İnşaALLAH kilo vereceğim

suyuda yeşilçayıda aksatmıyosun canım ne güzel

suyuda yeşilçayıda aksatmıyosun canım ne güzel
Evet canım elhamdülillah dikkat etmeye çalışıyorum su benim için yaz kış vazgecilmezimdir... hatta yakınlarım dostlarım takılır bana esine ceza vermek istersen susuz birakcan diye MaşaAllah hım var o konuda
Canım su hepimizin vazgeçilmez içeceği olsun zaten

benim içinde öyle canım yaz kış içerim severim suyu içmek için zorlananlar var ya oyüzden dedim

Şükür elhamdülillah yemeğimi yedim yemek faslı bitti İnşaALLAH menüm
Firinda bol sebzeli mücver 3 küçük parca
1 kase mercimek çorbası
Ve bir kase cacık
Su 3 litre oldu
Yürüyüşe çıkıcam nasipse dönüşte de
Şekersiz kahvemi içicem günü kapattım böylece nasipse

Yarın nasipse tartilcam bakalım tartı gulcekmi yüzüme bu hafta oldukça dikkat ettim ama bakalım
Nasipse ne varsa gorcez

Yarın nasipse tartilcam bakalım tartı gulcekmi yüzüme bu hafta oldukça dikkat ettim ama bakalım
Nasipse ne varsa gorcez
Günaydın canım umarım çabanın karşılığını alırsın tartı yüzüne güler
ben biraz keyifsizim oyüzden bu cuma gününde dualarındada beni esirgeme
dün akşam aç hissetmedim kendimi çorba ve kavurma yapmıştım ikisinide yemedim sadece 1 tane haşlama tuzsuz mısırla tarçınlı yoğurt yedim suyumda 3 litreyi geçti
bu sabah 2 haşlama yumurta,4 tane kayısı,tarçınlı yoğurt

Canım benim neyin var ya çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun şifalar versin ruhuna bedenine

Çok yorucu bir gündü misafirlerimi gönderdim elhamdülillah
Tartılamadım birazdan yürüyüşe çıkıcam nasipse tartilcam eczanede bakalım ne olacak bugün kacamaksiz geçti ama gelen arkadaşlarımda diyette olunca misss oldu menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatası biraz lor 2 dilim tahıllı ekmek 3 kupa çay
Öğlen yemedim kahvaltıyı geç yaptık arada ev yapımı limonata
Akşam demin yedim fırında sebze kızartma bir kase yoğurt
Su 3 litre oldu şimdiden çok sıcak ya Rabbim affetsin şikayet değil sağ olan herşeyi görcek su kuşu olduk bugün

Gülnur nasılsın canım bu arada
Cumamız mübarek olsun İnşaALLAH Rabbim bizleri darda bırakmasın amin

MasAllah canim arkadaslarinlada olsan kacamaksiz tamamlamışsın aynen cok sıcak bizimde hem isler yogun hem keyifsizlik derken zor bi gündü bende oglen 3 izgara kofte ve yogurt yedim aksam menüsü 1 tabak mercimek corbadi coban salata tarcinli yogurt yesilcaylarimi icemedim yogunluktan oda aksama kaldi

Oooohhhh süper menü MaşaAllah canım herşey yoluna girecek imtihandayız unutma canım yaşadığımız sürece bitmeyecek canım sabır sabır emi geçecek

Allah'ım şükür elhamdülillah sana
56 kiloyum yarım kilo gitmiş ne güzel
Böylesi daha iyi yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum Allah'ın izniyle Rabbim herkese nasip etsin İnşaALLAH

Allah'ım şükür elhamdülillah sana
56 kiloyum yarım kilo gitmiş ne güzel
Böylesi daha iyi yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum Allah'ın izniyle Rabbim herkese nasip etsin İnşaALLAH
MasAllah canim emeginin karşılığını aliyosun dahada iyisi olacak Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…