inatçı kilolarımıza elveda

N nnnadal cok sukur canm ya bi beslnme plani tutturdum 17 gun oldu 2.5 kilo gitti sali yine gitcem bakalim bu hafta kac verdim ah dgru diosum bi gitsin snlar da ins bnde kalmak istiorum cnm senin nasi
Benim fena değilde çok uzun süre korunduktan sonra hamile olma ihtimalin gitgide azalıyor benim 2 tane kuzenimde evliliklerinin ilk yıllarında bebiş düşünmediler borç var fazla kilo var falan dediler şimdi ikiside olsun diye uğraşıyorlar herşey normal diyor doktorlar ama sebebsiz hamile olmuyorlar aman kuzum biran önce artık düşün senin kilon çok değil Rabbim aratmasın kiloları sonrada veririz zaten uzun süre korunduğun için seninde vucut kendini hazırlayana kadar daha kilo vereceksin bak ben 7 ay korunmadım o süreçte 11 kilo gitti ve hamile kaldım karar senin ama bence uzatma derim çünkü sende istiyorsun ve çok güzel bir anne olacağına inanıyorum

Sagol canim benim aslinda biz suan zaten korunmuoruz ama bebis olsun die uzerinde de durmuoruz ins olur ama ya

Sagol canim benim aslinda biz suan zaten korunmuoruz ama bebis olsun die uzerinde de durmuoruz ins olur ama ya
E öyleyse rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hiçbirimizi evlat ile imtihan etmesin bizede senden gelecek mutlu haberi beklemek düşer çok sevindim canım

Merhabalar diyet mı yapıyorsunuz ben yeni katıldım kadınlar kulübüne de beni de aranıza alır mısınz
Yok canım biz diyet yapmıyoruz yani yapan arkadaşlar var ama diyetle ilgili pek bir paylaşımımız olmuyor biz eskiden diyet yapan
arkadaşlar olarak sohbet ediyoruz burası sana
pek bir fayda sağlamaz sana diyetinde
başarılar diliyorum umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

iyi canım yogun ama güzel çok şükür sen neler yaptın diyetisyene gidiyor musun biliyor musun senin diyetisyen beni görse sende 40 kilo yağ var diyecektir çok iştahım arttı benim yine
Sende bebis var canim ya ondan yani evet canm 4 kilo gitti hemde bi ton kacamak yaparak vucut verio bi yerden snra senin bebis nasi

bilmiyorum canım 1 aydır görmedim bu hafta sonu görüş günümüz var miniğimizle büyümüştür herhalde bende çok mera ediyorum ama bende insan gibi yemiyorum bugün yediklerimi bi hesapladım 2300 cal yemişim çok kızıyorum kendime ama durduramıyorum kendimi eminim gidince doktorumda kızacaktır

O daha cok kucuk biliosun dimi canim o yuzden yedgin hersey sana donicek

evet canım kendimi kontrol etmem gereiyor doktorum bu hafta spor ve yürüyüşü serbest bırakırsa daha bi kendimi toparlayacağım inşallah sanada sevindim zaten kilon çok değil 4 kiloda az değil maşallah dilediğin manken gibi oluyorsun :)

Slm kızlar nasılsınız ben yine ayni kilodayim p.tesi lahana çorbası diyetine baslicam yoksa yerimde sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…