- Konu Sahibi baby nurse
-
hayır eşim daha önce spermiyogram vermedi.akıntım süt kıvamında kokusuz ayrıca doktor alttan ulturosanla baktığında rahimde su var dedi bu nedemek anlamadım. bir önceki regl tarihim 29 kasımdı en son 31 aralıkta regl oldum normal şartlarda nezaman regl olmam gerekiyor doktor 16 sı gibi regl olmazsan test yaptır dedi.baby nurse kafam karmakrışık oldu tarihleri bile aklımda tutamaz oldum önerilerini dinleyeceğim spermiyogram dan sonra hsg çektiricem tekrar teşekkürler iyiki varsın...umarım hiçbirine gerek kalmadan bebişim beni mutlu eder
spor ve diyet tabiiki yapın ama çok ağırda yapmayın çok ağır spor da yumurtlamayı etkiyor ortalama birşeyler yapmaya çalışınilginiz için çok teşekkür ederim. peki bursada tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı kilom geçen hafta 69 olmuştu tabii hemen spor merkezine başladım ve rejime şuan vermeye başladım ama sizinde dediğiniz gibi tüp bebekten önce benim bu hastalığıma bi çözüm bulmam gerekiyo doktor konusundada yardımcı olursanız sevinirim bide tüp bebekte o dediğiniz çatlatma iğnesini yine kullanacağımızı söylemişsiniz ya o zamanda çatlamazsa tüp bebek için farkedermi?
Meraba babynurse,
8 yaşında bir kızım var, 2 yıldır ikinci bebek için korunmuyoruz. Geçen ay doktora gittik. Ben ve eşim 35 yaşındayız. Bende herhangi bir problem bulamadılar ancak eşimde damar genişlemesi varmış, bu da spermleri etkiliyor tabii. Doktorumuz eşimin ameliyat olması gerektiğini söyledi. Yoksa tüp bebek bile işe yaramazmış. Bu ameliyatın başarı şansı nedir?
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
ben 2 senelik evliyim ama hic korunmadim yumurtlamamda bir sorun olmadigini soyluyo jinekolog'um dedi fakat adetlerim 35 gunde bir olmaya basladi ve martta rahim filmi cekinecem bu konuda bilgilerinizi alabilirmiyim tsk
Merhaa ben septum nedeniyle laparaskopi ve histeroskopi oldum. Duyduğum kadarıyla rahim anomalileri olan kişilerde rahim ağz yetmezliği daha sık görülüyormuş bu yüzden hamileyken iyice ölçülüp gerekirse dikiş atılması gerekirmiş. Doğrumudur?
Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha var aslında çokta meşgul ediyor beynimi. Benim reglim çok düzenlidir ve 28 günde bir olurdum. Geçen nisan ayında ameliyat oldum. Ameliyattan sonrada reglim düzenli geldi fakat bir kaç ay sonra aniden bir yumurtalık kisti oluştu ve iç kanama yaparak patladı o dönemdede hormonlarım ve reglim düzenliydi. Fakat 2 ay önce reglim 15 gün gecikti bu ayda 5 gün gecikti. Bende her regl öncesi ufak siyah dokular gelirdi ve ardından 6 saate reglim başlar ve kesilirdi. Fakat bu ay aralıksız 1,5 gün sadece kahve lekelerle o doku gibi şeyler geldi. Sonra bir gün tamamen herşey bitti ardından tekrar başladı bir gün bile sürmeden kahve kırmızı şekilde sürdü aynı gün bitti. Normalde 5 6 gün çok yoğun bir şekild hasta olurdum iki aydiktirır bunla karşılaşıyorum 26 yaşındayım acaba erken menopoazamı giriyorum.
mrb baby nurse ben 2.5 yıllık evliyim 10 gün önce aşılama yaptım ilk günlerde lekelenmeler oldu kasılklarımda ağrı ve kabızlık ama bikaç gündür hepsi geçti umutsuzlluğa kapılmaya başladım acaba belirtiler ne zaman başlar tedirgin olmama gerek yokmu acaba lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaslar bende yaklasik 3yildir evliyim 2 yildirda tedavi görüyorum 2tanede asilama yaptim bana önerebileceginiz bir dr veya tüp bebek merkezi varmi.Bana cok iyi bir doktor lazim yurt disindan gelecem burdakilerini begenmiyorum.Ankarada bir doktor lütfen
merhaba sekiz yaşında bir oglum var ikinciyi istyoruz üç senedir korunmuyoruz hormon tahlillerim normal fakat benim sol gögsümü sıktıgımda sarımtırak bir sıvı geliyor birde dr um rahmimin ters oldugunu söyledi acaba hamile kalmamı etkiler mi yardımcı olrsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?