- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
çok şaşırdımmmmmBnde cok icerdim cnm gecen hafta duetisyene bi gittim bitki caylari hep sivi attirmis vucudumdan vcdm resmen susuz kalmis malesef
lady peacock K Karanfil_kokuyor pambuk-apla A aaadddaaa kızzlaaarr hamileliğim kesinleşti hadi isteyenler hep beraber hamiş olalım
Bu arada 71 ile hamile olduğum kesinleşti umarım bu hamilelik süresince çok kilo almam sizide bırakmaya hiç niyetim yok kızlar
Ever bnde snra bitki caylarinin zararlarini arastrdigimda da gordumçok şaşırdımmmmm
Canmmmmmmmm nasi sevndim nasi hadi hayirli ugurlu olsun tabiki bizi de birakmicaksin yanilady peacock K Karanfil_kokuyor pambuk-apla A aaadddaaa kızzlaaarr hamileliğim kesinleşti hadi isteyenler hep beraber hamiş olalım
Bu arada 71 ile hamile olduğum kesinleşti umarım bu hamilelik süresince çok kilo almam sizide bırakmaya hiç niyetim yok kızlar
Kızlar sabredemedim biraz önce test yaptım silik olarak pozitif çıktı öğleden sonra emin olmak için sağlık ocağına gidip kan vereceğim sanki ilk defa hamile oluyormuş gibiyim çok karmaşık duygular içindeyim bana dua edin
Ay cnm ya cok sevindim arkadaşım hayırlısı ile büyüsün inşallah her zmn burda ol olurmulady peacock K Karanfil_kokuyor pambuk-apla A aaadddaaa kızzlaaarr hamileliğim kesinleşti hadi isteyenler hep beraber hamiş olalım
Ayıp ettin bırakırmıyım kız daha senin hamileliğini görecez inşallahCanmmmmmmmm nasi sevndim nasi hadi hayirli ugurlu olsun tabiki bizi de birakmicaksin yani
Hayır tabiki bende buradayım başka yerlere gitsemde sizi bırakamam hepinizin arkadaşlığınızı seviyorum hem 2 çocuk annelerinden edineceğim çok tecrübeler var
Hayır tabiki bende buradayım başka yerlere gitsemde sizi bırakamam hepinizin arkadaşlığınızı seviyorum hem 2 çocuk annelerinden edineceğim çok tecrübeler var
Ayy masallah ya ne guzel diygular bunlarEşim önce bi dondu sonra ciddi misin eğer sonunda şaka dersen çok fena olur diye tehdit etti sonra eyyytttt be baba oluyorum diye çığlık atmaya başladı oğlum napıyo bu adam diye şaşkın şaşkın bakarken onu tuttuğu gibi havaya atmaya başladı lan abi oluyon diye çıldırdı
Cnm ya sende cok iyi bir arkadassin hamileliktede dikkat et cok kilo almazsin ben dikkat etmedigimden 16 kilo almistim 76 ile hamile kaldim 92 ile dogum yaptım dogumdan sonra ilk hafta 6 kilosu gitti sonrada zar zor verdim bu kadarHayır tabiki bende buradayım başka yerlere gitsemde sizi bırakamam hepinizin arkadaşlığınızı seviyorum hem 2 çocuk annelerinden edineceğim çok tecrübeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?