- 31 Ekim 2016
- 26
- 35
- 3
- 31
Ne iciyosun cabim genelge ise yariyomi zayiflaman icinBen cok icerim bitki cayi
Sagol canim diyete devam siz birseyler iciyomusunuz kizlar rezene yesil cay gibi
Kitaz sapi snra misir puskulu ve isirgan otu snra hergun salatalik zencefil nana limin cayi hazirlayip bekletiorum gun boyu da normal su nieytine onu snra yesilcay kayisi cayi:)Ne iciyosun cabim genelge ise yariyomi zayiflaman icin
Benm de bikac gun gitmisti cnm ama bugun tum gun sadece tavuk balk yedim:)Kızlar benim bu gün gitti ya
Siyah çay candır ya vazgeçilmez birşey içmediğim gün başım ağrıyor benim
26 yaşındayımD denizumudum aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahseder misin yaş kilo ve kilo verme geçmişin nedir ne şekilde besleniyorsun
18 kiloyu ne kadar zamanda nasi verfin cnm26 yaşındayım
3 ayda 18 kilo verdim öncesinde çok kilo alıp vermişliğim var çatlaklarım çok fazla
1.65 boyum
87 kiloyum şuan
Daha önce azmedip başarmışsın demekki bunu tekrar yapabilirsin önemli olan verdiğin kiloları koruyup geri almamak inşallah bu defa onu başarabirsin26 yaşındayım
3 ayda 18 kilo verdim öncesinde çok kilo alıp vermişliğim var çatlaklarım çok fazla
1.65 boyum
87 kiloyum şuan
Ayyy Allah soyletti kiz valla ogretmen olmak icin okuyorum ygs sinavi na calisyorum cocuk gelisimi bolumu okumak istiyorum canimMerhaba kızlar gününüz nasıl geçti insanın evi gibisi yokmuş bugün evde tatil modunda takılıyorum
A aaadddaaa adet öncesi öyle beslenme değişiklikleri oluyor canım ya sen yinede ucunu kaçırma
Y Yaseminn1994 sen ne dersi çalışıyorsun okuyor musun yoksa öğretmen misin canım
K Karanfil_kokuyor eee kv nin bazlamalarıyla savaş nasıl gidiyor
pambuk-apla nerdesin güzellik yine hangi dertlerle uğraşıyon tez vakitte hayatında herşey yoluna girsinde aramıza dön inşallah
Yarın sabah herkes kilo bildirimini yapsın kızlar unutmayalım şampiyonu seçeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?