• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inatçı kilolarımıza elveda

Ne mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
Gelde sinir olma yapmadan önce arasaymisin keşke çocukla okadar uğramışsın yazık

Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya
Hemen sebebini soylim cnm sana vucud illaki ihtiyaci olan besinleri almak zorunda eger gun icinde bu besinleri vermezsen aksam mutlaka fazlasini yersin bu da benim yaptugim hatalardandi tum gun cok rahat yemezdim ama aksam acliktan olurum.oturdugumda gun icinde almak lazim o besinleri aksama tok girmek icin:)

Kizlar nasi gdio kafamiza gore beslenme:)[/QUOTE0]
sanki kisa süreliğine tatile gitmisim gibiyim suan hic kasmiyorum tatil biticek ve ben diyet yolculuğuna baslicam suan hazır hissetmiyorum kisitlamaya beynim odaklanmis sanki bayramdan sonraya

Ne mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
Pisman olma cnm yinede asmamissin kal.omur boyu 600-700 kl ile beslenemezsin metonu sasirt arada :KK200:

İyi gidiyo cnm bayram üstü temizlikti işti arada kaçırmadan idare etmeye çalışıyorum. 850 kcl civarında yim bu gün şimdi oğlum uyudu eşim dışarda bende kahve içip kızımı sallıyorum.
oo maşallah cocuklarla ugrasiyorsun hemde spor ve kal.de az cok iyi tebriklerrrrr :KK200: birde yazdinmi bilmiyorum cocuklarinin yaslari ne, Allah bagislasin

Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya
Benim yediklerimi yazmaya yuzum yok :oops:1000 kl nedir ki cnm ya

İndirdim ama beni çok sarmadı o program ne yediğimi yazıyorum bulamıyor diyetkolik çok hoşuma gitti ama bide şu kalori sepetine bakayım ama önce mutfağı toplanan lazım yemekten sonra dışarıya çıktık mutfak fena halde kızlar

İndirdim ama beni çok sarmadı o program ne yediğimi yazıyorum bulamıyor diyetkolik çok hoşuma gitti ama bide şu kalori sepetine bakayım ama önce mutfağı toplanan lazım yemekten sonra dışarıya çıktık mutfak fena halde kızlar
Diyetkolik benm de cok sevdgim program cnm yillarsan beri kullaniorum

Back
X