- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
suyuda yeşilçayıda aksatmıyosun canım ne güzelKahvaltımi ayak üstü yaptım dışarda işlerim vardı yürüyüşten geldim
2 dilim ekmek arası labne sürdüm ve arasına domates ve kekik ten bi sandviç süt
Öğlen yemeyeceğim
Su 2 litre oldu yeşil çayımı içerim kahve tabiki de işlerim var halledeyim yemek belli değil Allah ne nasip edecek
Evet canım elhamdülillah dikkat etmeye çalışıyorum su benim için yaz kış vazgecilmezimdir... hatta yakınlarım dostlarım takılır bana esine ceza vermek istersen susuz birakcan diye MaşaAllah hım var o konudasuyuda yeşilçayıda aksatmıyosun canım ne güzel
benim içinde öyle canım yaz kış içerim severim suyu içmek için zorlananlar var ya oyüzden dedimEvet canım elhamdülillah dikkat etmeye çalışıyorum su benim için yaz kış vazgecilmezimdir... hatta yakınlarım dostlarım takılır bana esine ceza vermek istersen susuz birakcan diye MaşaAllah hım var o konuda
Canım su hepimizin vazgeçilmez içeceği olsun zaten
Günaydın canım umarım çabanın karşılığını alırsın tartı yüzüne gülerYarın nasipse tartilcam bakalım tartı gulcekmi yüzüme bu hafta oldukça dikkat ettim ama bakalım
Nasipse ne varsa gorcez
Saol canim amin Allah yar ve yardımcımız olsun eşimle biraz problemlerimiz varGülnur nasılsın canım bu arada
Cumamız mübarek olsun İnşaALLAH Rabbim bizleri darda bırakmasın amin
MasAllah canim arkadaslarinlada olsan kacamaksiz tamamlamışsın aynen cok sıcak bizimde hem isler yogun hem keyifsizlik derken zor bi gündü bende oglen 3 izgara kofte ve yogurt yedim aksam menüsü 1 tabak mercimek corbadi coban salata tarcinli yogurt yesilcaylarimi icemedim yogunluktan oda aksama kaldiÇok yorucu bir gündü misafirlerimi gönderdim elhamdülillah
Tartılamadım birazdan yürüyüşe çıkıcam nasipse tartilcam eczanede bakalım ne olacak bugün kacamaksiz geçti ama gelen arkadaşlarımda diyette olunca misss oldu menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatası biraz lor 2 dilim tahıllı ekmek 3 kupa çay
Öğlen yemedim kahvaltıyı geç yaptık arada ev yapımı limonata
Akşam demin yedim fırında sebze kızartma bir kase yoğurt
Su 3 litre oldu şimdiden çok sıcak ya Rabbim affetsin şikayet değil sağ olan herşeyi görcek su kuşu olduk bugün
Umarım herşey yolunda gider sizin için canım Rabbim geçim versin İnşaALLAH şSaol canim amin Allah yar ve yardımcımız olsun eşimle biraz problemlerimiz var
Oooohhhh süper menü MaşaAllah canım herşey yoluna girecek imtihandayız unutma canım yaşadığımız sürece bitmeyecek canım sabır sabır emi geçecekMasAllah canim arkadaslarinlada olsan kacamaksiz tamamlamışsın aynen cok sıcak bizimde hem isler yogun hem keyifsizlik derken zor bi gündü bende oglen 3 izgara kofte ve yogurt yedim aksam menüsü 1 tabak mercimek corbadi coban salata tarcinli yogurt yesilcaylarimi icemedim yogunluktan oda aksama kaldi
Cok tesekkurler canim amin insALLAHUmarım herşey yolunda gider sizin için canım Rabbim geçim versin İnşaALLAH ş
Saygınız sevginiz artsın feraha çıkın İnşaALLAH
Imtihan canim dogru diyosun bu arada 6.5km yürüdümOooohhhh süper menü MaşaAllah canım herşey yoluna girecek imtihandayız unutma canım yaşadığımız sürece bitmeyecek canım sabır sabır emi geçecek
MasAllah canim emeginin karşılığını aliyosun dahada iyisi olacak Allahin izniyleAllah'ım şükür elhamdülillah sana
56 kiloyum yarım kilo gitmiş ne güzel
Böylesi daha iyi yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum Allah'ın izniyle Rabbim herkese nasip etsin İnşaALLAH
MaşaAllah tebrik ederim canim çok sevindim elbette Rabbimiz verecek emeğimizin karşıliğınıImtihan canim dogru diyosun bu arada 6.5km yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?