inatçı kilolarımıza elveda

Kizlar ben bu hafta 2 kg eksildgimi solemistim zaten ama kilo olarak bildormiyorum kendim de bilmiorum suan cnku zayifladgi sandgimda su ve kas kaybettigim icin bu kez sadece yaglara odaklaniorum

Slm kızlar ben hic kilo vermemisim
B.k 79,1
G.k 79,1

=kızlar kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta 71
Güncel 72.5
Fark +1.5
Ama bu fark kilo değil ya dün 71.5 ti ondan önceki gün 72 ydi bir günüm bir günümü tutmaz oldu

Kızlar çarşamba günü tahlillerimi yaptırdım açlık kan şekerim yüksek çıkmış. Doktorum bugün tekrar kan vermemi söyledi öğleden sonra sonuçlarım çıktı yine açlık kan şekerim yüksek çıktı 1 hafta karbonhidrat ve şeker tüketmeyeceğim bunun yanı sıra düzenli yürüyüş yapacağım haftaya değerlerime tekrar bakacak hala değerler yüksek çıkarsa iç hastalıkları ve diyetisyene gönderecek hatta insüline bile başlayabiliriz dedi çok canım sıkıldı moralim bozuldu tüm gece baş ağrısı çektim sanki tepem çıkacaktı hemen tansiyonumu ölçtük 9-5 e düşmüş yani kendi kendimi iyice hasta ettim bana dua edin kızlar

=kızlar kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta 71
Güncel 72.5
Fark +1.5
Ama bu fark kilo değil ya dün 71.5 ti ondan önceki gün 72 ydi bir günüm bir günümü tutmaz oldu

Cok geçmiş olsun cnm hamilelikte hormonlar nasıl birşeyse çok değişiyor bende hamilelikte sürekli şeker tansiyon olctururdum cok sukur aksi birsey cikmadi sanada birsey olmaz Rabbimin izniyle bu mübarek gecede hayırlı ve saglikli bir hamilelik gecirmen dileğiyle haber ver durumdan cnm
Kızlar mubarek Mevlid Kandilinizi kutlar hayirlara vesile olmasını dilerim iyi geceler

Allah razı olsun kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu gece hepimize dua ettim Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın şimdilik ben iyiyim haftaya cumartesi ne var ne yok göreceğim hem bebişin kalp atışlarınıda duyacağız inşallah canımı sıkan 4 aydır diyet yaptığım yetmiyormuş gibi hala diyete devam ama kuzucuğum sağlıklı olsunda ben diyet yaparım hepinize iyi geceler kızlar

N nnnadal cnm daha ne istiyorsun diyete devam edicen hemde bu sefer bebeginin sagligi icin yapicaksin daha bir dikkatli olursun hem, birde zaten kısa süre yapicaksin biseycik olmaz bizim burda bir gelin hamileliginde 13 kilo verdi cok mide bulantısı yaşamış cok şaşırdım yıllardır kiloluydu hamileliginde zayiflamisti 1 sene oldu dogum yapalı yine kilolu ama yine almis doğumdan sonra umarım saglikli bir hamislik gecirirsin hem diyetde yapariz ne güzel :)

N nnnadal hamislikte duygu değişimi oluyor muhakkak gecici surec tatlim hic sıkma canini ve özledim seni A aaadddaaa yi K Karanfil_kokuyor ni artik sık sık girmiyoruz ama ozleniyorsunuz
bu arada sabah tartildim 78,1 kiloyum yavas yavas kipirdama olmaya başladı sanırsam

Bende sizi özledim kızlar şimdi iyiyim moralimde iyi çok şükür geçen hafta şeker başıma dert oldu bide kanamam oldu bir haftadır yatıyordum şimdi herşey düzeldi tek canımı sıkan ülkemin hali daha Beşiktaştaki patlamanın acılarını saramadan şimdi de kayseri... Hamilelikte tüm duyguları çok daha yoğun yaşıyorum daha 4 gün önce gözümün önünde 2 tane şehidimizi toprağa verdik 15 gün önce yurt yangını evimin karşısında oldu herşeye şahit olduk hala o çocukların aileleri için birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama çocuklarını kaybettiler ne fayda

N nnnadal bende cok ama cok uzuluorum cnm yazin gozlerimin onunde bomba patladi esim en yakin arkadasini o bambali saldirida kaybetti 4 yildir komsiyduk ve is arkadasimizdi bu acilar cok buyuk

Çok şükür ufak tefek bazı problemler olsada Allah beterini vermesin ama oğlumdan çok farklı bir hamilelik geçirdiğimi hissediyorum o yüzden bu defa cadımı gelecek acaba diyorum tabi gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsunda hayırlısı neyse o olsun
Bu arada ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiçbiriniz kilo bildirimi yapmaz oldunuz yoksa hepiniz vazgeçtinizmi en azından cumaları kilo bildirimi bahane olsun haberleşmiş olalım ben sizin arkadaşlığınızı seviyorum başka yerlerde yazsamda siz farklısınız. A aaadddaaa senin diyetisyen işi nasıl gidiyor kaç kilo yağ gitti yeter hadi hamile ol sende sonra beraber veririz
K Karanfil_kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…