inatçı kilolarımıza elveda

Canım bencede aktif olalim bende merak ediyorum napıyonuz diye.

Günaydin kizlar kalori hesabim -2kilo ile bugun son buluyor gule oynaya haftada yarim kilo gitmis nasil sizce
78 kiloyum suan

pambuk-apla canım ayda 2 kilo biraz az gibi geldi bana hiç diyet yapmadan 2 kilo gitmiş olsa güzel ama hesap yaparak uğraştığına değermi bilemedim haftaya 2 kiloyu birden vereceğiz inşallah
Y Yaseminn1994 canım senin kilon çok olmadığı için senin için güzel bir sonuç bence

pambuk-apla ayyy heyecan yaptım tekrar motive oldum inşallah cumartesi sabahı 60ları göreceğim çoook uzun süreden sonra birbirimize destek olalım başarılı olacağız ben 70 leride seninle birlikte görmüştüm darısı senin başına inşallah

İnsAllah azar azar gidicek ama geri aliyoruz iste verdigimiz kilolari bide ben dikkat ettiyseniz ekmek de yemiyom hic ama makarnayi felan fazla kaciriyom iste (

Y Yaseminn1994 ah ah bende o makarna pilav hamur işlerine karşı koyabilsem şimdi böyle cebelleşmeyeceğim maalesef canım hepimizin zaafı bunlar mühim olan yediğimizi bir önceki veya sonraki öğünde dengelemek

Kızlar az önce yarım dilim pasta gömdüm çok pişmanım kaynım askere gidecek onun için pasta aldık yememeye direndim oğlumun yemediğini yedim şimdide neden yedim diye kendimi yiyorum

K Karanfil_kokuyor yok kız yerkende aynı pişmanlığı yaşadım ama kendimi tutamadım o yüzden bugünü daha hafif geçirmeye çalışıyorum
Siz napıyonuz kızlar hepinizin kocalar evde sesiniz soluğunuz çıkmıyor

N nnnadal cnm anca girdim esim evde ve tablete girmeme kızıyor oglumu uyuturken yazıyorum yarin diyete basliyoruz dimi ben birazdan kendime liste hazirlicam ve o liste için yemin edicem onayinizi almak için de buraya yazıcam görüşürüz şimdilik

Yarinki listemi hazırladım hemen paylaşıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta 78 kl
3 zeytin 15 kl
1 dilim ekmek 66 kl
Öğle
1/2 su bardağı tarhana çorbası 82 kl
1 dilim ekmek 66 kl
1 turp limonlu 19 kl
Ara
turk kahvesi şekersiz 2 kl
Aksam
1/2 su bardagi tarhana çorbası 82
1 çorba kaşığı yogurt 20 kl
1 dilim ekmek 66 kl
Toplam 496 kl
2 lt su
şekersiz cay
Form cay 1 adet
Bu liste icin yemin edicem nasıl

Ben pek anlamıyorum canım N nnnadal ve A aaadddaaa gelsinde yorum yapsın bende ona göre başlim

Listen güzel canım ama bu listeyi sadece yarın için uygulayacaksın dimi 1 gün için yaptıysan güzel bende akşam yatmadan önce kendime liste yapmıştım hemencecik menümü paylaşayım
Sabah
1 Şekersiz Türk kahvesi
Öğle (kahvaltı 12:00)
1 orta boy domates 22cal
1 kase salatalık 16cal
50g beyaz peynir 123cal
1 dilim tam tahıllı ekmek 65cal
50 g maydanoz 18 cal
5 siyah zeytin 18 cal
Akşam 17:00
1 kase haşlanmış ıspanak 74 cal
1 kase yoğurt 240 ml 149 cal
Toplamda 485 cal ama sabah hepsini yemezsem akşam 1 dilim ekmek veya bir küçük elma ilave ederim tabi bu sadece taslak akşama asıl yediklerimi paylaşırım ben yeminsizim

Evet cnm liste 1 gunluk her akşam liste yapicam yatmadan once sabah kahvaltısı yapildi oglen ve aksam gec yerim cunku gec yatıyorum 2 gibi ve akşam erken yersem cok acikiyorum ben gec dedim ama N nnnadal sende cok yazmissin uyutmadimi oglusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…