- Konu Sahibi baby nurse
-
slm.bende bişey sormak istiyorum.eşimin sperm testinde morfooji %2 çıktı.bunun için ne yapılabilir?
merhaba baby nurse ben yeni katıldım yardımcı olurmusun
bilgilerinizi bizlerle paylaşdıgınz içn teşekkürler benim sorunum adet düzensizligi dr. polikistik dedi ve yumurtalarım bırbirinden farklı buyuklukteymiş ve bunları aynı boylara getırmek için bana dogum kontrl hapı verdi sorum aslında şu BU YÖNTEM DOGRU MU VE YÖNTEMLE HAMİLE KALAN VAR MI
merbhaba ben size daha öncede sorularım olmuştu yardımınız için çokteşekkür dedrim benim sol göğsümden sıvı geliyordu dr um prolaktin ve progesteron tahlili istedi ve sonuçlarım şu şekilde progesteron >40 prolaktin 19.24 şimdi size sormak istedigim şey şu dr um dostinex diye bir hap verdi ve hamile kalıncaya kadar kullanacaksın dedi benim adet günümede on gün var ve drum bu ay hamile olma şansımın yüksek oldugunu söyledi eger hamileysem bu hapın zararı olur mu birde dr ilişki günlerne dikkat etmemi söyledi ama benim adtemin bu gün 22.günü hala hamile kalma ihtimalim var mı haunutmadan dr um hafif iltihabımın oldugu için antibiyotik ve birde folik ast verdi kusura bakmayın biraz karışık oldu yardımcı olursanız sevinirim
meraba sorularımı cevapladıgınız ıcın tesekkur edrım bı sorum daha olacak az once yumurta takıbınden geldım sagda 4 yumurtam ama kucuk solda 2 yumurtam var bırı19mm bırı 20mm ovıtrelle ıgnemı vurundum ve dr um 10 gun sora kan da varmı dıye bakmak ıstedı pazar pazatesı ve carsamba ılıskı gunu verdı yummurtanınn catlaması 72 saatte tamamlanıyormus sanırım catladıktan sonrada bebgın yerlesmesı tutunma olayı 3 gunde tamamlanıyormus dogrumu bılmıyorum eger bı gebelıkte olusmussa bu 10 gun ıcın nasıl bellı oluyor yanı kanda cıkmama gıbı bı ıhtımal hıcmı olmuyor bana bunu tıbben acıklarmısınız 10 gunde nasıl var yada yok oldugu anlasılıyor?
slm bısey daha eklıcektım unutmusum esıme sperm testı 1bucuk yıl once yapılmıs dr bıdaha yapmaya gerek yok dedı su an bende odaklandı dr acaba bu sperm sayısıda her ay degısmıyomudur
sperm sayısı çok değişkendir erkekte sperm 74 günde bir yapılır arada farklar olabilir demekki eşinizde ciddi anlamda bir sorun yoktu
merhabalar hemşire hanım.öncelikle vakit ayırıp bütün soruları cevapladığınızı görünce sizi çok takdir ettim.gerçekten hepimiz cok emek veriyoruz bebek sahibi olabilmek için ve zorlu süreçlerden geçiyoruz.aklımıza takılanları sorabileceğimiz birilerinin olması cok güzel.
biz iki yıldır bebek istiyoruz.ilk baslarda sorun yok dendiği için sebebsiz infertil grubundaydık.fakat iki olumsuz aşılamadan sonra doktorumdan normal morfoloji degerimizin 0 olduğunu öğrendim.açıkçası cok şaşkınım.semen analizini ağustos ayında yaptırmıştık.doktorumuz bize geri dönüp sonucun iyi olduğunu söylemişti.sanırım hareket ve sayıda problem olmadığı için böyle söyledi.yine de bizi bu konuda bilgilendirmeliydi diye düşünüyorum.
sperm sayımız 102 milyon yıkama sonrası ise 24 milyon.24 milyonun % 100 hareketli olduğu yazıyor.
har 3:%10 har 2: %40.
ben bu değerlerle aşılama yaptırmanın bi anlamı olduğunu sanmıyorum.analizi marmara üniversitesinde yaptırmıştık.sizce tek cözüm tüp bebek mi yoksa morfoloji zamanla değişebilir mi?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.son olarak doktorumuz bizi üroloğa da yönlendirmedi.maramaranın tüp bebe merkezi ile ilgili fikirleriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
arkadaşlar infertilite hakkında bilmek istedikleriniz konusunda mesleki bilgilerime dayanarak sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim........
meraba yardımlarınız icin simdiden tşk ederim.hitereskobik yaralama hakkında bilgi verebilirmisiniz.tüp bebekte basarıyı arttırır mı tesekkurlera.s.
slm hemşire hanım bir sorum olacaktı size bnde 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo 3 ay önce dr gittik 2 ay klomen verdi sorunun da yok dedi sürekli kan tahlili yaptı 3.ayda ovitrelle vurdu yarın gel aşılama yapıcaz dedi bende istemedim neyse ovitrelleden sonra biraz beklemesi gerekmezmiydi acaba iğneyle de gebelek gerçekleşebilirdi bence yok gerçi ama farklı dr gitmeli miyim zaten ilk baştan güvenemedim dr.a şimdiden tşk ederim cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?