inatçı kilolarımıza elveda

Canim benm sunu dusun yedigin o seylerin hepsi be egine zarar verio ne zaman onmari yicek olsan bebisini dusun ona zrar vermek ister misin suanda sakin hamilelik psikolojisiyle yeme cnku o suan nohut tanesi bile degil anca kendini beslersin kilo alirsan da bebeginin alani daralir saglikli seyler yiyerek bebisini korumalisin suan onun icin 2 kat daha fazla dikkat etmelisin

N nnnadal takvimine bayildim maşallah rabbim sağlıcakla buyutsun cnm. Benimde hamilelikte istahim aciliyordu dedigin gibi millet kokuya karsi hassaslasir girmek istemez mutfaga ben bahane arar gibi cok yiyordum midem bulansada yiyordum sen yinede frenle kendini kaşık hesabi yap cnm
A aaadddaaa , K Karanfil_kokuyor sizlerede slm olsun
Ben kalori saymaya dewam

Kizlar birsey sorucam corekotuyagini denediniz mi arkadasim bahsetti yarindan itibaren baslicam faydasi olur inşallah yoksa hep hileli diyet yapiyorum ve zayıflamiyorum o yüzden haftada 2 gun tatil demiştim dana gibi yiyorum o iki gunde ve emegim gidiyor ama arkadastan acayip gaza geldim sabah kalkinca 1 su bardagi suya 1 cay kaşığı corekotu yagi karistirip icicem
Deneyen duyan varsa yazarsiniz

Sabahları onu yap akşamlarıda 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pulbiber karıştır ye herikiside yağ yaktırıyor tabi bu arada dana gibide yeme :)

Canlarim nasilsiniz bugun gittim diyetisyene bir kilo vermisim ac da kalmadim cok sukur ya gayet guzeldi anlicaginiz ac olmamak benm icin cok onemli bu hafta da guzel bir liste verdi ins kacamak falan olmaz siz neler yaoiosunuz

pambuk-apla canm onun yagini bilmiorum ama doktor bna her sabah icin sunu verdi 2 kasik yogurdun icine bir tatli kasigi corekotu ve keten tohumu gun icinde de bol yogurt verdi bna oambukcgum cnm diyet yaparken herseyde gozumuz kalio o yuzden odul falan koyma istegi gelio aklimiz hep yemeklerde bizim bak ben bir haftadir doymama ragmen ve canim hicbirsey ismemesine ragmen gozm diyette oldgum icin disari kayiyo

A aaadddaaa cimm cok sevindim kilo vermene darisi bize cnm bugunu oruclu gecirdim yarinda bir aksilik olmazsa tutucam gunu guzel kapattım gunduz biraz açlık hissettim ama icimden de dedimki dun dunyalari yedin 1 hafta da ac kalsan olmezsin dedim ve beynimide ikna ettim aklimda hic yemek yoktu ama ezandan sonra kalorimi gecmeden istedigim kadar yedim cuma belli olur

Menum sabah
4 parmak peynir
Bir dilim ekmek
2 yumurta
5 zeytin ara
2 ceviz
1 bardak ayran
Oglen kepek ekmegine peynirli tost ayran
Ikindi
7 badem
Meyve
Sutlu kahve
Aksam
Turlu yogurt salata yogurt corba
Ne ka da cok yiyorum dmi kizlar :)

A aaadddaaa canım çok güzel gidiyorsun tebrik ederim seni kilo vermene de çok sevindim başarılarının devamını diliyorum bunu sadece diyet gibi düşünme yaşam şekline dönüştür hele bi kilo bildirimlerinizi yapın hepinizi merak ediyorum ben hastaneye gidiyorum eve dönünce tartılıp bende bildirimi yapacağım zaten aç olacağım K Karanfil_kokuyor sanırım birinin kulaklarını çekmek gerekiyor kız kocanın oyunlarına gelme o araba almamak için sana yediriyor sende gaz bitince oyunlara geliyon kendine güvenen yapacağına inandığımız kadın nerede çabuk kendini toparla ve utanarak kilo bildirimini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…