- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Bnde oruc tutcam canm yalniz suan degil azcik daha beklicem ben diyetisyene gittim sevdim de adaami bakalim 11 kg fazla yag var sende dedi 3 ay dedi yine de tabiki menulerimi kilolarim paylascamIyi geceler kizlar yatmadan bir ugrayim dedim
Genellikle ben salardim diyetleri ara ara oluyor demekki
Midemizi terbiye etmeye ne dersiniz ben bugünden itibaren oruca basladim hem borclarimi ödüyorum hemde kalori sayiyorum gunlerde kısa sabah isci ogrenci yolluyorum sonra oglumla uyuyoruz 12 de kalkiyoruz ogluma öğle yemeği hazırliyorum sonra ev isi yemek oglumla oyun orgu derken kızım geliyor 4,30 da ona yemek sohbet derken akşam ezanı okunuyor ben yemegimi yiyorum 1,30 saat sonra esim geliyor ona yemek, cay, cay ve cay:) bulasik odev oglusun uykusu orgu dizi kahve ve 2 de uyku...iyi geceler
Aynen canm yag 11 kiko ben akilli kilo veriorum die 4 kg kas ve su kaybetmisimHayırlı olsun cnm 11 kilo yagmi sende mi beni gorse demekki 25 kilo yag var sende der:)) edindigin bilgileri bizimlede paylasirsan sevinirim
Ben bugun oruc tutamadim sabah cok midem bulandı yarin devam inşallah
Yok cnm yok ben bildgin kas vermisim yag verine normal fazlalik olan kisim 11 kg eminim oledir kahvaltimi yazdim smdi dger ogunleri yaziorm cnmpambuk-apla canım ben bu hafta adet olacam bitince bende oruca başlayacağım
A aaadddaaa canım nasıl sana 11 kg yağ var der ya normal vücudunda olması gereken yağlarda bunun içindedir herhalde sıfır yağlı bir vücut olamaz sen onun söylediklerini verdiği menüleri bizimle paylaşırsan sevinirim
Bnde bu hafta gtircem tahlilleri sadece kan degil baya bi tahlil isyedi yazdi hepsini hattaKızlar bende hastaneye gittim bu gün tahlil yaptırdım yarın sonuçlarımı diyetisyene göstericem bakalım ne dicek. ( devlet hastesi diyetisyenine gidicem)
Napıyonuz kızlar ben Ertuğrulu izliyorum sizler nelerle meşgulsünüz
Hosgeldin cnm aramiza 2 ayda 8 kiloyu verirsin m etme rahatca verirsin hemde ama kacamak yapmaKızlar sabah bur üçgen peynir yeşil çay üç zeytin iki küçük kepek ekmeği yedim...Bugün şekerli bişey yemiycem. Çok az zamanım kaldı iki aydan az bir sürem kaldı. O yüzden artık çok daha dikkatli davrancam
Başka önerileriniz var mı:) ve bazen aşırı derece de yeme isteği oluyor...protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Hosgeldin cnm aramiza 2 ayda 8 kiloyu verirsin m etme rahatca verirsin hemde ama kacamak yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?