O zaman tamam kizlar o olur:)pambuk-apla yok kız ben 12de yattım da oğlum gece su ve süt için uyandırdı benimde uykum kaçtı
A aaadddaaa canım sağlıklı beslenme tabiki önemli ama biz zaten 5 günlük bir yola girdik sadece bu haftayı böyle geçireceğiz yaşam şekline dönüştürmeyiz şok diyet gibi düşün bu arada menün çok sağlıklı ve güzel görünüyor afiyet olsun
@up2551 aramıza hoşgeldin umarım başarılı olursun istediğin kiloya ulaşırsın neden ütopik olsun yeter ki insan bir şeyi isteyip azmetsin Allahın izniyle yapamayacağımız hiçbirşey yok
pambuk-apla Canım yaşam şeklimizi değiştirmiyoruz çünkü sadece kendimizinkini değiştirmek yetmiyor eşimizin çocuğumuzun çevremizinkini de değiştirmek gerekiyor adama mis gibi karnıbahar kızartırken biz ne kadar kendiimize haşlayabiliriz eti ona kavurma yaparken kendime yağsız tuzsuz haşlama yapma düşüncesi bile hiç hoşuma gitmiyor biz köklü değişiklikleri ancak ekmekte ve gece yemeklerinde yapabiliriz gibi geliyor bana
Aynen oyle valla mesela bdn simdi tavuklu makarna yedim 5 bucuktu yeddigimde yatana kadar baska birsey yemeyi dusunmuyorum haa bide yesil cay aldim ilk defa kizlar nasik iciliyi ac mi tokmuY Yaseminn1994 ah ah bende o makarna pilav hamur işlerine karşı koyabilsem şimdi böyle cebelleşmeyeceğim maalesef canım hepimizin zaafı bunlar mühim olan yediğimizi bir önceki veya sonraki öğünde dengelemek
Afiyet olsun cnm grusuruzAkşam yemeğimide şimdi yiyorum yatana kadar cay kahve form cay icerim görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?