İnfertilite Hakkında Merak Ettikleriniz.. Hemşireyim Yardımcı Olmaya Çalışırım..

merhaba ilginizden dolayı teşekkür ederim ben bu ay adetimnin üçüncü günü hormron tahlili yaptırmıştım prolaktin 17 çıkmıştı ve ben klomen kullanıyorum yumurta gelişiyor acaba başka bir tahlil mi yaptırmam lazım sizce normal mi teşekkür ederim

miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK

ne tür ilac kullanmak gerekir.doktora daha göstermedik

baby nurse kafam çok karıştı 2 doktora gittim ikisi de farklı şeyler söylüyor.gül demirtaşı tavsiye etmiştin fena değildi o ayrıyeten ben profesör fatma hanıma da gittim balcalıda o da çok ilgisiZ.işeyin ok dedi gönderdi peki neden çocuğum olmuyor ozaman.İNAN ÇOK SIKINTIDAYIM
BANA İYİ BİR BAYAN DOKTOR TAVSİYE EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM

doktorunuza sorup kullanabilirsiniz......
ama ne kadar bitkiselde olsa ters tepebilir eğer tekrar tüp bebek tedavisi görecekseniz belki ilaçlarla bir etkileşimi olur doktorunuza sorun

polikistik over olmasına rağmen yinede çok düzensiz adet görmemişsiniz.....
genelde pcos lular daha geç adet görür ama onunda dereceleri var sende hafif seyrediyor olabilir sivilcelenme,tüylenme,kilo alma diğer şikayetlerdir
türkiyede genelde glukopage diye insülin mekanizması üzerinden etkili olan bir ilaç var o kullanılılıyor biraz yurtdışıyla tedavi protokollerimiz farklı....eğer kilolusan kilo vermeni öneririm bazı hastalarda zayıflamak bile tedavi edici olabiliyor ....çocuk sahibi olmanıza büyük bir engel değildir kolayca tedavi edilebilir

bazen sebebi bilinemeyen infertilite olabiliyor
tek tavsiyem tüm takipleri bir kenara bırakıp doğal akışına bırakmanız tecrübeyle sabittir her şey bir kenara bırakılıp stresten kurtulunduğu zaman bir bakmışsınız ki hamilesiiniz atlanan önemli şeylerden biride stres faktörüdür stres hormolarınızı baskılıyabilir...tatile çıkıp herşeyi bir kenara bırakmanızı öneririm

prolaktinde genelde üst değer 25 tir sizin değeriniz normal görülüyor
ama prolaktin çok hassas bir testtir yinede tekrar sonra yaptırın
göğsünüzle daha önce uğraşmanız biraz süt falan varmı diye sıkmanız uyarılarak süt gelmesine neden olmuş olabilir şu aşamada başkada yapılabilecek bir tahlil yok

bence bir ilaç kullanmanıza gerek yok ileri hızlısıı iyi...
ayrıca sayı çok yüksek değil ama çok düşükte değil...
zannediyorum biraz enfeksiyonu var
hareketsiz sayısı biraz fazla ama çokta kötü değil...
büyük olasılıkla folik asit verirler ve protein ağırlıklı beslenme önerirler

bana fatma tuncay özgönene e gideceğini söyleseydin kesinlikle gitme derdim
çok aksi ve çok ilgisizdir
esra saygılı yılmaz var ben pazartesi muayenehanesinin telefonunu bulayım size veririm

sağol baby nurse ama stress yapıyorum yapmamam gerkiyo ama elden gelmiyo çok garip dün regl olmam gerekiyodu daha olmadım bekliyorum bakalım inşallah olmam allahım sen büyüksün hepimzin yardımcısı ol

arkadaşlar forumdan takip ettiğime göre

evicap400 trentall ve l arginin diye haplar varmış sizce bunlar nasıl sprem sayısını ve hareketliğini arttırıyormu hiç kullanan varmı.

arkadaşlar forumdan takip ettiğime göre

evicap400 trentall ve l arginin diye haplar varmış sizce bunlar nasıl sprem sayısını ve hareketliğini arttırıyormu hiç kullanan varmı.

benim de eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük çıktı ve eşime doktor aynı ilaçları verdi. ben ayrıca keçiboynuzu kürü kullandıryorum. daha 1 ay oldu ilaçlara başlayalı doktorun söylediğine göre 1 ayımız daha var İNŞAALLAH bizde siz de bu ilaçlardan fayda görürsünüz.

sperm yapımı 74 günde birdir
hatta biraz daha beklemelisiniz

Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz?

