inatçı kilolarımıza elveda

Kizlar slm bnde kendi doyet listemi yaptm ama kalori hesabina gore degil bu zamana kadarki birikimlerimle yazdim
Sabah yulaf 2 kasik
Yarim muz
Yogurt yedim
Oglen tavuk salata ayran
Aksam da yogurt corba yerim ikindide sutlu kahve badem

N nnnadal pambuk-apla kizlsr 500 kaloriyle beslenilmez en fazla 4 5 gun snra bikarsiniz gelin kendinize iskence etmeyin
Sabah 2 dlim ekmek peynir zeytin yumurta yesllik yiyin
Oglen sebzeli et yogurt salata her cesit et olabilir
Aksam da yogurt corba sebze yiuin
Ikindide caniniz bisey isterse sutlu veya sade kahve yanina ister ceviz kuru meyve yiyun meyveyi ceviz veya bademle yerseniz cok da tok tutar

Ben 1 yil boyumca hep ya 500 yada 800 kaloriyle beslendm hep daha fazlasini aldm cnku 4 5 gun dayanabildim gecen haftalarda biliosuniz yine diyet grisimlerim oldu hepsi basariszlikla sonuclandi cnku her diyetin yasaklari var ve ben biktm yasaklardan o yuzden kilo veremiorum smdiye kadar duzenli beslenseydim 50 kere kilomu vermistim ama bn hep al ver oldum artik normak yiyip beslencem soze yazarim hep

pambuk-apla yok kız ben 12de yattım da oğlum gece su ve süt için uyandırdı benimde uykum kaçtı
A aaadddaaa canım sağlıklı beslenme tabiki önemli ama biz zaten 5 günlük bir yola girdik sadece bu haftayı böyle geçireceğiz yaşam şekline dönüştürmeyiz şok diyet gibi düşün bu arada menün çok sağlıklı ve güzel görünüyor afiyet olsun

O zaman tamam kizlar o olur:)

A aaadddaaa cnm cok sagol düşündüğün icin nadalinda dediği gibi 5 gun yapicaz deneme 1 2 ben yasam seklimi nefsimden dolayi degistiremiyorum cunku hep aklimda yemek oluyo orguye basladim o biraz unutturuyo yemek yemegi birde sabah 8 de yedim daha bu saat oldu acikmadim hergun haşlanmış yumurta yicem doyurucu oldu N nnnadal oglusun gece sut iciyormu ne güzel benimki sadece su iciyo alistirmadim alistirsammi
K Karanfil_kokuyor sen ne yaptin cnm denicenmi diyeti

kızlar merhabaaaa
bende katılmak istiyorum size sıfır şeker diyetine başladm bununla beraber yediklerimede dikkat edip istediğim kiloya inmek istiyorum,
23 yasında 160 boyunda ve 60 kiloyum ben 52 olmak istiyorum yada 54 cok ütopik olmazsa 50 bile olabilirim
hadi benide kabul edin hadi hadi hadi

K Karanfil_kokuyor sen napıyon kız sende 500 cal ile beslenmeye başladınmı o kilolar gidecek bizde biran önce A aaadddaaa ya yetişmeliyiz yeter artık kaç hafta oldu olduğumuz yerdeyiz
pambuk-apla canım benim oğlum da her gece içmiyor ama gece su için uyanırsa mutlaka süt istiyor tam bir süt delisi çok severek içiyor günde 5 defa versem hayır demez ama ben gece uyumadan önce veriyorum sabahlarıda rafadan yumurta bal ve krem peynir katarak sütle blendırdan geçiriyorum onu içiyor alışması için çaba sarf etmedim

@up2551 aramıza hoşgeldin umarım başarılı olursun istediğin kiloya ulaşırsın neden ütopik olsun yeter ki insan bir şeyi isteyip azmetsin Allahın izniyle yapamayacağımız hiçbirşey yok

@up2551 aramıza hoşgeldin umarım başarılı olursun istediğin kiloya ulaşırsın neden ütopik olsun yeter ki insan bir şeyi isteyip azmetsin Allahın izniyle yapamayacağımız hiçbirşey yok

bu sefer cok kararlıyım umarım zayıflarım çünkü eylül 2017 de düğünüm var

pambuk-apla Canım yaşam şeklimizi değiştirmiyoruz çünkü sadece kendimizinkini değiştirmek yetmiyor eşimizin çocuğumuzun çevremizinkini de değiştirmek gerekiyor adama mis gibi karnıbahar kızartırken biz ne kadar kendiimize haşlayabiliriz eti ona kavurma yaparken kendime yağsız tuzsuz haşlama yapma düşüncesi bile hiç hoşuma gitmiyor biz köklü değişiklikleri ancak ekmekte ve gece yemeklerinde yapabiliriz gibi geliyor bana

Bide yiyip kilo almıyorsa eşin insan daha sinir oluyo.

Bende az önce yemek yedim ekmeksiz. Ama oğlum tost istedi ona yediriken ucundan yedim

Aynen oyle valla mesela bdn simdi tavuklu makarna yedim 5 bucuktu yeddigimde yatana kadar baska birsey yemeyi dusunmuyorum haa bide yesil cay aldim ilk defa kizlar nasik iciliyi ac mi tokmu

Kizlar benim ins bugun duzeltmek istedgim 2 sey vardi birincisi ogunler arasi hicbisey agzima atmamak ki basardm ikindi atistirmaligimi bilem yamadim 2. de sizin dedigiz gbi gece yemeleri yani aksam 6 dan snra bisey yememek ins onu da simdi basarcam

N nnnadal canim bende istiorum vermek benim de sabretcek gucum kalmadi ama olmuo aklimda yemek varken suan sagliklo ama sabirli karar vermek orundayim cnku gecen haftalarla yaptigim sok diyetlerle 62 den 66 ya kadar ciktm saldirinca cok kotu oldum adet donemiydi de bide

Akşam yemeğimide şimdi yiyorum yatana kadar cay kahve form cay icerim görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…