inatçı kilolarımıza elveda

Kilo bildirimi yapıyorum kızlar maalesef tam olarak iddaamda başarılı olamadım ama bu kadar yemeye göre yine de fena sayılmaz umarım sizin sonuçlar daha iyidir
Hedef kilo: 65
Geçen hafta:72,9
Güncel kilo:72,2
Fark:-700
Sizdende sonuçları bekliyorum

Günaydın kızlar kilo bildirimi yarın olucak ama pek umutlanmayin ptesiden itibaren yeni şok diyetle geri gelicem 5 gunde 500 kl yapicam deneme 1 2
Katilmak isteyen olursa beraber yaparız
N nnnadal yeni yaşın hayir, mutluluk, huzur, sağlık ve bol para getirsin inşallah bende 30,5 yaşındayim bende cok garipsedim 30 lari ama alıştım iyidir 30. Oglusun hastaymis gecmis olsun cocuklar ayni cicek gibiler hasta olunca soluyorlar hemen. Ha birde cok Tebrikler 70 e adim adim yaklasiyorsun azmin basarisi diyim ben senin kadar iradeli degilmisim ayni basladik ben yerimde sekiyorum maşallah sana ama pes yok yine yakalicam ve hatta gecicem seni:))
A aaadddaaa sende cok iyi gidiyorsun cnm regle yakinken bende de istah artiyo hormonal birsey sanırım olduktan sonra normale dönüyorum gel birlikte 5 gunluk program uygulayalim ptesi ne dersin
K Karanfil_kokuyor cnm sahalara geri donmussun cok sevindim emzirirken iyi verirsin spor yapmanada gerek yok benim oglan memeyi cok az emiyordu zaten kendi bırakmıştı 3 ay once cok uzulmustum,
Yeni gelen arkadaşlar hos gelmis sefa getirmis
Bende siyah cayciyim icmezsem basim agriyo diyenlerdenim onun haricindede her turlu cayi da icerim yesil cay, form caylari, meyve caylari vs

Birde esimle aram duzeldi hatasını anladi ve o konuyu birdaha acmadi parfüm almis birde aksama kadar gezdirdi alışveriş yaptik vs. Yani iyiyiz merak etmeyin
benden bu kadar yarin görüşürüz

Arkadaslar iki uc ayda 6 kilo verdim ama su iki uç gündür stersiliyim regl olamadım şiş hissediyorum ayriyetten ster yapiyo bende olacaksam alayim diye dua ediyorum günum gecip duruyo tam hamileyim diyorum regl oluyorum. bu konu kafami kurcaliyo o yuzden spor ve diyeti ihmal etmeye basladim hemen bi sirkelenip devam etmek istiyorum simdi de evde bisikletimin üstune ckip spor yapcam ve güclu bir kafvalti yaptim aksam salata yesem bile yeter insallah nefsime hakim olurum. motive olmam gerek

pambuk-apla canım senin adına sevindim seni burada görmek güzel 500 cal diyetine ben varım ne yiyoruz belli bir liste varmı hangi siteden cal takibi yapacağız ama bu defa sendemmenünü yaz birbirimizden örnek alalım pazartesi başlayıp cuma bitirelim kocalar evdeyken diyet olmuyor birlikte yapmak güzel olacak birde diyeti yaparken daha sık girmeni istiyorum motivasyon ikimizede iyi gelecektir haftaya cuma 70 leri görmek istemiyorum artık
K Karanfil_kokuyor noldu kız bizim iddaa bende senden ümitliydim haftaya cezalısın sende 70 i göreceksiniz mazeret yok istersen sende 500 cal diyetine gel beraber yapalım yeter ya artık yerimizde saymayalım Kader456 eğer hamile olma ihtimalin varsa çok ağır sporlar yapma ama diyetide bırakma mümkünse bir kadın doğum uzmanına git bana bir ilaç verdi ancak düzene girdi

