ayy canım ben sana eşlik ederdim ama biliyon sana yetişmeye çalışıyomSlm kızlar nasılsınız ben yine ayni kilodayim p.tesi lahana çorbası diyetine baslicam yoksa yerimde sayıyorum
Sen neler yaptn canm.ciddenKızlar çok yoğun geçiyor gunlerim ugrayamadim yarin baslicam nasip olursa corbami hazırladim listemide astim cuma günü tartilir bilgilendiririm sizleri by
Slm addaacim 3 gun yaptim 2 kilo verdim 1 ini geri aldim istersen 1 haftalik birlikte yapabiliriz gayet güzel gitmisti ama sıkıldim o yüzden biraktimSen neler yaptn canm.cidden
Ben diyetusyene gdiorum cnim o yuzden sok diyet yapmiorum ne zamn yapsam daha cok kilo aldim cnkuSlm addaacim 3 gun yaptim 2 kilo verdim 1 ini geri aldim istersen 1 haftalik birlikte yapabiliriz gayet güzel gitmisti ama sıkıldim o yüzden biraktim
yapardık valla ben şok diyetlere karşıydım ama onlarla 84ten düştüm şimdi 76 kiloyum 3 ay bitti toplam 4 kilo aldım 9 ay sonra tekrar yaparız kız :)
Kız sana yine çok kızıyorum ne güzel kocanda gazı vermişti kilo ver ne dilersen dile dedi onu bile değerlendiremedin inşallah bu defa verebilirsin böyle iddaar bende çok işe yarıyorduKızlar bende yeniden başladım diyete görümcem ve arkadaşla beraber başladık. Kım önce zayıflayacak diye.
Kız sana yine çok kızıyorum ne güzel kocanda gazı vermişti kilo ver ne dilersen dile dedi onu bile değerlendiremedin inşallah bu defa verebilirsin böyle iddaar bende çok işe yarıyordu
Canm diyet yaparken kendine iskence yapma ben hergun esime ne yapuosam kendim de onu yiyorum son 4 kilom kaldi bu arada kizlarCanım eşimde zaten kilo veremezsiniz diyo ben ve görümcem için. Ama bu defa olcak inşallah. Bu gün eşime mantı yaptım kendime kapuska
Canm diyet yaparken kendine iskence yapma ben hergun esime ne yapuosam kendim de onu yiyorum son 4 kilom kaldi bu arada kizlar
Bilmiorum canm sadece 4 kilo kaldgini biliorum :)Canım bende kendime ayrı yapmıyorum normalde ama bu gün açıkmıştın en az 1 tabak yemem lazımdıkı doymak için o da okadar bütün yemedim ziyan olamsın mantının tadına bakıp karnımı kapuskayla doyurum dedim. (Eşim dışarı çıktığı için mantı pişmedi. )
Senide tebrik ediyorum canım şuan kaç kilodasın.
Maşallah tartılmadan durabiliyorsun helal olsun sanaBilmiorum canm sadece 4 kilo kaldgini biliorum :)
Merhaba canım seni tebrik ediyorum bu defa amacına ulaşmadan sakın bırakma ben yiyorum şişiyorum sonra kendime kızıyorum ama yine vazgeçemiyorum Allah sonumu hayır etsin doğumdan sonra size yetişirim inşallahKızlar iyi geceler nasılsınız ben devam ediyorum ekemek sadece kahvaltıda 1 ya da 2 dilim form ekmek yiyorum diğer öğünlerde ekmek yok 3 litre su ve spor elimden geldikçe. Bu gün leslie 1 mil suqar mekik vb yaptım hade iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?