- Konu Sahibi baby nurse
-
merhaba ben bişey sormak istiyorum geçen ay ayın 24ünde adet oldum ve bitince yumurta takibi yapıldı fakat yumurtalarımda hiç bi hareket olmadı bu ay 14ünde adet oldum bu normal mi adetimin 3 yada 4. günü doktora gidicem doktorum klomen başlatcak adetimin erken başlaması bi sorun yaratırmı
22 gün sonra adet olmuşsunuz bence çok bir sorun yaratmaz
inşallah klomenden sonuç alırsınız
çok teşekkür ederim peki ağrılı adet bu ay yumurtlama olacağına işaret olabilirmi.:uhm:
baby nurse çok soru sordum sana teşekkür ederim.bu sorumu da cevaplarsan sevinirim
ben adetimin 3. günü HORMON TESTİ YAPTIRDIM. doktorum adetin 21. günü tekrar istedi ama adetimin 21.günü pazara geliyor ve her yer kapalı ne yapmam gerek nezaman yaptırayım ben testi.ayrıca adetlerim çok sancılı geçer bu yumurtladığım anlamına mı gelir
merhaba aslında konsantrasyonu iyi 50.000
ejekülattaki sayınıızda iyi 225.000
ama motiliteniz %20 ve ölü sperm sayınız biraz yüksek %80
genelde motilitenin %30un üzerinde olması beklenir
size tavsiyem spermiyogramı uygun perhizle 4-7 gündür genelde 2 defa tekrar ettirmeniz iyi bir labaratuarda yaptırmanızdır
bazen sonuçlar değişebiliyor ben tekrarlatın ondan sonra tekrar görüşelim derim
eşiniz sigara içiyorsa mutlaka bıraksın protein ağırlıklı ve yeşil yapraklı bol yesin
astenozoospermi denilen hareketlilikte azalmayla karşıkarşıyasınız
tekrar görüşürüz
İlk önce ilgilendiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Eşime doktoru evicap, trental ve L-argine verdi 2 ay sonra tekrar gel dedi. Ayrıca ben evde keçi boynuzu suyuna başladım. sizce bunların faydasını görürmüyüz? Başka merkezde sperm tahlilini yaptırmayı düşünüyoruz zaten ama pozitif olarak farklı çıksa bile bir sorunumuz olduğu belli sanırım. (ya da belli mi?) tekrar teşekkür ederim.a.s.
birde bana volümün yada miktarın ne kadar olduğunu yazın ona görede birşeyler söyleyebilirim genelde raporun en başında yazar ....
doktorunuz iyi ilaçlar vermiş birde bol zeytinyağı ve ayçekirdeği yesin eşiniz...e vitamini içerdiği için faydası olur....
merhaba ben 2 senelik evliyim ve cocgum olmuyo korunmuyorum 2 senedir doktorlar hicbir yumurtlama bozuklugu yok dediler peki ama neden olmuyo cok kafama takiyorum martta kamera ile rahmime bakacaklar bu ne demek canimi acitacakmi bilmiyorum tsk
merhaba ben 2 senelik evliyim ve cocgum olmuyo korunmuyorum 2 senedir doktorlar hicbir yumurtlama bozuklugu yok dediler peki ama neden olmuyo cok kafama takiyorum martta kamera ile rahmime bakacaklar bu ne demek canimi acitacakmi bilmiyorum tsk
merhaba tahlil sonuçcunu en başta yazan ile beraber tekrar yolluyorum.