Canlarim nasiksiniz burayi ihmal etmeyin ozluorum sizi kizlar ya off cok sinirliyim ben adet olmak izereyim sislik sonir strest ne ararsan var suan tam bi saldirayim yani gecen hafta 61.8 buhafta 63 malesef ki cok guzel basladim ama olmadi bnde varim su sizin diyete pazartesi

Bu arada ben kendimde bisey farkettim sadece proteinle kilo verebiliorum kizlar meyve ve seker karbonhidrat bna hic iyi gelmio gecen bi gun sadece tavuk yiyerek gecirdim 1.2 kilo verdim bi gunde yiyeceklerin karbonhidrat degeelerine bakip yaomistim 0 karbi hidrat aldm o gun baktm cok ise yario ama su regl gelince ertesi gun yapamadim

Kızlar listem yok evde ne varsa hesapliyalimda yiyelim kalorisepeti kullaniyorum yoksa fatsecret yada diyetkolik siz hangisini kullanıyorsunuz menum cok kalabalık oluyo yazması uzun surebilir ama diyetteyken yazarim

Kızlar listem yok evde ne varsa hesapliyalimda yiyelim kalorisepeti kullaniyorum yoksa fatsecret yada diyetkolik siz hangisini kullanıyorsunuz menum cok kalabalık oluyo yazması uzun surebilir ama diyetteyken yazarim
Ben kalori hesabi yaomiorum canm onlarin hesabina guvenme kizlar ben kisaca beslenmemi soyle soylim sadece protein ve sebze yicem karinimi doyurcam

Ne ilacı artik gitmem gerek galiba 30 gundur olmuyorum regl olursam yine üzülcem . gecen reglim de 3 gun surdü cok duzensiz önerin için sagol canim. bir yanim umutlu bir yanim cok umutsuz az oncede 40 dakika tempolu bisiklet sürdüm birdahakine pilates falan yaparim artik yada bisiklette cok hizlanmam bebek istiyorum ama fazla kilomda var

Canım bende bebek istiyorum ama 6 aydır çok düzensiz adet görüyordum ya günüm geçiyordu yada 10-15 günde adet oluyordum geçen ay doktora gittim yumurtlamamın düzenli olmadığını onu düzene sokmadan hamile olamayacağımı öğrendim bana bir kutu ilaç verdi onu kullandım umarım bundan sonra düzene
girmiştir tabi bu sürede de hamile olmadan
kilo vermenin derdindeyim eğer sendede böyle bir düzensizlik varsa mutlaka doktora git

Insallah düzene girer ve tez zamanda evlat sahibi olursun canım . bende gitmeyi düsünyorum cunku adet sansi gbi sancm oluyo bazen . hicbir belirtim yok hamilelik icin . Rabbim hakkimızda haýırlısıni nasip etsin

Insallah düzene girer ve tez zamanda evlat sahibi olursun canım . bende gitmeyi düsünyorum cunku adet sansi gbi sancm oluyo bazen . hicbir belirtim yok hamilelik icin . Rabbim hakkimızda haýırlısıni nasip etsin
Bnde bebis istiorum cnm kilo vermek de bi ara cok kafaya taktm hamileyim gbi hissedttim 2 ay snra husran tabiki o ara diyet de yapilmio bide yeme krizleri gruo sanki hayatin alt ust hamile olmadgni da ogrenince kalan kilolar oluo o yuzden artik hic takmiorum olursa olur olmazsa da naoalim

A aaadddaaa Kader456 Allah hepimizin hakkında hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah zaten kafaya takınca olmuyor ben oğlum olmadan önce 7 ay kafaya taktım olmadı olmuyor nasıl olsa 2 ay sonra doktora giderim dedim umursamadım 8. ay hamile kaldım Rabbim zamanı gelince hepimize verecektir

Aynen canım bende öyle oluyorum

Sağol canım benimde hem çocuklar hasta hem ben.

Sizede geçmiş olsun çocuk hata oldumu mahvoluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…