inatçı kilolarımıza elveda

Başka önerileriniz var mı:) ve bazen aşırı derece de yeme isteği oluyor...protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
Kendini tut sabah kahvaltini mutlaka yap gunde 3 4 dlim tam bugday ekmegini gecme meyveyle cevizi birlikte tuket spor kesinlikle yap gnde bi bardak yesil cay fazlasini icme aksam da hafif yemege cakis orotein dgru bi beslenme ama sakin dgeelerini de kesme

Bak sonunda konsantre olup başlamışsın bundan sonra hep kendinle yarış her hafta bir önceki haftadan az olmaya çalış ve kendine haftalık hedefler koy çok işe yarıyor

Günaydın kızlar ben bu hafta kötü bir bildirim yapacağım
Geçen hafta 69,8
Güncel 71
Fark +1,2
Günüm geçti adet olamadım çok fena şişim kızlar 2 gün daha geçsin test yapacağım hakkımda hayırlısı olsun

dün sadece tavuk ve yoğurt yedim :) henüz kahvaltı yapmadım. Köy okulunda çalışıyorum. Birazdan yumurta yaparız.yaninda çok az köy ekmeği yerim. Bir iki zeytinle.

Ben yeşil çay çok içerdim
Günde 1 bardağı geçme demişsiniz neden

Slm kızlar cok hastayım vucudum dokuluyo ve sitma tutuyo sirtimda agriyo sabah tartildim hic kilo vermemisim benimde regl yaklasiyo ona bagliyorum
N nnnadal rabbim gonlune gore versin cnm guzel haber alirsin inşallah

Kızlar sabredemedim biraz önce test yaptım silik olarak pozitif çıktı öğleden sonra emin olmak için sağlık ocağına gidip kan vereceğim sanki ilk defa hamile oluyormuş gibiyim çok karmaşık duygular içindeyim bana dua edin

Allahm inanmiorum ins canm ins bizi haberdar et cok mutlu oldum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…