inatçı kilolarımıza elveda

Aay hade gözün aydın canım çok sevindim. İnşallah çok az kiloyla kurtarırsın. Ben 2 hamileliktede 20 kilocuk almıştım
Allah isteyen herkese versin darısı A aaadddaaa ya inşallah

Ay cnm ya cok sevindim arkadaşım hayırlısı ile büyüsün inşallah her zmn burda ol olurmu

Eşim önce bi dondu sonra ciddi misin eğer sonunda şaka dersen çok fena olur diye tehdit etti sonra eyyytttt be baba oluyorum diye çığlık atmaya başladı oğlum napıyo bu adam diye şaşkın şaşkın bakarken onu tuttuğu gibi havaya atmaya başladı lan abi oluyon diye çıldırdı

Ayy masallah ya ne guzel diygular bunlar

Hayır tabiki bende buradayım başka yerlere gitsemde sizi bırakamam hepinizin arkadaşlığınızı seviyorum hem 2 çocuk annelerinden edineceğim çok tecrübeler var
Cnm ya sende cok iyi bir arkadassin hamileliktede dikkat et cok kilo almazsin ben dikkat etmedigimden 16 kilo almistim 76 ile hamile kaldim 92 ile dogum yaptım dogumdan sonra ilk hafta 6 kilosu gitti sonrada zar zor verdim bu kadar

pambuk-apla sen yine iyiymişsin ben 70 kilo ile evlendim 6 ayda 8 kilo aldım ardından 22 kilo aldım yuvarlanarak 100 ile doğurdum bu defa doktorda 72 çıktım ama daha dikkatli olacağım aynı hataları yapmamaya çalışacağım

Cuma günleri kilo bildirimi yaparken siz hep eksilerdeyken ben hep artılarda mı olacam şimdi böyle artıda olmak güzelde çok olmamam için beni uyarın kızlar şimdiden cozuttum akşam makarna güzel geldi birssürü yedim lütfen bana dur deyin frenlenmeye çok ihtiyacım olacak millet hamileyken iştahı kesilirmiş mutfağın önünden geçmek istemezmiş bende tam tersi bulsam gece bile mutfakta yatıp uyandıkça birşeyler yiyeceğim ben hamileyken ne gözüm doyuyo ne karnın doyuyor sizde nasıl oluyordu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…