inatçı kilolarımıza elveda

Bugün benim doğum günüm ve benim hedefim doğum günümde 70 kilo olabilmekti maalesef yapamadım biraz planladığımdan geç olacak ama o 65 kiloya ulaşacağım sizde şahit olun kızlar nasıl 80 lerden kurtulduysam yakında 70 lerdende kurtulacağım inşallah hepimize iyi geceler

Abur cubur abur cubur pisboğazlığın sonu budur son 2 günüm kaldı kendimi tutamaz oldum bana yardım edin kızlar doymuyorum yaa
Canim ben soyle soylim biz dusuk kalorili diyet yapinca vucut bikac gun snra iflas edio ondan doymuo bide abur cubur kan sekerini cok yuklseltio ama soyle dusun mankenler 20 gun falan sadece siviyla besleniolar peygamberimiz sadece hurmayla beslenmis o yuzden bizde ac gozluluk yapmayip daha aziyla doyabilecegimjzi bilmeliyiz

Kizlar nerelerdesinjz ya sizin su 5 gunde bes kilo doyeti mi ne vardi baya kilo versiren hangisi o

N nnnadal doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı uzun yıllar dilerim. İyi geceler
Sağol canım teşekkür ederim ama 30 yaş demek bile bana fena koydu

Ya benim burada sıkıntım aç gözlülükte değil sanki ben evimde hiçbir şey yemiyormuşum gibi milletin beni besiye çekmesi ona hayır buna hayır diyorum ama biryerden sonra nefis çekiyor yarın buradaki son günüm herkes önüme birşey koyuyor uzaktayım diye bidaha bulamazsın deyip duruyorlar hele bi evime gideydim iyiydi

N nnnadal dogum gunun kutly olsun cnm tabiki kurtulcaksin biraz sabir hadi dunu unut ve bugun yeniden basla
En iyisi bugünüde unutup yarına bakayım bugün ben doğum günü kızıydım kendim
dahil olmak üzere herkesten torpilliydim

Gereksiz saçma sapan menü yazmaya gerek duymadım kızlar ama yarın buradaki son günüm bu yemekle yememek arasındaki eziyet son bulacak salı günü kahvaltıdan sonra gidiyorum umarım sizin ki iyi gidiyordur
A aaadddaaa canım o bahsettiğin 5te5 diyetiydi ama 5 kilo falan verdirmiyordu verdiğini sandıklarında 1 günde geri geliyordu tavsiye etmiyorum ama benim iyi bir detoksa ihtiyacım var sen bu işlerden anlarsın bana ne önerirsin

K Karanfil_kokuyor kız ben kv nın yapıp yedirmeye çalıştıklarını yemiyorum o kendiside yemiyor sen kendin yersen bende yerim diyorum çok ısrar edemiyor o yakın bana ama buraya çok gelemediğim için ısrarları çok geri çeviremedim bide yemeyince üzülüyorlar senin için yaptım diyorlar sürekli kendi düzenimizde olsak bu kadar sıkıntı olmaz ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…