inatçı kilolarımıza elveda

Günaydin kizlar ben iyiyim sizlee nasılsınız aksam birsey yemek yok kuralı devamda başka bir şeyler yapnam lazim pek ic acici degil şok lazim p.tesiye derjen A aaadddaaa rus diyeti araştırırken beni gormussun iban hatırlamıyorum yapmisimdir cok şok diyet denedim bir ara arastiriyim da ptesi yapalim uyarsa ne dersiniz N nnnadal

pambuk-apla canım ben önümüzdeki hafta pek birşey yapamam kardeşim gelecek ben bu haftayı karma yaptım sabah isveçteki gibi sade Türk kahvesi ile başlıyorum gün içinde 5te5 teki gibi tek çeşit yiyorum akşamda en geç 6 da yemeği kesiyorum bol su içiyorum bide akşamları ip atlıyorum bugün az kıymada koyarak tavuk göğsü yağsız soteledim birazdan onu yiyeceğim akşam üzeri aynısından yer günü bitiririm bu hafta vereyim haftaya korumaya çalışacağım

Icinde protein olan diyetlere varim pambukcum ama isvece baslayalim onda en azindan gun gun degisio bide benim hayatimin diyeti o bi kere bi hafta yaomistim resmen eridim ondan snra defalarca denedim baslayamadim ayrica neden oazartesiyi beklioruz ki yarin baslayalim

K Karanfil_kokuyor canım benim evde koşu bandı var uzun zamandır kullanmıyorum ama hamileyken ve sonrasında çok kullandım düzenli olarak kullanacaksan çokişe yarıyor hele bide benim gibi dışarıda yürüme şansın yoksa iyi olur tabi koyacağın ayrı boş bi odan olması gerekiyor seninde ufaklık büyüyor aksi halde sakatlık çıkarabilir benim boş odam vardı koşu bandını ve bisiklet aletini oraya koydum kapısını kitliyorum evimde sobalı olduğu için bu aralar Sibirya odaya pek uğramıyorum ama bir süre sonra bende tekrar yürümeye başlarım aldığıma hiç pişman değilim

K Karanfil_kokuyor canım sııkıntı yürümeye başlayınca üşümemek değil ki ben çocuklayken o uyanıkken dışarı çıkamıyorum o uyuyunca yemeğimi çamaşırımı işimi hallediyorum iş bitene kadar o uyanıyor hele sende 2 çocuk var işin daha zor havalar ısınsa o yanımdayken iş yapabilirim o uyuduğunda yürüyüş yapabilirim

Kıızzlaaar güne bomba gibi bir kiloyla başladım size yarın sabah söyliycem güne adanadaki bombalı saldırı ile başlamak tüm enerjimi aldı bizim sürekli gittiğimiz yerlerdi Adanamızın başı sağolsun çok geçmiş olsun
A aaadddaaa canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun
@ci

K Karanfil_kokuyor canım benim oğlum akşam çok geç uyuyor bazen 12 bazen 1 oluyor benimde o saatte pilim bitiyor sabah ben eşime kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum bidaha uyumuyorum ama yürüyüşte yapamıyorum bide öğlende eşim eve geliyor öğle yemeği akşam yemeği derken gün bitiyor hele bide hastalık gezmek derken doğru dürüst evimde de kalamadım çokmu uyuşuğum ne

Yok canım ne uyuşuğu maşallahın var. Çocuk küçük olunca hiç birşey yapmayıp çocukla ilgilensen bile yoruluyorsun ki bide ev işi yemek derken pert oluyoruz.
Benimkilerde 10. 10.30 gibi uyuyorlar bende 1 de anca uyuyorum ama çocuklar uyuduktan sonra mecbur kalmadık hiç bir iş yapmıyorum oyuncakları bile eşim topluyo bazen. Çocuklar uyuduktan sonra bi 40 45 dk yürüyelirisem iyi olur.

Cok gecmis olsun cnm ins tanidiklarda falan bisey yoktur cok tesekkur ederim ogretmenler gnu icin bide kilonu cok ama cok merak ettim hadi ins:))

Canim o tum gun yaptiklarin da birer spor

Cok zor cocuklarla kizlar haklisiniz valla bnde anca isleri bitiriorum okuldaki isleri eve gtriorum gun icinde cok yogunum az once bantta yurudum en sevdgim kismi istedgin zaman istedgin saatte yuruosun

Kizlar uzun arastirmalarim sonucu bi diyey buldum bugun denedim resmen karnimin indgini hissttim seker orucu:) isvece baslicam 3 gun yapcam eger tamam derseniz yarindan itibaren basliorum ama 3 ten cok yaparsam dayanamam kizlar gercekci olayim seker orucuma devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…