- Konu Sahibi baby nurse
-
adetim çok düzenli bu sanırım hamile kalmak için önemli değil mi?
merhaba baby nurse öncelikle ciddiye alıp cvp verdiğin iiçin teşekkürler başka bi gelişme oldu tahminime göre regl günüme 3-4 gün kala regl oldum ilk gün pembemsi 2 gün siyaha yakın kanamam oldu 3 gün kesildi bazı yakınlarım üstüne görmeden bahsettiler ben emin değilim tabi test yaptırmak da istemiyorum yeni bir hayal kırıklığı kaldıracak pozisyonda değilim şimdi ne yapayım doktora mı gideyim yoksa idrar testi iin ne kadar daha beklemeliyimşuan için yapılacak birşey yok
illa ki ovulasyon akıntısı gelmeyebilir bu yumurtlama olmadı demek değildir
yumurtalarınız gelişme gösterdi ki tedaviye devam edildi kist falan gelişmemiş çok şükür...
bence biraz daha bekleyin inşallah hayırlısı olur....
2 defa hamile kalmanız zaten bir problem olmadığını gösteriyor
8 ay çokta uzun bir süre değil bence....
tek tüpünüzün açık olması iyi bir avantaj....
bence kısa bir sürede gebe kalırsınız birlikte olduktan sonra ayaklarınızı 20 dakika yukarıya dikmenizi ve kalçanızın altına yastık koymanızı öneririm aynı gecede banyo yapmayın spermlerin ulaşması çok daha hızlı oluyor o zaman....
evet ağustos ayında düşük yapmıştım doğru hatırlamışsınız ama ben bir süre daha düşünmüyorum...
inşallah sizde kısa sürede hamile kalırsınız...
merhaba baby nurse öncelikle ciddiye alıp cvp verdiğin iiçin teşekkürler başka bi gelişme oldu tahminime göre regl günüme 3-4 gün kala regl oldum ilk gün pembemsi 2 gün siyaha yakın kanamam oldu 3 gün kesildi bazı yakınlarım üstüne görmeden bahsettiler ben emin değilim tabi test yaptırmak da istemiyorum yeni bir hayal kırıklığı kaldıracak pozisyonda değilim şimdi ne yapayım doktora mı gideyim yoksa idrar testi iin ne kadar daha beklemeliyimayrıca çok mutsuzum bide kasıklarımda dönemsel kasılmalar ve çirkin mide bulantım var desteğin için teşekkürler tüm bebiş isteyenlerin allah yardımcısı olsun:)
6 ay bence çok erken bir süre...
çiftler 1 yıl düzenli ilişkide bulunup korunmaksızın gebe kelemıyorlarsa infertil kabul edilir ve incelemeye alınır sizin içn erken....
düzenli adet görmeniz iyi...
yumurtlamanızıda bu sayede kolay hesaplarsınız 28 günde bir adet görüyorsanız muhtemelen 14-15 gün yumurtlarsınız...11.günden başlayarak gün aşırı düzenli birlikte olun..hergün birliktelikte önerilmiyor spermin kalitesini azaltır ilişkiden sonra 20 dakika kadar ayaklarınızı yukarıya dikin ve kalçanızın altına yastık koyun
düzenli beslenin mutlaka folik asit takviyesi alın
eşinizede folik asit içirebilirsiniz daha sağlıklı sperm üretilir
saol arkdaşım böyle dönemlerde insan konuşacak kişi arıyor doktorumla görüştüm test yaptır duruma göre gel dedi ama test yaptırmaktan korkuyorum hayal kırıklığı artık beni çok mutsuz ediyorsorun bana yonelık deıl ama arkadasım duramadım bence hemen bı dr basvurmalısın benımnde ılk gebelıgımde bole oldu aynı kanama daha sonra cogaldı ve dusuk yaptım dr basvursaydım dusugu engelleyebıleceklerını soledıler ama bolesı belkı daha hayrlı oldu
çok teşekkür ederim baby nurse. beni bukadar endişelendiren yaşım: 29 yaşındayım yaşlanıyorum. yarın adetimin 3. günü hormon tahlilleri verecem.inşallah bi problem çıkmaz.muayenede görünürde herşey yolundaydı.bakalım tahliller ne diyecek? yaşım 24-25 olsa bir yıl bekliycem ama daha fazla beklemek istemiyorum.sigara kullanıyordum. bugünden itibaren içmycem gerçi çok içmiyordum ama abarttığım günlerde oluyordu. Aslında anlamadığım şimdiye kadar adetim olacağı zaman kasık ağrısı yaşamadım sadece sinirli olurdum bu ay şimdiye kadar yaşamadığım şeyler yaşadım.yumurtalıklarımdaki ağrının nedeni ne olabilir?
