inatçı kilolarımıza elveda

Kız sen zaten daha öncedende şeker orucuna girmiştin ben pazartesi günü Ayça kayanın 4232 diyetini yapmayı düşünüyorum umarım saymayı başarabilirim

N nnnadal cok geçmiş olsun rabbim birdaha boyle acilar yasatmasin ve o hainlerin planlari kendilerini yaksin
A aaadddaaa gec oldu cnm ama ortmenler gunun kutlu olsun ne kadar gurur duyulasi bir meslek, N nnnadal seninde ortmenler gunun kutlu olsun
Bu hafta diyet yapamam cnm misafir var p.tesi icin araştırmalara giricem N nnnadal un ayca kaya diyetine ve rus diyetine bir bakiyim hangisi uyarsa
K Karanfil_kokuyor cnm sen nasılsın iyileştinmi

Kız sen zaten daha öncedende şeker orucuna girmiştin ben pazartesi günü Ayça kayanın 4232 diyetini yapmayı düşünüyorum umarım saymayı başarabilirim
Iste o zaman da kilo veriodum 3.gun duzenim bozulmustu smdi yeniden baslim diorum:) canm ayca kayayla ilgili bilmedgn bisey olirsa bna sorabikirsin butun kitaplarini okudum

A aaadddaaa çok sağol canım bilmediğim çok şey var yavaş yavaş öğrenicem gerektikçe başını ağrıtırım aklımdayken sorayım kocaman ayvayı narı küçücük kiviyle bir tutup her meyveyi 1 olarak mı sayacağım

Eveett hemen gururla kilo bildirimimi yapayım kızçeler :)
Geçen hafta:71,4
Güncel:69,8
Fark:1,6
Bu hafta sonuç böyle güzelde haftaya inşallah almadan koruyabilirim sayının başında 6 rakamını görmek çok güzeldi 1 bardak su içsem yine 70lere çıkıyorum yerimi garantilemek lazım inşallah sizlerinde sonuçlar güzeldir kızlar

N nnnadal harikasin cnm cok tebrikler senin kadar sevindim cnm bende gelişme yok bu hafta
1 aylij 1000 kl yapmaya karar verdim yarindan itibaren başlıyorum sizin diyetleri arastirdim da biraz kafam karıştı en iyisi bildigimi yapayım dedim her cuma sonucu yazarim

Canm cok ama cok sevndim sonunda 6 lari gormussun kiz ne kalmis hedefine ikimizin de 4 5 kilo kalmis

A aaadddaaa evet şükür sonunda gördüm o 6ları taaa 8lerden geldim hepiniz sağolsun tökezlediğimde elimden tuttunuz şimdilik 4,5 kilo var hedefe ama gönül ister senin gibi çok daha zayıf olabilmeyi hem neden olmasın belki sonra hedefi 60 a çekerim ama ben kendimi bildim bileli hiç öyle zayıf olamadım vki de hala şişman görünüyorum 67 de normal kategorisine gireceğim ideal kilom ise 59 görünüyor hayaller hayaller yani

Olsun cnm once kucuk tutalim hedeflerimizi biz snra zaten yavas yavas azaltiriz once istedgimize ulasalim yeter ki seninki cok buyuk basari hemde motive acisindan da ole

Canım sende bu azim varken 55 bile olursun

K Karanfil_kokuyor bende azim değil canım inat var biraz kocam zayıflayacağım dediğimde hiç inanmadı bana pek birşey demedi ama her haliyle içten içe dalga geçtiğini sen zayıflarsın bende ggörürüm modundaydı onun o halı çok canımı sıkmıştı şimdi zayıflamam çok hoşuna gidiyor henüz birşey demiyorum ama hedefime ulaşınca sıra bana gelecek oda şuan 95 kilo aramızda ne kaldı ki diyordu daha kocam gibi beni tetikleyen birkaç kişi daha oldu anlayacağın bana iyilik ettiler :)

Ay benim kocamda bana bu evin en ağırı annen diyo oğluma. Iddaya girdik zayıflarsan ne istersen alırım dedi. Tabi ben araba isterim deyince baktım adam gece gece yemek yediriyo ye boşver diyo. Ciddi olduğumu anladı tabi

Slm kızlar yeni bir program ile geldim p.tesi start veriyorum 2 aylik 1000 -1200 kl ye yemin ettim istisna durumlari da not olarak yazdim dolabima taktım her cuma tarti gunumde buraya yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…