Burdayizzzz
Benim fena değilde çok uzun süre korunduktan sonra hamile olma ihtimalin gitgide azalıyor benim 2 tane kuzenimde evliliklerinin ilk yıllarında bebiş düşünmediler borç var fazla kilo var falan dediler şimdi ikiside olsun diye uğraşıyorlar herşey normal diyor doktorlar ama sebebsiz hamile olmuyorlar aman kuzum biran önce artık düşün senin kilon çok değil Rabbim aratmasın kiloları sonrada veririz zaten uzun süre korunduğun için seninde vucut kendini hazırlayana kadar daha kilo vereceksin bak ben 7 ay korunmadım o süreçte 11 kilo gitti ve hamile kaldım karar senin ama bence uzatma derim çünkü sende istiyorsun ve çok güzel bir anne olacağına inanıyorum
Sagol canim benim aslinda biz suan zaten korunmuoruz ama bebis olsun die uzerinde de durmuoruz ins olur ama yaBenim fena değilde çok uzun süre korunduktan sonra hamile olma ihtimalin gitgide azalıyor benim 2 tane kuzenimde evliliklerinin ilk yıllarında bebiş düşünmediler borç var fazla kilo var falan dediler şimdi ikiside olsun diye uğraşıyorlar herşey normal diyor doktorlar ama sebebsiz hamile olmuyorlar aman kuzum biran önce artık düşün senin kilon çok değil Rabbim aratmasın kiloları sonrada veririz zaten uzun süre korunduğun için seninde vucut kendini hazırlayana kadar daha kilo vereceksin bak ben 7 ay korunmadım o süreçte 11 kilo gitti ve hamile kaldım karar senin ama bence uzatma derim çünkü sende istiyorsun ve çok güzel bir anne olacağına inanıyorum
E öyleyse rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hiçbirimizi evlat ile imtihan etmesin bizede senden gelecek mutlu haberi beklemek düşer çok sevindim canımSagol canim benim aslinda biz suan zaten korunmuoruz ama bebis olsun die uzerinde de durmuoruz ins olur ama ya
Sagol canm benim cok sagolasinE öyleyse rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hiçbirimizi evlat ile imtihan etmesin bizede senden gelecek mutlu haberi beklemek düşer çok sevindim canım
Yok canım biz diyet yapmıyoruz yani yapan arkadaşlar var ama diyetle ilgili pek bir paylaşımımız olmuyor biz eskiden diyet yapanMerhabalar diyet mı yapıyorsunuz ben yeni katıldım kadınlar kulübüne de beni de aranıza alır mısınz
iyi canım yogun ama güzel çok şükür sen neler yaptın diyetisyene gidiyor musun biliyor musun senin diyetisyen beni görse sende 40 kilo yağ var diyecektirCanlarim nasilsiniz nasi gdio haftaniz gunleriniz
Sende bebis var canim ya ondan yani evet canm 4 kilo gitti hemde bi ton kacamak yaparak vucut verio bi yerden snra senin bebis nasiiyi canım yogun ama güzel çok şükür sen neler yaptın diyetisyene gidiyor musun biliyor musun senin diyetisyen beni görse sende 40 kilo yağ var diyecektirçok iştahım arttı benim yine
O daha cok kucuk biliosun dimi canim o yuzden yedgin hersey sana donicekbilmiyorum canım 1 aydır görmedim bu hafta sonu görüş günümüz var miniğimizle büyümüştür herhalde bende çok mera ediyorum ama bende insan gibi yemiyorum bugün yediklerimi bi hesapladım 2300 cal yemişim çok kızıyorum kendime ama durduramıyorum kendimi eminim gidince doktorumda kızacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?