- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi baby nurse
-
merhaba arkadaşlar 1 buçuk senedir evliyiz 5 aydır korunmuyoruz tahlilleri yaptırdık eşimin 80 milyon spermi çıktı %95 i hareketli herşey güzel eşim açısından benim adetlerim düzenli 28-27günde bir oluyorum o da 4 gün sürüyor yaşım 25 ve kilom da iyi doktora gittik hormon testleri iyi çıktı kist falan da yok ama hala bebegimiz olmadfı endişelenmeye başladık
ben çok enfeksiyon kapıyorum sürekli kahverengi akıntılarım oluyor acaba tüplerde tıkanma mı oldu diye endişeleniyorum
burda sadece bir tane kadın dogum doktoru var bunun uyutularak ögrenildigini ve acı verdigini söyledi daha erken 1 sene geçsin olmazsa öyle yaparız dedi ama bi sorun olmasa bu zamana kadar olurdu herhalde diyoruz napcamı şaşırdım
merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur
Mail adresleri..
bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına
recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)
AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)
Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com
merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.size sormak istediğim tüplerin tıkanık olup olmadığını doktora gitmeden anlayabilirmiyiz.bi belirtisi varmıdır. şimdiden sağolun
merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.size sormak istediğim tüplerin tıkanık olup olmadığını doktora gitmeden anlayabilirmiyiz.bi belirtisi varmıdır. şimdiden sağolun
merhaba 2 yıllık evliyim ve ilk aşılamam 8 şubatta oldu adetim 1 hafta geçti ve bu bi haftalık dönemde de bel ve karın ağrılarım oluyor acıkma hissi oluyor.her an adet olacağımdan korkuyorum ama hüsrana uğramamak adına da test yapamıyorum aşılamam tutmus olabılırmı.size şimdiden çok teşekkür ediyorum.hoşçakalın
arklr bende yeni üyeyim benimde 1,5 yıldır bebeğim olmuo dr gittim bütün tahliller yapıldı eşiminde sperm testi yapıldı her şey güzel fakat dr bana tadevi başlamadı bi kaç ay daha olmazsa rahim filmi çekelim dedi bende tedavi olmadan çektirmek istemedim bu ay başka dr gittim klomen verdi adetin 5, günü başla sabah akşam 2 şer tane iç dedi günde 4 defa kullanan oldu mu adetin başladığı günden itibaren 13, günü gel dedi acaba iğne verebilir mi ne olur yardım ederseniz sevinirim çok bunaldım artık
arklr bende yeni üyeyim benimde 1,5 yıldır bebeğim olmuo dr gittim bütün tahliller yapıldı eşiminde sperm testi yapıldı her şey güzel fakat dr bana tadevi başlamadı bi kaç ay daha olmazsa rahim filmi çekelim dedi bende tedavi olmadan çektirmek istemedim bu ay başka dr gittim klomen verdi adetin 5, günü başla sabah akşam 2 şer tane iç dedi günde 4 defa kullanan oldu mu adetin başladığı günden itibaren 13, günü gel dedi acaba iğne verebilir mi ne olur yardım ederseniz sevinirim çok bunaldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?