inatçı kilolarımıza elveda

iyi akşamlar arkadaşlar bende takipde kalmak istiyorum konu zayıflamaksa heryerdeyim

iyi akşamlar arkadaşlar bende takipde kalmak istiyorum konu zayıflamaksa heryerdeyim

Kızlar uzun bir süreden sonra evime geldim gece yarısı oldu ama sabah evimde uyanacağım inşallah artık daha rahat diyetimi yapacağım bugün yollardaydım ve ne bulursam onu yedim ama dikkat etmeye çalıştım kız sen ne tip çaylar içiyorsun ben yeşil çay ve kayısılı bitki çayından başka birşey içmiyorum ben siyah çaycıyım tüm gün heran çayım vardır ısıtıp ısıtıp içiyorum ama onundafazlası kansızlık yapıyor maalesef A aaadddaaa
Sende hoşgeldin Kader456

İyi aksamlar arkadaslar ders calistin geldim :)
Sabah
Yumurta peynir salatalik domates zeytin 1 barday cay
Oglen kabak tatlisi
Aksam
8 tane yaprak sarma 2 tane biber dolmasi ve bol yesillik ekmek yok sonra da soda ictim birazda leblebi yedim

26 yaşındayım
3 ayda 18 kilo verdim öncesinde çok kilo alıp vermişliğim var çatlaklarım çok fazla
1.65 boyum
87 kiloyum şuan
Daha önce azmedip başarmışsın demekki bunu tekrar yapabilirsin önemli olan verdiğin kiloları koruyup geri almamak inşallah bu defa onu başarabirsin

Bugünkü menüm
Sabah
1 domates
1 dereotlu krep
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
Şekersiz çay
1 lokma ekmek
Akşam
Az tavuk
Az bulgurpilavıı
400 cc ayran
Saat 20:00
5 tane kestane
Şekersiz çay
2 l su

Merhaba kızlar gününüz nasıl geçti insanın evi gibisi yokmuş bugün evde tatil modunda takılıyorum
A aaadddaaa adet öncesi öyle beslenme değişiklikleri oluyor canım ya sen yinede ucunu kaçırma
Y Yaseminn1994 sen ne dersi çalışıyorsun okuyor musun yoksa öğretmen misin canım
K Karanfil_kokuyor eee kv nin bazlamalarıyla savaş nasıl gidiyor
pambuk-apla nerdesin güzellik yine hangi dertlerle uğraşıyon tez vakitte hayatında herşey yoluna girsinde aramıza dön inşallah
Yarın sabah herkes kilo bildirimini yapsın kızlar unutmayalım şampiyonu seçeceğiz

Ayyy Allah soyletti kiz valla ogretmen olmak icin okuyorum ygs sinavi na calisyorum cocuk gelisimi bolumu okumak istiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…