Canim benm sunu dusun yedigin o seylerin hepsi be egine zarar verio ne zaman onmari yicek olsan bebisini dusun ona zrar vermek ister misin suanda sakin hamilelik psikolojisiyle yeme cnku o suan nohut tanesi bile degil anca kendini beslersin kilo alirsan da bebeginin alani daralir saglikli seyler yiyerek bebisini korumalisin suan onun icin 2 kat daha fazla dikkat etmelisinCuma günleri kilo bildirimi yaparken siz hep eksilerdeyken ben hep artılarda mı olacam şimdi böyle artıda olmak güzelde çok olmamam için beni uyarın kızlar şimdiden cozuttum akşam makarna güzel geldi birssürü yedim lütfen bana dur deyin frenlenmeye çok ihtiyacım olacak millet hamileyken iştahı kesilirmiş mutfağın önünden geçmek istemezmiş bende tam tersi bulsam gece bile mutfakta yatıp uyandıkça birşeyler yiyeceğim ben hamileyken ne gözüm doyuyo ne karnın doyuyor sizde nasıl oluyordu kızlar
O ne kız tadı kötü olmuyormuKizlar yuruyusumu yaptim naneli aurani mi da ictim
Sabahları onu yap akşamlarıda 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pulbiber karıştır ye herikiside yağ yaktırıyor tabi bu arada dana gibide yeme :)Kizlar birsey sorucam corekotuyagini denediniz mi arkadasim bahsetti yarindan itibaren baslicam faydasi olur inşallah yoksa hep hileli diyet yapiyorum ve zayıflamiyorum o yüzden haftada 2 gun tatil demiştim dana gibi yiyorum o iki gunde ve emegim gidiyor ama arkadastan acayip gaza geldim sabah kalkinca 1 su bardagi suya 1 cay kaşığı corekotu yagi karistirip icicem
Deneyen duyan varsa yazarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?