Hadi ins hepumiz yapalim doyet ne olursa olsun ins kilo verelimBen Ayça Kaya ya başladım kızlar asıl pazartesi başlayacam ama şimdilik saymayı öğreniyorum mesela bugün 5 tahıl 3 et 1 süt yemişimpambuk-apla sanada yeni yolunda başarılar diliyorum canım
K Karanfil_kokuyor araba için aç gezilir kız
A aaadddaaa benimki pişman oldu gibi ama bir o kadarda halinden memnun inşallah sende yaparsın kıx
Canm ins Allah kizina zihin acikligi versin aminGünaydin kizlar
Hafta sonum kızıma ders çalıştırmakla gecti 2 tane sınavı vardi rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah kitabı olmayan bilişim dersi icin 4 sayfalik fotokopi kagidini resmen ben ezberledim ama kizim cogunu unutmuş sabah yine çalıştırdım ve ingilizce onuda defterden sordum ve test yaptirdim orta şekerli bir sekilde gitti bakalım ne olacak Allah zihin açıklığı versin hepsine ben stres oldum inşallah kizim da heyecanlanmaz
300 falandir cnmGunum guzel gecti kızlar 2 ogun yedim 750 kl almisim birde birsey sorucam 1 tabak hamsi bugulama yanindada buguda sebze kaç kaloridir el kadarda pide ekmegi ve salata yarim kase bilginiz varmi kafam karisti
Kızımın sınavları iyi geçmiş cok sagolun dualarıniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?