
5 siyah zeytin
Öğle 14:00
1 kepçe tavuk çorbası
3 yemek kaşığı patlıcan tava
1 mandalina
½ dilim ekmek
1 kk börek
Akşam 18:30
1 kase mantar sote
1 kase salata
1 bardak portakal suyu
Saat 20:00
1 bardak karışık meyve suyu
Saat 22:00
Tadımlık doğum günü pastası
Şekersiz çay
3 l su
Supersin nadal bnde biktim.artik bu kilolardan zayif olalim dimi artik kilo verdikce ozguvenimiz yetine gelcek kizlar inaninKızlar bu akşam pantolonlarım büyük geliyor diye yeni kotlar aldım 32 beden kotun zor olduğu ben 29 beden kot aldım kendime inanamadım eve gelince elime alıp ben şimdi bunlara mı girdim deyip durdum çok harika bir duyguymuş bu lezzeti tattıktan sonra daha büyüklerini artık istemiyorum
Tebrikler şekerim. Ama ben bu hafta seni geçicemKızlar bu akşam pantolonlarım büyük geliyor diye yeni kotlar aldım 32 beden kotun zor olduğu ben 29 beden kot aldım kendime inanamadım eve gelince elime alıp ben şimdi bunlara mı girdim deyip durdum çok harika bir duyguymuş bu lezzeti tattıktan sonra daha büyüklerini artık istemiyorum
Oooo iddialar buyuk :)Tebrikler şekerim. Ama ben bu hafta seni geçicem
Evet bi gaza geldim herkesle iddaya giriyomOooo iddialar buyuk :)
tamam tesekkur ederim insallah bian once gider kilolarimizY Yaseminn1994 canım arkadaşlar yazmış zaten belirli bir menümüz yok herkes kendi diyetini yapıyor gün sonunda menüleri yazıyoruz cuma günleri kilo bildirimimizi yapıyoruz bazen gaza geliyor bazen de birbirimize destek oluyoruz çok kasmadan ve kendimizi de salmadan kendi çapımızda erimeye çalışıyoruz
yemekten sonra hemen ardından meyve yiyorsan yememelisin. bünyen meyvedeki şekeri anlamıyor yemekle birlikte hemen onuda depoya atıyor.Kızlar süpersiniz menüler güzel gidiyor maşallah bende hemen menümü yazayım
Sabah 9:30
1 domates
1 minik salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
5 siyah zeytin
Öğle 14:00
1 kepçe tavuk çorbası
3 yemek kaşığı patlıcan tava
1 mandalina
½ dilim ekmek
1 kk börek
Akşam 18:30
1 kase mantar sote
1 kase salata
1 bardak portakal suyu
Saat 20:00
1 bardak karışık meyve suyu
Saat 22:00
Tadımlık doğum günü pastası
Şekersiz çay
3 l su
Yarın görüşürüz bebekK Karanfil_kokuyor kapışalım güzelim benim için büyük zevk kilo vermek daha eğlenceli bir hâl alacak yuppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?