Icinde protein olan diyetlere varim pambukcum ama isvece baslayalim onda en azindan gun gun degisio bide benim hayatimin diyeti o bi kere bi hafta yaomistim resmen eridim ondan snra defalarca denedim baslayamadim ayrica neden oazartesiyi beklioruz ki yarin baslayalimGünaydin kizlar ben iyiyim sizlee nasılsınız aksam birsey yemek yok kuralı devamda başka bir şeyler yapnam lazim pek ic acici degil şok lazim p.tesiye derjen A aaadddaaa rus diyeti araştırırken beni gormussun iban hatırlamıyorum yapmisimdir cok şok diyet denedim bir ara arastiriyim da ptesi yapalim uyarsa ne dersiniz N nnnadal
K Karanfil_kokuyor canım benim oğlum akşam çok geç uyuyor bazen 12 bazen 1 oluyor benimde o saatte pilim bitiyor sabah ben eşime kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum bidaha uyumuyorum ama yürüyüşte yapamıyorum bide öğlende eşim eve geliyor öğle yemeği akşam yemeği derken gün bitiyor hele bide hastalık gezmek derken doğru dürüst evimde de kalamadım çokmu uyuşuğum ne
Cok gecmis olsun cnm ins tanidiklarda falan bisey yoktur cok tesekkur ederim ogretmenler gnu icin bide kilonu cok ama cok merak ettim hadi ins:))
Sagol canm benimmm:)))
Canim o tum gun yaptiklarin da birer sporK Karanfil_kokuyor canım benim oğlum akşam çok geç uyuyor bazen 12 bazen 1 oluyor benimde o saatte pilim bitiyor sabah ben eşime kahvaltı hazırlamak için erken kalkıyorum bidaha uyumuyorum ama yürüyüşte yapamıyorum bide öğlende eşim eve geliyor öğle yemeği akşam yemeği derken gün bitiyor hele bide hastalık gezmek derken doğru dürüst evimde de kalamadım çokmu uyuşuğum ne
Cok zor cocuklarla kizlar haklisiniz valla bnde anca isleri bitiriorum okuldaki isleri eve gtriorum gun icinde cok yogunum az once bantta yurudum en sevdgim kismi istedgin zaman istedgin saatte yuruosunYok canım ne uyuşuğu maşallahın var. Çocuk küçük olunca hiç birşey yapmayıp çocukla ilgilensen bile yoruluyorsun ki bide ev işi yemek derken pert oluyoruz.
Benimkilerde 10. 10.30 gibi uyuyorlar bende 1 de anca uyuyorum ama çocuklar uyuduktan sonra mecbur kalmadık hiç bir iş yapmıyorum oyuncakları bile eşim topluyo bazen. Çocuklar uyuduktan sonra bi 40 45 dk yürüyelirisem iyi olur.
Canim valla ben 2 yildir kullaniorum hayatimin aleti yaniAy ne çok diyet şekli var
N nnnadal A aaadddaaapambuk-apla yeni diyetiniz hayırlı olsun
Kızlar bişide sorim koşu bandı için ne düşünüyorsunuz? Ablamda var kullanmıyoda getirip evde kullanim diyorum ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?