A
aum
Ziyaretçi
- Konu Sahibi baby nurse
-
merhaba ilginizden dolayı teşekkür ederim ben bu ay adetimnin üçüncü günü hormron tahlili yaptırmıştım prolaktin 17 çıkmıştı ve ben klomen kullanıyorum yumurta gelişiyor acaba başka bir tahlil mi yaptırmam lazım sizce normal mi teşekkür ederimhiperprolaktinemi yani prolaktin hormonunun yüksekliği ile karşı karşıyasınız .....
kesinlikle tedavi olmalısınız çocuk sahibi olmanıza engel olur bir daha hormon baktırın ...
rahminizin ters(retrovert)olması gebeliğe engel değildir zaten olsaydı bir çocuğunuz varmış olmazdı,sadece belki süreyi biraz uzatır ama engel olmaz...
göğsünüzden süt gelmeside prolaktinin yüksekliğine bağlı tedavi olursanız kısa sürede hamile kalırsınız endişelenmeyin
yazılanların çogunu okudum aklıma bişey takıldı ymurta geliştirici diye yazmış oldugunuz yanlış hatırlamıyosam DONG GUAİ ROOT için bitkisel dediniz acaba bende kullanabilirmiyim.benimde yaşım 30 olmasına ragmen 5 tane yumurtam oluşmuştu ilk tüp bebek denememizde. tşk
merhaba bu konu için çok saol baby nurse bende 2 senelik evliyim.5 aydır bebek istiyorum geçen ay doktora gittim ultrasonla muayenede uterus ters ve poly micro kistique yazan bi rapor verdiler.yurtdışında yaşıyorum.jinekologa deil önce aile doktoruna gidiliyor bildiginiz gibi ve bu aile doktoru bana duphaston verdi 3ay kullan dedi.bu poly micro kistique dedikleri pcos büyük ihtimal herhalde ben öyle anladım.ve duphastonun sadece adet düzenledigini ögrendim.içim rahat etmedi birde aynı raporlarla 12 şubatta jinekologa gidicem ona muayene olucam tavsiyelerinize ihtiyacım var adet tarihlerim 31 ağustos,2 ekim,30 ekim,2aralık,9 ocak teşekkürler..
merhabalar bende bugün katıldım epeydir takip ediyorum bende bebek istiyorum 1 senedir korunmuyoruz 10aydır falan doktora gitti klomen kullandım pregnly kullandım ama yok rahim filmi çektirdim temiz sperm tahlili olumlu yumurtam oluşuyo ama kalamıyorum psikolojim bozuldu iyice bu ay ısı takibi yaptım bakalım bekliyorum adet olursam doktora gidecem ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
merhaba ilginizden dolayı teşekkür ederim ben bu ay adetimnin üçüncü günü hormron tahlili yaptırmıştım prolaktin 17 çıkmıştı ve ben klomen kullanıyorum yumurta gelişiyor acaba başka bir tahlil mi yaptırmam lazım sizce normal mi teşekkür ederim
miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
ne tür ilac kullanmak gerekir.doktora daha göstermedik
baby nurse kafam çok karıştı 2 doktora gittim ikisi de farklı şeyler söylüyor.gül demirtaşı tavsiye etmiştin fena değildi o ayrıyeten ben profesör fatma hanıma da gittim balcalıda o da çok ilgisiZ.işeyin ok dedi gönderdi peki neden çocuğum olmuyor ozaman.İNAN ÇOK SIKINTIDAYIM
BANA İYİ BİR BAYAN DOKTOR TAVSİYE EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM
arkadaşlar forumdan takip ettiğime göre
evicap400 trentall ve l arginin diye haplar varmış sizce bunlar nasıl sprem sayısını ve hareketliğini arttırıyormu hiç kullanan varmı.
benim de eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük çıktı ve eşime doktor aynı ilaçları verdi. ben ayrıca keçiboynuzu kürü kullandıryorum. daha 1 ay oldu ilaçlara başlayalı doktorun söylediğine göre 1 ayımız daha var İNŞAALLAH bizde siz de bu ilaçlardan fayda görürsünüz.
Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz?
2008 mayis'da dr gittigimde hidrpsalpenks var dediler sonra temmuz ayinda gittigimde o sivinin boyutu 37 mm demisti. Ocak ayinda tekrar kontrol icin gittim temiz cikti. regl 7 gunu gittmistim.Simdi hidrosalpenksin gozuktugu 16 gunu bir bakalim dedi.Bu normal mi? Hidrosalpenks tamamiyla kaybolur mu?
Yazin Cin( Dogu) dogal tedavi Merkezinde dr kontrol altinda 1.5 ay tedavi oldum ve sonra son iki ay sogan kurunu kullanmistim. Bunlar etkilemis olabilir.Onemlisi suan yok.
Ogrenmek istedigim bu hidrpsalpenks tekrar gozukme ihtimali var mi? Tup bebege hazirlaniyorum.Bu arada 10 senedir cocuk icin ugrasanlardanim...Simdiden tsk ederim!
polikistik over olmasına rağmen yinede çok düzensiz adet görmemişsiniz.....
genelde pcos lular daha geç adet görür ama onunda dereceleri var sende hafif seyrediyor olabilir sivilcelenme,tüylenme,kilo alma diğer şikayetlerdir
türkiyede genelde glukopage diye insülin mekanizması üzerinden etkili olan bir ilaç var o kullanılılıyor biraz yurtdışıyla tedavi protokollerimiz farklı....eğer kilolusan kilo vermeni öneririm bazı hastalarda zayıflamak bile tedavi edici olabiliyor ....çocuk sahibi olmanıza büyük bir engel değildir kolayca tedavi edilebilir
merhaba önerilerin ve temennin için tşk ederim kilo problemim yok şişman değilim zaten
26 kasımda regl olmam gerekirken ilaç kullanmama rağmen hala olamadım.şimdiye kadar 4 doktor değiştirdim kimi sende birşey yok bekle kimisi hemen aşılama yapalım dedi.ben regl sorunumu çözemedim ki aşılama yapayım yeni bir dr buldum inşallah regl olursam 3 günü gidicem.
görşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?