- Konu Sahibi baby nurse
-
küretaj sonrası böyle düzensizlikler olabiliyor ,
streste bu düzeni etkiliyor tabii ki,kolay değil sonuçta bir kayıp yaşamışsınız
doktor baktığına göre hormonlarınız ve uterusunuz normal onlarda bir sorun yok ben stres kaynaklı olabileceğini düşünüyorum
düşüğünüzün sebebi araştırıldı mı?
zaten şu dönemde tekrar denemek istiyorsanız bir adet olmanız yeterli...dondurulmuş embriyolarla tekrar denersiniz...yumurta arttırıcı iğnelerde belki üstüste kullandıysanız dengenizi bozmuş olabilir....
peki küretajdan sonra olduğunuz adetlerde eskisi gibi mi oldu?miktar olarak yani.....[/QUOTE
girerim diye düsünüyordum .
dr bakti ve hormonlarim gayet iyiymis düsügümün sebebi ni troid hastasi oldugum icin aniden troid hormonlarim düstügünü ve onun icin bebegimi düsürmüs olabilecegimi söylediler acaba dogrumudur....
1 senede 3 kez tüp bebek yaptirdim ve yumurta arttirici ignelerde kullandim maalesef ki...zaten düzenimide onlar bozdu ya .
zaten adetlerim 2 bucuk 3 ayda bir geliyor ve 2 gün sürüyor düsükten önce 5 gün sürüyordu simdi 2 gün ve cok az ..dr a soruyorum normal diyor niye acaba ....
cok tesekkür ederim cevapladiginiz icin ....
evet troid hastalıkları düşüge neden olabilir
adet düzensizliğinin sebebi de bence bu....
troid hormonları vücudun metabolizmasından üremesine birçok işlevinde rol oynar o yüzden dengenizi fazlasıyla bozabilir
merhabalar bende 2.5 yıllık evliyim..yaklaşık 1.5 yıldır korunmamamıza rağmen gebe kalamıyorum..gecen hafta yaptırdığım hsg filmimden kanallarımda tıkanıklık olduğu ortaya çıktı.dr um istersem tekrardan anestezili hsg çektirebileceğimi,vücudun ağrı sebebi ile spazm yapmış olabilceğinden bahsetti..yada laporoskopi ameliyatı olmamı önerdi..benim öğrenmek istediğim tüplerimin açık olma olasılığı yüksekmidir?yani bi hsg daha çektirmem gerçekten gereklimidir?birde araştırdığım kadarıyla hsg ile tıkanıklığın açılabilmi olasılığı varmış,doğrumudur? şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için..
arkadşlar ben aylardır ankara etlik hastanesine gidiyorm bütün tahlilleri yaptırdım sebebsiz kısırlık çıktı tedaviye başlayacaktık aşılam için utrasyona girdim ama kist çıkmıştı ipdal olmuştu diyer ayda bayrama denk geldi gine olmamıştı bu ay gittim daha doğrusu bugun gittim bu seferde para sorunu ila karşılaştım ben emekli sandıgım bu zaman kadar aşılamada hiç para teleffuzu olmamıştı amaa bugun de gittigimde aşılamnın parasız yaptırmak için 3yıllık evli olmak gerkiyormuş eger 3yılı beklemek istemiyosanız 150ytl ödemek gerekiyormuş geçen aya kadar böyle bişey yoktu.bu konuda bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun para verdikten dsonra başka bi hastaneye gitsem mi acaba hacettepeye gitsem bana çabuk sıra verirlermi???????????????????????????????????????
iyi geceler,
benim son 3 aya kadar adetlerim 28 günde bir oluyordu.sonra 30 güne çıktı, doktorum antidepresan kullanmanın etkisi olabilir dedi ama daha öncede antidepresan kullanmama rağmen böyle bir sorun yaşamamıştım. bu çocuk sahibi olmamda bir sorun teşkil edebilir mi????
evet troid hastalıkları düşüge neden olabilir
adet düzensizliğinin sebebi de bence bu....
troid hormonları vücudun metabolizmasından üremesine birçok işlevinde rol oynar o yüzden dengenizi fazlasıyla bozabilir
takrar tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum ama tekrar düsürürüm diye de korkuyorum dr um alman oldugu icin ve benimde almancam yeteri kadar olmadigi icin fazla anlamiyorum dr uma .troid hormonlarimin düsmemesi icin ne yapmaliyim sizce yani tekrar bebegimi kaybetmemek icin .........