3.5 günlük perhiz sonrası
miktar 4.50 ml
ph 7.60
sıvılaşma 15 dakika
görünüm açık opak
viskosite artmış
aglütinasyon 1/2 H-), 1H -), 2H -)
tam hareketli %10
yarı hareketli %5
yerinde hareketli %5
hareketsiz %80
normal yapıda %70
anormal yapıda %30
baş %25
boyun %3
kuyruk %2
sayı 50.000
toplam sayı 225.000
tekrar teşekkürler
senağlamamerhabalar hemsıre arkadasım benım de sana bır kac sorum olacak eger cvp verırsen cok mutlu olurum sımdıden tesekkur ederım ben 25yasına yenı gırdım 11aylık evlıyım ılk bır ay harıc hıc korunmadım sebepsız bır sekılde enfeksıyon yasadım bır kac kez yumurtalık enfeksıyonu 7kutu antıbıyotık ve krem oda antıbıyotıkdı kullandım kadın dogum muayenesınde arsenıt servısıt gıbı tam telafuz edemıyorum bu ısımde teshıs kondu enfeksıyonum ıcın su an hıcbı sorunum yok 3kere usg bakıldım sonra normal kadın dogum muayenesı oldum 2kere daha once tum batın usg olmustum yıne herangı bır problem olsaydı usgde cıkardı sanırım dıye dusunuyorum cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorum dr yumurtalıkların saglıklı ve yerınde dedı adetımde cok duzenlı fakat ben adetımı bekleyıp heycan yapınca 40gun 45 gun gectı ıkı kez ama anladımkı pısıkolojık bu durum esım dr gıtmeyı ıstemıyor cekınıyo 23yasında henuz bıde ben bıraz toplu bır bayanım esımde oyle dr bana engel bır kılom olmadıgını soyledı sızce sorun ne olabılır ne yapabılırım yardımcı olabılırmısınız cok tesekkur edıyorum
merhaba baby nurse benim hikayem biraz uzun ama tüp bebek konusunda karar veremiyoruz yardımcı olursanız çok sevinecez ben pco hastasıyım adetlerim düzenli aslında ama yumurtalarım çatlamama gibi bi problem var 4,5 yıllık evliyim ilk 2 yıl eşim korundu 1 yıl denedik baktık olmadı doktora gittik doktor 3 ay klomen tedavisi uyguladı 1 ay klomen yumurta çatlatma iğnesi ve çatlamayan yumurta ve kist oluşumu devamında doğum kontrol hapı bu şekilde 3 kere tekrarlandı 2 defada aşılama yapıldı sonuç yine aynısı oldu bir ay aşılama 2. ay çatlamayan yumurta ve doğum kontrol hapı bende tabii hem maddi hem manevi yıkıntı söz konusu olunca tüp bebek merkezine gittik ordaki doktorda böyle bi sorunvarsa tek çözüm tüp bebek dedi %70 şans verdi hsg çekilmiştim daha önceden ondada hiçbi problem çıkmadı.şimdi bu verilere dayanarak sana sormak istediğim benim klomen tedavisi gördüğüm zaman 3 adet yumurtam oluşuyodu bu yumurtaların hiçbirisimi çatlamıyo çünkü reglim gelipte kontrole gittiğimde tek yumurtam çatlamamış gözüküyodu yada öylemi düşünüyoruz mantık olarak bide bu klomeni kullanmadığım zaman benim hiç yumurtam olmuyomu tüp bebek konusunda ne önerirsiniz? şimdiden çok teşekkürler ilginize.....
merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim herkese hayırlısını versin gerçekten bu işin içine girmeden önce her istediğimde bebek sahibi olabileceğimi düşünürdüm şimdi anladım ki çocuk sahibi olmak gerçekten Allahın bir mucizesi...
baby nurse gerçekten sıkıntılı dönemlerde yanımda olduğun için teşekkürler yeniden klomene başlamıştım geçen hafta çarşamba doktora gittiğimde ortalama 3cm büyüklüğünde 3 tane yumurtam var dedi doktor bey yalnız görüntüden pek tedirgin olarak pazartesi gel dedi bi bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dün gittim 1 tane yumurtam çatlamış diğer ikisi sağlıksız olduğunu söyledi.2 yumurtam çatlamdığı için biraz geç adet olabilirsin dedi eğer adet olursan 1nci günü itaberiyle klomene başla ve eşin sperm örneği versin dedi. Adet olmazsan da şubat 16 gibi test yaptır duruma göre bakalım dedi buda çözüm olmazsa rahim filmi biraz masraflı ama bakmak zorundayız dedi. doktorumdan çok memnunum aslında temiz ve özenli bi doktor ama izlediği tedavi şekli normal mi bilmiyorum kasıklarımda şişme ve sancı, mide bulantısı, akıntım çok yoğun birde geceleri karnım çok acıkıyor ve kilo alıyorum. sizce doktorumu değiştirmelimiyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?