- Konu Sahibi baby nurse
-
canım çok sevindim
allah gönlüne göre vermiş
allah bizim ve bizim gibi isteyenlerin hepsine oduyguyu paylaştırsın inaşşalah...
senin adına çok sevindim.....:teytey:
canım içini raht tut emin ol tatıracaktır yüce rabbim sabret canım....
kızlarpazartesi sonucu aldım hamileyim sizle konuştuktan sonra test yaptım silik bi çizgi çıktı sonra kanda dün çıktı şimdi hepinize duvacıyım her duvamda varsınız burası gerçekten bana çok şey öğretti ya bu sitenin kurucularına ve aynı sorunu paylaşan herkese teş ALLAH HERKESE NASİP ETSİN RABBİM.......
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
mrbben buay hsg çekildim ilk seferde dr um tüpler kapalı gözüküyor dedi ikinciyi denedi ikinci sefer çok ağrılıydı dayanılmayacak kadar niye bukadar zorladığınıda anlamadım ama ikincide tüpler açık çıktı dr hafif bir yapışıklık varsa açıldı dedi bukadar zorlaması kötü sonuçlar doğururmu bide menegon iğne verdi bir sorun yoksa iğneleri niye vermiş olabilir şimdiden teşekkür ederim
mrb erkekte sperm dusuk olunca ılaclarla yukselırmı?bana doktor dırek gıdın tup bebek olun ılacın faydası olmaz dedi(((((((((
Merhaba bende 1,5 yıllık evliyim bende evlendıkten sonra adet problemi oldu sürekli gittğim doktoruma gittim hamile kalmak için ve bana 2 ay klomen tedavisi uyguladı ama yumurta gelişmedi. daha sonra yumurtayı geliştirmek için bana menegon iğne verdi. ben iğneyi olmadım başka doktora gittim bu sefer bu doktor bana rahmimin çocuk rahmi kadar olduğunu ve rahimim buyumeden hamıle kalamayacağımı soyledı adetlerımde bu yuzden duzensızmıs. 3 aylık bır ılaç tedavısı verdı bana ama her doktor başka bırsey soyluyor ne yapacağımı sasırdım bu anlattıklarıma bakarak sızın görüşünüz nedir? anne olabılırmıyım[/QUO canabı hakkın izniyle herşey zamanı geldiğinde olur. yaş kaç
erkekte infertiitenin pek tedavisi yok e vitaminiyle destekliyorlar beslenmeyle falan ama morfoloji bozuksa yapacak birşey yok sayıdan ziyade morfoloji önemli doktorunuz bu konuda uzmansa birşey diyemem ama başka hekimlerlede görüşüp tüp bebeğe karar vermeniz daha mantıklı olacaktır
hsg bazen tanı koymaya yardımcı olmakla birlikte tedavi edicide olabiliyor fallop tüpleri açıkmı diye bakarken bazen hafif yapışıklıklarıda açabiliyor ağrı hissetmenin sebebide ilacın verilmesi esnasında tüpler kapalı olduğu için hissettiğin basınç ve zorlamadandır kötü bir sonuç doğuracağını zannetmiyorum iğneyide bence hsg sonrası hamile kalma ihtimali artıyor tıkanıklıkta anlattığın kadarıyla giderilmiş gebe kalma ihtimalini arttırmak için vermiştir bence endişelenecek birşey yok şansın artmış durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?