Kendini tut sabah kahvaltini mutlaka yap gunde 3 4 dlim tam bugday ekmegini gecme meyveyle cevizi birlikte tuket spor kesinlikle yap gnde bi bardak yesil cay fazlasini icme aksam da hafif yemege cakis orotein dgru bi beslenme ama sakin dgeelerini de kesmeBaşka önerileriniz var mı:) ve bazen aşırı derece de yeme isteği oluyor...protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
Bak sonunda konsantre olup başlamışsın bundan sonra hep kendinle yarış her hafta bir önceki haftadan az olmaya çalış ve kendine haftalık hedefler koy çok işe yarıyorKızlar sabah bur üçgen peynir yeşil çay üç zeytin iki küçük kepek ekmeği yedim...Bugün şekerli bişey yemiycem. Çok az zamanım kaldı iki aydan az bir sürem kaldı. O yüzden artık çok daha dikkatli davrancam
dün sadece tavuk ve yoğurt yedim :) henüz kahvaltı yapmadım. Köy okulunda çalışıyorum. Birazdan yumurta yaparız.yaninda çok az köy ekmeği yerim. Bir iki zeytinle.Kendini tut sabah kahvaltini mutlaka yap gunde 3 4 dlim tam bugday ekmegini gecme meyveyle cevizi birlikte tuket spor kesinlikle yap gnde bi bardak yesil cay fazlasini icme aksam da hafif yemege cakis orotein dgru bi beslenme ama sakin dgeelerini de kesme
Ben yeşil çay çok içerdimKendini tut sabah kahvaltini mutlaka yap gunde 3 4 dlim tam bugday ekmegini gecme meyveyle cevizi birlikte tuket spor kesinlikle yap gnde bi bardak yesil cay fazlasini icme aksam da hafif yemege cakis orotein dgru bi beslenme ama sakin dgeelerini de kesme
Bende diyetisyene gittiğim zamanda 1 veya en fazla 2 tane iç ama mutlaka iç demiştiBen yeşil çay çok içerdim
Günde 1 bardağı geçme demişsiniz neden
Günaydın kızlar ben bu hafta kötü bir bildirim yapacağım
Geçen hafta 69,8
Güncel 71
Fark +1,2
Günüm geçti adet olamadım çok fena şişim kızlar 2 gün daha geçsin test yapacağım hakkımda hayırlısı olsun
Bnde cok icerdim cnm gecen hafta duetisyene bi gittim bitki caylari hep sivi attirmis vucudumdan vcdm resmen susuz kalmis malesefBen yeşil çay çok içerdim
Günde 1 bardağı geçme demişsiniz neden
Allahm inanmiorum ins canm ins bizi haberdar et cok mutlu oldum suandaKızlar sabredemedim biraz önce test yaptım silik olarak pozitif çıktı öğleden sonra emin olmak için sağlık ocağına gidip kan vereceğim sanki ilk defa hamile oluyormuş gibiyim çok karmaşık duygular içindeyim bana dua edin
Onlr zaten gndermio canm obezleri gnderioKızlar bu gün unuttum tartırmayı yarına artık ama +çıkıcam
Bu arada hastaneye gittim dahiliyeci diyetisyene göndermedi
Onlr zaten gndermio canm obezleri gnderio
şekersiz mi içiyorsunuz canım?Ic canm bana zaten diyetisyenim de sabahlari ac karnina turk kahvesi demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?