inatçı kilolarımıza elveda

Iyi geceler kizlar yatmadan bir ugrayim dedim
Genellikle ben salardim diyetleri ara ara oluyor demekki
Midemizi terbiye etmeye ne dersiniz ben bugünden itibaren oruca basladim hem borclarimi ödüyorum hemde kalori sayiyorum gunlerde kısa sabah isci ogrenci yolluyorum sonra oglumla uyuyoruz 12 de kalkiyoruz ogluma öğle yemeği hazırliyorum sonra ev isi yemek oglumla oyun orgu derken kızım geliyor 4,30 da ona yemek sohbet derken akşam ezanı okunuyor ben yemegimi yiyorum 1,30 saat sonra esim geliyor ona yemek, cay, cay ve cay:) bulasik odev oglusun uykusu orgu dizi kahve ve 2 de uyku...iyi geceler

Bnde oruc tutcam canm yalniz suan degil azcik daha beklicem ben diyetisyene gittim sevdim de adaami bakalim 11 kg fazla yag var sende dedi 3 ay dedi yine de tabiki menulerimi kilolarim paylascam

Hayırlı olsun cnm 11 kilo yagmi sende mi beni gorse demekki 25 kilo yag var sende der:)) edindigin bilgileri bizimlede paylasirsan sevinirim
Ben bugun oruc tutamadim sabah cok midem bulandı yarin devam inşallah

Hayırlı olsun cnm 11 kilo yagmi sende mi beni gorse demekki 25 kilo yag var sende der:)) edindigin bilgileri bizimlede paylasirsan sevinirim
Ben bugun oruc tutamadim sabah cok midem bulandı yarin devam inşallah
Aynen canm yag 11 kiko ben akilli kilo veriorum die 4 kg kas ve su kaybetmisim

Sabah 2 kasik yogurdun icine 1 tatli kasigi corekotu ve bi tatli kasigi keten tohumu koydum
2 yumurtali menemen
2 parmak peynir
2 ceviz kahvaltim

pambuk-apla canım ben bu hafta adet olacam bitince bende oruca başlayacağım
A aaadddaaa canım nasıl sana 11 kg yağ var der ya normal vücudunda olması gereken yağlarda bunun içindedir herhalde sıfır yağlı bir vücut olamaz sen onun söylediklerini verdiği menüleri bizimle paylaşırsan sevinirim

Yok cnm yok ben bildgin kas vermisim yag verine normal fazlalik olan kisim 11 kg eminim oledir kahvaltimi yazdim smdi dger ogunleri yaziorm cnm

Sabah ara 3 kayisi istersen hurma da olur dedi ben kayisi yedim oglen
2 dilim ekmek arasi tavuklu tost ayran yedim tabiki yine oglene de baska alternatifler yazdi
Ikindi 6 badem bi barsak sut
Aksam
Biraz et bi dilim ekmek salata yogurt corekotulu yedim

Bende bugünkü menümü yazayım
1adt haşlanmış yumurta
130 g ıspanak yemeği
4 yk peynirli makarna
1 tavuk budu
Salata
1 bardak ayran
2 adet ceviz
1 kupa nescafe
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Şekersiz çay
3 l su

Kızlar merhaba düğünüme 2 ay var.ben 8 kilo vermek istiyorum.mumkub mu tavsiyeleriniz neler. Lütfen cevap kızlar.bir türlü diyete giremiyorum

Iyi geceler kızlar bende bu akşam no 309 trt belsegel ve az once kapattım basimi agritti kizlar iste benim stilimdeki ve orgumu ordum kızımın yeleginin bitmesine 1 karis ve rutuslari var.karnim cok ac ama dayanirim yarin rabbim nasip ederse orucum sahur yapmicam susarim sadece birde birsey farkettim açlık süresi uzadikca daha cok dayaniyorum acliga diyetimde yer vericem 1 gun boyunca sadece içecek olarak
A aaadddaaa sen o kadar dikkat eden birisin nasıl olur anlamıyorum kas ve su kaybetmeni bir yanlışlık olmasin K Karanfil_kokuyor sonuclarini merakla bekliyorum guzel bir adim atmissin maşallah
N nnnadal senin istahin sebebi regl olacagin icinmis uzulme hizli aldiklarini hızlı verirsin bugunku menunde cok gzl

Kızlar sabah bur üçgen peynir yeşil çay üç zeytin iki küçük kepek ekmeği yedim...Bugün şekerli bişey yemiycem. Çok az zamanım kaldı iki aydan az bir sürem kaldı. O yüzden artık çok daha dikkatli davrancam

pambuk-apla iste yanlis spor ve gel git yaptigimiz diyetler bi al bi ver o sekilde yag birikmis kas erimis cnm metoyu da mahvetmisim ama cok vahim durumda deglsin dedi 3 ay dedi ve cok pozitif yaklasti zaten sevmesem gitmezdm

Hosgeldin cnm aramiza 2 ayda 8 kiloyu verirsin m etme rahatca verirsin hemde ama kacamak yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…