Canim ben soyle soylim biz dusuk kalorili diyet yapinca vucut bikac gun snra iflas edio ondan doymuo bide abur cubur kan sekerini cok yuklseltio ama soyle dusun mankenler 20 gun falan sadece siviyla besleniolar peygamberimiz sadece hurmayla beslenmis o yuzden bizde ac gozluluk yapmayip daha aziyla doyabilecegimjzi bilmeliyizAbur cubur abur cubur pisboğazlığın sonu budur son 2 günüm kaldı kendimi tutamaz oldum bana yardım edin kızlar doymuyorum yaa
Sağol canım teşekkür ederim ama 30 yaş demek bile bana fena koydu
Ya benim burada sıkıntım aç gözlülükte değil sanki ben evimde hiçbir şey yemiyormuşum gibi milletin beni besiye çekmesi ona hayır buna hayır diyorum ama biryerden sonra nefis çekiyor yarın buradaki son günüm herkes önüme birşey koyuyor uzaktayım diye bidaha bulamazsın deyip duruyorlar hele bi evime gideydim iyiydiCanim ben soyle soylim biz dusuk kalorili diyet yapinca vucut bikac gun snra iflas edio ondan doymuo bide abur cubur kan sekerini cok yuklseltio ama soyle dusun mankenler 20 gun falan sadece siviyla besleniolar peygamberimiz sadece hurmayla beslenmis o yuzden bizde ac gozluluk yapmayip daha aziyla doyabilecegimjzi bilmeliyiz
En iyisi bugünüde unutup yarına bakayım bugün ben doğum günü kızıydım kendim
K Karanfil_kokuyor hasta olursun diyorlar bide sen çok zayıflamışsın yeter bu kadar çok zayıflık iyi değil safsatası var onuda çok duyarsın
Kizlar adettim cok agrili geciyo benim migrenim de tutuyo acilde igne vurdurdum anca gecti diyet le aram kotu suanA aaadddaaa K Karanfil_kokuyor Y Yaseminn1994 eee kızlar sizin diyetler nasıl gidiyor kaçamaklar yapıyormusunuz yarışı kim kazanır iddialar devam ediyormu
Kizlar adettim cok agrili geciyo benim migrenim de tutuyo acilde igne vurdurdum anca gecti diyet le aram kotu suankizimin dogum gunuydu ve yildonunumzdu pasta yedim
Sagol canim diyete devam siz birseyler iciyomusunuz kizlar rezene yesil cay gibiGeçmiş olsun canım sıkma canını toparlanınca devam edersin
Ben cok icerim bitki cayiSagol canim diyete devam siz birseyler iciyomusunuz kizlar rezene yesil cay gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?