Harbiden ya ettiğim lafa bak utandım şimdi
Canım senin adına çok mutlu oldum umarım eşinde biran önce sağlığına kavuşur yinede sıkıntılı bir durumdasın Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar durumdan bahsedeyim
Eşim psikolojik rahatsız yıllardir sadece bana degil herkese karsi kuşkucu, guvensiz,insanları aşağılama, sabit fikirli, bel alti vuran daha cok cekilmiyecek huyu olan bir adam ailemin durumu iyi olsa katlanmazdim hatasini anladi hattimi kirdirdiktan sonra Özür mozur yok normale donunce ozur sayıyor psikolojimi mahvetti
Beni tanimadan ettiginiz dualariniz guzel dilekleriniz icin ne kadar teşekkür etsem az Allah razı olsun hepinizden rabbim kimseyi iftirayla imtihan etmesin
Tesekkur ederim bi sorum daha olucak ac karnina kiyafetsiz mi tartiliyoruzY Yaseminn1994 canım bugün kilo bildirimi günümüzdü sende bu haftalık cumartesi günü bildirimini yap haftaya cuma şampiyonu belirleyeceğiz menün güzel olmuş afiyet olsun
Senin kilonda olmak için neler yapıyoruz kız 2 sene önce doğum yapmışsın maşallah sana ben senin kilonda olduğum zamanı hatırlamıyorum bile boyun ve yaşın kaç hedefin kaç kilo olmakKizlar kilom ac karnina 57 ,
Daha ne olsun ben 57 olsam opup basima koycam yani boy kac cnmKizlar kilom ac karnina 57 ,
Menün çok güzel ben bugün yine kendimi bozdum ya motivasyonum bozuldu benimKizlar bugunku menum
Ogeln bi kase sebzeli hindi bir avuc ceviz badem
Aksam
Menemen
Ceviz badem
Yogurt
Sutlu kahve
Karatay tarzi takikiorum bakalim en azindan biraz doyim cnku regl olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?