inatçı kilolarımıza elveda

Yarınki kilolar başlangıç kilomuz olur haftaya cuma verdiğimiz kilolarlada haftanın şampiyonunu belirleriz şampiyon belli ama neyse
Meyveyi bende yemekten hemen sonra tercih ediyorum daha doğru olduğunu düşünüyorumben evimde değilken bu kadar yapabiliyorsam kendi evime gidince korkun benden

Kizlar Merhaba cok sıkıntıdayim benim icin yasin okurmusunuz musaitseniz

Allah razı olsun güzel dualariniz için rabbim hepimizin yanında olsun konu esim yapmadığım birsey için suçluyor sirf panik yapımdan oturu yani iftira
Allahim kotu serli ve iftiraci insanlara firsat vermesin

Allah razı olsun güzel dualariniz için rabbim hepimizin yanında olsun konu esim yapmadığım birsey için suçluyor sirf panik yapımdan oturu yani iftira
Allahim kotu serli ve iftiraci insanlara firsat vermesin
Amin canım allah kimseyi öyle insanlarla karşılaştırmasın. Allah yardımcın olsun

Anam nadal cozuttu akşam çok kaçırdım ama yarın dengelerim hiç sevinmeyin sizi geçeceğim kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 soğanlı yumurta
½ domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Öğle
4 yk lahana yemeği
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak yaprak sarması
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
3 l su

Herkese iyi aksamlar
Kahvalti
Az peynir
1 haslama yumurta
Domates salatalik biber
Limonlu soda
Ara ogun
Cennet hurmasi 1 adet
2 dilim elma
Aksam
1 tabak firinda makarna
Sabahtan beri ev isiyle ugrasiyorum kizlar cok yoruldum sizler nasilsiniz

pambuk-apla canm benm sana butun dualarimiz hepsi senin icin ins kotu bisey degildir bak bizi ihmal.etme gercekten cok merak ettim durumunu hz aiseye bile iftira attilar ama rabbim onu nasi temize cikardysa seni de oyle cikarcak

N nnnadal ve K Karanfil_kokuyor evet kizlar madem oyle yarinki kilolar dediginiz gbi naslangic oksun haftaya da 1.yi belirleyelim cnku asil ben sizi gecicem:) bu arada nadal o ne kiz bi tabak sarma yemissin bide ustune ekmek gerci sana diorum.da benim de menu fena kacti yaziorm

Tamam kızlar yarın yeniden başlıyoruz

Y Yaseminn1994 A aaadddaaa kızlar bugünkü menülerimizi hiç beğenemedim hele bide tartı günü öncesi hiç olmadı biz böyle ayarı kaçırırsak K Karanfil_kokuyor bizi geçer başta kendim olmak üzere daha dikkatli olmalıyız ama nedense hiç pişman değilim anamın sarmasını bidaha kaç ay sonra yerim bilmiyorum
Gönlümüz seninle pambuk-apla

N nnnadal vanos vi Annem sarma yapsa 1 tabakta dururmuydum bilemem. Ama bu gün kv bazlama yaptı sıcak sıcak ucundan azcık aldım ya. Ben kesin kilo veririm
Bak şimdi korktum senden diyecektim ama kv sarmaları yapsa bende yemezdim anama yılda 3 defa geliyorum dedim sen kilo verirsin inanıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…