merhaba baby nurse öncelikle ciddiye alıp cvp verdiğin iiçin teşekkürler başka bi gelişme oldu tahminime göre regl günüme 3-4 gün kala regl oldum ilk gün pembemsi 2 gün siyaha yakın kanamam oldu 3 gün kesildi bazı yakınlarım üstüne görmeden bahsettiler ben emin değilim tabi test yaptırmak da istemiyorum yeni bir hayal kırıklığı kaldıracak pozisyonda değilim şimdi ne yapayım doktora mı gideyim yoksa idrar testi iin ne kadar daha beklemeliyimayrıca çok mutsuzum bide kasıklarımda dönemsel kasılmalar ve çirkin mide bulantım var desteğin için teşekkürler tüm bebiş isteyenlerin allah yardımcısı olsun:)
meraba ben 4 bucuk yıllık evlıyım 2 yıl koruduk 2korunmayı bıraktıktan sonra 6 ayımda dr basvurdum hıc bı sorunum olmadını soledı veo gun yumurtlama gunum oldugunu soledı bana prgly verdı daha kolay hamıle kalırsın dedı onu vurundum tek tupunu dr bana guven vermedı 3 gun sonra baska bırıne gttım oda hormon tahlılı yaptı ve prolaktınım yuksek cıktı dostınex verdı kullandım ve dusuk yaptım dostınexı hamıle ve hamıle kalmak ısteyen hastaya verılmezmıs farklı hap kullanılırmıs dogrumu hala hapın hamıleler uzerınde etkısı belırlenmemıs ama dr lar dusuk ve sakat bebeklere yol actıgı ıcın hastaya onermezlermıs dıyo dusugumun ustunden 1 bucuk yıl gectı ben gene dr dr gezmeye basladıomsuanda gttıgım dr cok memnunum gecen ay klomen ve prgly uyguladı bı gebelık yasamadım buay hatta bugun ovıtrelle ıgnemı vurunacagım klomene devam edıyorum 4 ay uygulayacak ıgneyı eger sonuc alamazsam hsg cekecek ve hsg den cok korkuyorum ıns o zaman kalmaz bu arada sogan kuru uyguluyorum bılmıyorum bu tedavı arasında zararını gorurmuyum aslında benım yumurtlammda veya catlamsında sorun yok bana dr klomenı nıye verıyodur bu ıgneyı vurunduktan sonra ozel olarak yapmam gereken bısey varmı sızce hıcbıseyı kacırmak atlamak ıstemıyorum bı an once hayırlı ıse bı bebegın varlıgını hıssetmek ıstyorum artık
mrba bıseyı sormak ıstıyorum dr ma soramıyorum sacma gelıyo cevabını bulamıyorum bazen kuzenım 2 gebelıgını yasıyo ılk bebegınde de sımdı de gebelıklerının ılk 6 ayında her ay adet oldugunu soyluyo bu olabılırmı bıde klomen prgly kullandım adetım hıc sasmazdı 1 2 gun onceden gelmeye basladı bu haplar etkılıyo olabılırmı ve dr yumurtlama gunlerımı her ay kontrol edıyo bu 1 yıl oncesı 9 12 gunlerı arasında olurdu sımdı 14 gun oluyo bunlarmı etkılıyo bu kadr degısıklık olabılırmı
maalesef kan tahlili yaptırdım sonuç menfi bugün randevu aldım doktordan gidicem artık ne der bilmiyorum ama çok mutsuzumaçıkçası şuan diyebilecek birşey yok
tek yaptırman gereken kanda gebelik testi yaptırmak ...
bazen yerleşme kanaması dedğimiz kanamalar olurken bazende kulanılan ilaçlar bu tarz kanamalara neden olabiliyor ...
idrarda baktırma kanda baktır en azından kesin sonuç alısrsınız....
inşallah sonuç müspet olur....
maalesef kan tahlili yaptırdım sonuç menfi bugün randevu aldım doktordan gidicem artık ne der bilmiyorum ama çok mutsuzum
sende olmasan teşekkürler gittim doktora daha yolun çok başındasın dedibazen kimi insanlara istedikleri önüne hemen sürülürken kimine rabbim çok arattırıyor buda senin imtihanın arkadaşım üzülme....inşallah allah sanada en kısa sürede meleğini verir...
merhaba ben 5 yldr bebek yolu gözlüyorum tüpbebk felan hepsini denedim olmadı yaşım 29 9b gün önce boş gebelikten düşük yaptım hastanede soğan suyu içmiştim belki ondan olmuştr gebeliğim acaba bundan sonra korunmasam bebk olma ihtimali varmı ? ayrıca bundan sonra istersem kolay hamile kalma şansım varmı? hani derlerya düşüğün bi ayağı içerde tekrar kalabilirim dimi? bide bazı dr 2 ay süre veriyolar bazıları kendini nezamn hissedersen diyolar ben yeniden denicem olsun hemn olcak diil ya eskiler düşüğün arkasındann korunmuyodu ve oluyoduki bide sorum benim ve eşimin bi problemi yok benim akıntım oluyodu ağrılarım özellikle regli döneminde dr bana hamile kaldığım ay kullanmıştım biyokadin die bi fitil ve suprakx die antibiyotik vermişti bazen akıntım yine oluyo yeni kürtaj oldum yine onları kullansam bişi olurmu ? çokkkkkkkkk teşekürlerŞeniz
geriye meninin tümü gelmesi çok normal yer çekimi sonuçta...ama asla endişelenmeyin gayet normal...folik asit kullanmanızı öneririm sakat bebek doğurma riskini aza indirgiyor...görüşmek üzere...merhabalar...ebn daha yenıyım belkıde yanlış yere yazıyorum,bılmıyorum,1.5 yıldır evlıyım eşimle yenı karar verdık bebk için fakat sankı bı problem var.eşim içime boşaldığında bı yarım saat uzanıyorum falan fakat kalkar kalkmaz içimden cok fazla geri akıyo menı..sankı hiç içeri girmemiş gibi..bendemı bı sorun var,,menının içimde kalması gerek mıyo mu....korktum acıkcasıı....bılgılendırırsenız hemen cokk sevınırımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?