Kız sen zaten daha öncedende şeker orucuna girmiştin ben pazartesi günü Ayça kayanın 4232 diyetini yapmayı düşünüyorum umarım saymayı başarabilirimKizlar uzun arastirmalarim sonucu bi diyey buldum bugun denedim resmen karnimin indgini hissttim seker orucu:) isvece baslicam 3 gun yapcam eger tamam derseniz yarindan itibaren basliorum ama 3 ten cok yaparsam dayanamam kizlar gercekci olayim seker orucuma devam:)
Mâalesef canım tüm gün durmuyorum ama onlarda spor sayılmıyor sadece kl harcamış oluyorum spor olması için düzenli tekrarlanan hareketler bütünü olması gerekiyorCanim o tum gun yaptiklarin da birer spor
Iste o zaman da kilo veriodum 3.gun duzenim bozulmustu smdi yeniden baslim diorum:) canm ayca kayayla ilgili bilmedgn bisey olirsa bna sorabikirsin butun kitaplarini okudumKız sen zaten daha öncedende şeker orucuna girmiştin ben pazartesi günü Ayça kayanın 4232 diyetini yapmayı düşünüyorum umarım saymayı başarabilirim
Canm cok ama cok sevndim sonunda 6 lari gormussun kiz ne kalmis hedefine ikimizin de 4 5 kilo kalmisEveett hemen gururla kilo bildirimimi yapayım kızçeler :)
Geçen hafta:71,4
Güncel:69,8
Fark:1,6
Bu hafta sonuç böyle güzelde haftaya inşallah almadan koruyabilirim sayının başında 6 rakamını görmek çok güzeldi 1 bardak su içsem yine 70lere çıkıyorum yerimi garantilemek lazıminşallah sizlerinde sonuçlar güzeldir kızlar
Olsun cnm once kucuk tutalim hedeflerimizi biz snra zaten yavas yavas azaltiriz once istedgimize ulasalim yeter ki seninki cok buyuk basari hemde motive acisindan da oleA aaadddaaa evet şükür sonunda gördüm o 6ları taaa 8lerden geldim hepiniz sağolsun tökezlediğimde elimden tuttunuz şimdilik 4,5 kilo var hedefe ama gönül ister senin gibi çok daha zayıf olabilmeyi hem neden olmasın belki sonra hedefi 60 a çekerim ama ben kendimi bildim bileli hiç öyle zayıf olamadım vki de hala şişman görünüyorum 67 de normal kategorisine gireceğim ideal kilom ise 59 görünüyor hayaller hayaller yani
A aaadddaaa evet şükür sonunda gördüm o 6ları taaa 8lerden geldim hepiniz sağolsun tökezlediğimde elimden tuttunuz şimdilik 4,5 kilo var hedefe ama gönül ister senin gibi çok daha zayıf olabilmeyi hem neden olmasın belki sonra hedefi 60 a çekerim ama ben kendimi bildim bileli hiç öyle zayıf olamadım vki de hala şişman görünüyorum 67 de normal kategorisine gireceğim ideal kilom ise 59 görünüyor hayaller hayaller yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?