- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim canım eee sen neler yapıyorsun şimdi kaç kilo oldun bizi bıraktıktan sonra daha çok motive olabildin mitebrikler canım. bende 800 gr verdim bu hafta :)
:) :)Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim canım eee sen neler yapıyorsun şimdi kaç kilo oldun bizi bıraktıktan sonra daha çok motive olabildin mi
Çok şükür canım motivasyonum süper bu aralar sen neler yiyip içiyorsun senin özgönülü biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım
Ben canm sabah yulaf kepekli ekmek peynir zeytin acuka oglen et ayran aksam corba yogurt yiyorumÇok şükür canım motivasyonum süper bu aralar sen neler yiyip içiyorsun senin özgönülü biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım
Valla tebrikler cnm peki öğleden sonra hic acikmiyormusun denemek istiyorum en kisa zamandaPambukcum inanki o soruyu bnde hep soruodum birden size dedigim fevzi ozgonulu takip etmeye basladim sadece sabah ve oglen ye ve inaninki bugun tatlisiz meyvesiz gecen 3.gunume griorum cok sukur hayatimda ilkkez ki benim insulin direncim var bu kadae suredir tatlisiz yasiorum hatta meyvesiz
Gayet iyiymiş deneme yaparak başlıyabilirsin bence once 1 hafta gibipambuk-apla ben 1200 yapıyordum daha önce ama elimden gelindiğincede daha az yapmaya çalışıyodum 1000 1100 arası oluyodu
Maşallah cnm tebrik ederim en azından saglikli gitmiştirKizlar bnde yazim size 200 gram gitmis ama hic ac degilim gayet guzel gdio diyetim yani
P.tesi den itibaren denicem cnm bnmde göbek sorunum var belki şekerdendirpambuk-apla hayir cnm oglen karnimi cok iyi doyurdgum icin acikmiorum burda onemli olan kaliteli besinler yemek ikindi de de bi sutlu kahve aksama dgru azcik acikablirsin belki ama canin zaten sekerli bisey istemio bu diyetin pug noktasi sabah ve oglen yemek inan hem gdio hemde tatli krizine girmiosun hic cok sasirdim cnku ben sekersiz asla yapamazdim
N nnnadal aferin cnm tam gaz hedefe yuru o kadar sey girdi araya hic ke di evnde bile kalamadin ama cok iyi bi motivasyon yakaladin devam yuru burdan
Bu arada seker almayinca gobek resmen eridi bnde
Cnm ben kalori saymaya devam ediyorum pek gitmiyo gibi hissediyorum yine yemin etmiştim 13 gun var daha 800 gr vermiştim en son tarti gunume daha cok var p tesiden itibaren A aaadddaaa nin sabah oglen yontemini denicem yine kalori sayicamSenin adına sevindim bide benim göbiş gitseydi iyiydi A aaadddaaa
Bugün tatil olunca herkes yoğundu galiba baskül bildirimi yapacaktın durumlar nedir K Karanfil_kokuyor
Sen neler yapıyorsunpambuk-apla
Canm benimkinde kalori saymana herek yok amac kaliteli besin alarak vicudu tok tutmak seker alma yeter bide ekmek sadece sabah bi dilim onund disinda karnin doyuyo zaten kaliteli besin alinca hele ki seker yemeyinceP.tesi den itibaren denicem cnm bnmde göbek sorunum var belki şekerdendir
Cnm ben kalori saymaya devam ediyorum pek gitmiyo gibi hissediyorum yine yemin etmiştim 13 gun var daha 800 gr vermiştim en son tarti gunume daha cok var p tesiden itibaren A aaadddaaa nin sabah oglen yontemini denicem yine kalori sayicam
Evet kizlar ya ben surekli bir ayda 10 kilo 15 kilo veren insanlari okuorum onlar da bizim gbiler ama bi kez irade edip basarmislar butun yiuecekler bizim yeter ki sabredelim zayif olalim zaten yime bizim onlar ama kacamak yaptikca olmuo yerimizde sayiyoruz kacamak olmamasi lazimDikkat edelim canım ya hele bi sizde şu motivasyonu toparlayın inanın ben yapıyorsam hepiniz yaparsınız benim iradem zayıftır ve yemeyide çok severim söz konusu yenecek birşey olunca hiç ayağıma üşenmem yapmak yemek yedirmek çok güzel ama zayıf olmak daha güzel annem kızım gelecek neler yapsam derken ben ona bile birşey yedirmiyorum ara sıra ödül vererek nefsimizi körlüyoruz
Nasıl bu diyetmiş canım bu bakım nettenHollywood diyeti yapcam yarindan itibaren en etkili diyet diolar kizlar bir ayda en az 12 en fazla 20 kilo vermisler kimi okuduysam eger manken gbi olmak isteyen varsa birlikte baslayalim.su ise eger ayni diyeti yaparsak sanki daha cok gaza gekiriz hadi kizlar bizde onlar gbi buraya basari hikayemizi yazabikiriz sadece bir ay ve vucudumuz yenilencek snra da oncesi ve sonrasi resmimizi koyariz ne diosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?