takrar tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum ama tekrar düsürürüm diye de korkuyorum dr um alman oldugu icin ve benimde almancam yeteri kadar olmadigi icin fazla anlamiyorum dr uma .troid hormonlarimin düsmemesi icin ne yapmaliyim sizce yani tekrar bebegimi kaybetmemek icin .........
böyle bir durumda endokrinoloji ve kadın doğum işbirliği içnde çalışmalıdır
troid hormonları kontrol altına alınmadan tekrar gebe kalmamalısın tekrar düşük yada hiperemezis dediğimiz gebelikte şiddetli kusma ve bulantı durumuyla karşılaşabilirsin....
yaşadığın yerden dolayı zorlanıyorsun allah kolaylık versin ama size düşmesi için diyebileceğim birşey yok troid bozukluğunun türüne göre doktorunuz değerlendirecektir
böyle bir durumda endokrinoloji ve kadın doğum işbirliği içnde çalışmalıdır
troid hormonları kontrol altına alınmadan tekrar gebe kalmamalısın tekrar düşük yada hiperemezis dediğimiz gebelikte şiddetli kusma ve bulantı durumuyla karşılaşabilirsin....
yaşadığın yerden dolayı zorlanıyorsun allah kolaylık versin ama size düşmesi için diyebileceğim birşey yok troid bozukluğunun türüne göre doktorunuz değerlendirecektir
cok tesekkür ediyorum beni bilgilendirdiginiz icin insallah böyle bir sorunla karsilasmam tekrardan ...
su anda troid hormonlarim düzenli ve hergün ictigim ilacim var ama hamilelikte aniden düsebiliyor dr umda bu sefer ki hamileligimde bunu göz önüne alacaktir muhtemelen
merhaba 1,5 yıllık evliyim eşim ve bende bebek sahibi olmak istiyoruz. adet dönemim düzenli sayılır fakat son ay biraz geçikme oldu 24 ağustos-22 eylül-20 ekim -29 aralık- ayrıca alttan ulturosan kont yapıldı yumurta takibi için gelişen ve çatlayan yumurtalarım olduğu gözlendi adetin 2. günü itbariyle klomen kullndım 4 aralık ilacın son günüydü düzenli olarak ilişkiye de devam ettik bu ay ama çatlama olduğunda gelen akıntı kıvamı bu ay henüz gelmedi doktorumda izinde iletişim kuramadık sizce ne yapmalıyım teşekkürler
merhaba ben ist yazıyorum bende 2defa tüp bebek yaptırdım ama başarılı olmadı sorunumunda olmadığını soyluyo dok şimdide dondurulmuş embriyolarım var 3 tane onu deneyelım diyo ama ben umutsuzzum donndurulmuşların kalitesi daha düşük uyormu onu öğrenmek istiyorum birde tutunmanın daha fazla olması için her hangi bir ilaç varmıdır.şimdiden teşekkür ediyorum
merhaba acele cevap yazarsan sevınrım dostıneks kullanırken hamıle kalmak sakıncalımı ılacın prospektusunde oyle yazıyor ama dr sakıncası yok dedı
merhaba arkadaşım rahim filminde acı varmı ??
merhaba hemsıre arkadasım
ben 1.5 yıllık evlıyım 2 kez dusuk yaptım
8 aydır dernıyoruz ama 3. olmuyor malesef
hsg cektırdım sag tupum kapalı dr acılmaz dıyor
ayrıca paaraovarıan kıstım var 5cm yaklasık ama buyume gostermıyor yumurtalık kenarında
dr hamıle kalabılırsın kolayca dıyor tupun bırı acık laparoskopıye gerek yok dıyor
nereye karad beklemelıyız yasım 30 beklemek ıstemıyorum
adetlerımde cok duzenlı yumurtlama sorunum yok hormaonlarda sorun yok
tesekkur ederım ılgıne ıns senınde guzel haberlerını alırız canım dusuk yapmıstın yanlıs hatrlamıyorsam
Allah hepımıze acıl sıfalar versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?