2008 mayis'da dr gittigimde hidrpsalpenks var dediler sonra temmuz ayinda gittigimde o sivinin boyutu 37 mm demisti. Ocak ayinda tekrar kontrol icin gittim temiz cikti. regl 7 gunu gittmistim.Simdi hidrosalpenksin gozuktugu 16 gunu bir bakalim dedi.Bu normal mi? Hidrosalpenks tamamiyla kaybolur mu?

Yazin Cin( Dogu) dogal tedavi Merkezinde dr kontrol altinda 1.5 ay tedavi oldum ve sonra son iki ay sogan kurunu kullanmistim. Bunlar etkilemis olabilir.Onemlisi suan yok.

Ogrenmek istedigim bu hidrpsalpenks tekrar gozukme ihtimali var mi? Tup bebege hazirlaniyorum.Bu arada 10 senedir cocuk icin ugrasanlardanim...Simdiden tsk ederim!

hidrosalpenks önce görülüyor sonra kayboluyor anladığım kadarıyla.......
çok çabuk kaybolabilecek bir patoloji değildir bildiğim kadarıyla,hastalara genelde derecesine göre grade1-grade2-grade3 vs..şeklinde sınıflandırılır yeni bir oluşumsa antibiyotik verilir ama genelde cerrahi müdahale önerilir çünkü gerçekten hidrosalpenksin varsa tüp bebekte maalesef başarı oranını düşürür çok iyi bir doktora gidip emin olmalısınız çok çabuk kaybolacak birşey değildir açıkça soğan kürünün etkisini bilmiyorum belkide doktorun daha basit farklı birşey görmüştür sonrada o oluşum kaybolmuştur hidrrosalpenks sanılmış olabilir
rahim filmi çektirdiyseniz yada histeroskopi orada görülebilir tüplerde sosis şekli alma görülür tabii yakın zamanda çektirdiyseniz....
neyse inşallah ufak bir yanılmadırda tüp bebeğe başlarsınız
geçmiş olsun diyorum inşallah yakın zamanda bebek sahibi olursunuz

merhaba baby nurse kafanı çok şişirdiğimi ve 3 kezdir benzer şeyler sorduğumu biliyorum ne olur kızma. eşimin tahlil sonuçlarını daha önce yorumlamıştın ama benim aklıma fsh değerleri de takıldı bu sefer tahlil sonuçlarını ve fsh yi yazıyorum tekrar. doktor tek testis inmediği için değer yüksek olabilir dedi. olabilir mi cidden?
3.5 günlük perhiz sonrası

miktar 4.50 ml
ph 7.60
sıvılaşma 15 dakika
görünüm açık opak
viskosite artmış
aglütinasyon 1/2 H-), 1H-), 2H-)

tam hareketli %10
yarı hareketli %5
yerinde hareketli %5
hareketsiz %80

normal yapıda %70
anormal yapıda %30
baş %25
boyun %3
kuyruk %2
sayı 50.000
toplam sayı 225.000

fsh 33.59
LH 8.04

teşekkürler babynurse adetlerim düzenli ama duphaston veriyorlar çok saçma geliyor bana vakit kaybediyorum sanki.kilo sorunum yok zayıfım bir tek tüylenme başladı yavaş yavaş inş hayırlısı olur hepimiz için sagol tekrar..

meraba aynı kaderi paylaşıyoruz. ben de hemşireyim adet goremıyorum. artık farlutale bıle cevap vermıyorum, ve bebek için ugrasyoruz. klomenle yumurta gelişmedi. farlutalle kanamadım ve sonra tekrar 21gunluk ilaçla kanadım .simdi prugon iğnelere geçtik 75 u dozdan uyguluyoruz. bugun ultrasona iki gelişmek uzere yumurta goruldu sanki hamile kalmısım gıbı sevındım daha iğnelere baslayalı4 gun oldu insallah beebısımız olur ısteyen herkezle bırlıkte rabbım benı de gorsun ınsallah benım de bebısım olur.

baby nurse seni sorularımla sıktım ama bişey daha soracam sancılı adet görmemin sebebi tüplerimde tıkanıklılık olabilir mi?? çünkü yumurtalıklarımla ilgili bi sorun yok dr tertemiz bişe yok dedi.ama hamile kalamıyorum.rahim filmi çektirsem mi 8 aydır korumuyoruz.bi de dr tavsiye edecektin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…