- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
içiyorum canım şuana kadar 3 litreÇok iyi canım menün hafif olmuş su içmeyi ihmal etme
diyetimiz tam gaz devamÇok şükür ucuz atlattım sabahla öğleni birleştirdim bugün öğlen yemedim
2 tane pisi yedim şimdi bitki çayı içiyoruz
Evet İnşaALLAH yürüyüşle telafi edeceğim akşam belli değil bakalım farid geçirmeyi istiyorum bakalım
Süper elbette Allah'ın izniyle göreceksin tabiki bedenimize nasıl bakarsak öyle karşılık verecektir elhamdülillahdiyetimiz tam gaz devambenimde ayağım ağrıyor ama çok zorlamadan yürümeyi düşünüyorum belki bana öyle geliyordur ama sanki bacaklarımda sporun etkisini görmeye başladım
Canim bende 3 km yürüdüm aksam yemeğim 1.5 kase tarhana corbasi, kavun ve yogurt simdi yesilcay iciyorum spor yapmaya calisicam ama ayagim bayağı agriyo sanirim cok zorlamadan sade squat yapicam sayıyı yüksek tutucamHayırlı huzurlu akşamlar
Yemeğimi yedim
Küçük bir tabak peynirli makarna ve 1 kase tarhana çorbası su 3 litre nerdeyse
Birazdan tarçınlı süt içicem günü kapattım elhamdülillah
Yarına Allah kerimi
çok teşekkürler canım bende cuma günü seninle tekrar tartılırım zırt pırt tartılıyorsan yakın zamanda alma bende sürekli tartılıyorum bu sabah iyice keyfim kaçtı oyüzdenGünaydın hayırlı sabahlar İnşaALLAH
Çalışanlara kolaylıklarla dolu bir gün dilerim
Yürüyüşümü yaptım elhamdülillah birazdan kahvaltımi yapacağım aç karnına yarim litre su olmuştur
Nesfit yiycem
Öğlen ve akşam bilmiyorum su an bakalım
Ne nasip olacak
Cuma günü nasipse tartılıp kilo bildirimi
Yapalım benim tartım bozuldu evde tartılamıyorum iyi de oldu yoksa zırt pırt tartılırdım
Yan sokağimda eczanede tartılacağım
Alana kadar
günaydın çok fazla kilon olmadığı için son kilolar zor gider spor yapıyormusunGünaydın benimde boyum 157 57 kiloydum 51.5 a düştüm son 2 kilo ama veremiyorum
Evet aslında epey bi 8 kilometre falan yürüyorum günde mekik falanda cekiyorum karatayla kilo verdim ama devamını veremedim bende çorba diyeti yapmaya başladım bugün 2günaydın çok fazla kilon olmadığı için son kilolar zor gider spor yapıyormusun
Yok artık neden öyle oldu ya regli döneminde falansan oda yapar canımgünaydın canım mutlu sağlıklı bir gün olur inşALLAH bu sabah tartılmak geldi içimden tartıldım 68,5 görünce çok sinirim bozularaktan başladı bugün yine bozmadım ama keyfim kaçtı sade nesfit yedim işyerindede şekersiz çay
Günaydın MaşaAllah ne güzel vermişsin kilo bazen duraklama evresine geçiyoruz böyle zamanlarsa bünyeyi şaşırtmak lazım diye biliyorum mesala akşam yemeğini 6 damı yiyorsun 7 de ye 8 de ye uzun zamandır yemedigin bişey yeGünaydın benimde boyum 157 57 kiloydum 51.5 a düştüm son 2 kilo ama veremiyorum
Canım geçen ay hangi gün oldum tam hatırlamıyorum ama daha 3-4 gün var diye biliyorum pes etmek yok Allah'ın izniyle gidicekler dediğin gibi süprizlerle dolu rabbim neyler neylerse güzel eylerYok artık neden öyle oldu ya regli döneminde falansan oda yapar canım
Ama olsun pes etmek yok diymi sakın
Olacak Allah'ın izniyle. Hayatta böyle değilmi canım süprizlerle dolu iyi yada kötü Rabbimiz ne yazdıysa onu yaşayacağız canım Hakkımızda hayırlısını versin İnşaALLAH Rabbim
Hayatta tartıda yüzümüze güler İnşaALLAH AMIN
Yaa bu sefer çok azmettim çok teşekkür ederim benimde reglime 1 hafta var ondan mı acaba? Yemeği geç yiyeyim bugün suyuma da limon sıkayımGünaydın MaşaAllah ne güzel vermişsin kilo bazen duraklama evresine geçiyoruz böyle zamanlarsa bünyeyi şaşırtmak lazım diye biliyorum mesala akşam yemeğini 6 damı yiyorsun 7 de ye 8 de ye uzun zamandır yemedigin bişey ye
İşe yarıyor inan anı değişimle tekrar harekete geçebilir metobolizma
Suyu çok iç canım eğer az içiyorsan limonlu su süper olur
Kolay gelsin gider o 2 kilo da Allah'ın izniyle
Canım o ödemdir o zaman bir hafta önceden şişmeye başliyormus vücutCanım geçen ay hangi gün oldum tam hatırlamıyorum ama daha 3-4 gün var diye biliyorum pes etmek yok Allah'ın izniyle gidicekler dediğin gibi süprizlerle dolu rabbim neyler neylerse güzel eyler
Seninde ödemdir o halde şimdi sıra korumaya almakta kilonu şimdi daha da dikkat et ki emeklerin boşa gitmesin yine düzenli tartilYaa bu sefer çok azmettim çok teşekkür ederim benimde reglime 1 hafta var ondan mı acaba? Yemeği geç yiyeyim bugün suyuma da limon sıkayım
Aynen öyle canım ben 70 kilodan düşmüştüm 57 kiloya 1.5 2 ayda o yüzden kilo vermek çok zor farkındayım almayacağım bi daha aslaSeninde ödemdir o halde şimdi sıra korumaya almakta kilonu şimdi daha da dikkat et ki emeklerin boşa gitmesin yine düzenli tartil
Ya yine alırsam bu verdiğim kiloları
Diye düşün her yemek yediğinde ki frenleyebilesin kendini
saol canım desteğin için reglden sonra görücez bakalım ozaman kiloyuCanım o ödemdir o zaman bir hafta önceden şişmeye başliyormus vücut
Aynen ne eylerse güzel eyler
70 kilodan düşmek için ne yaptın peki canım malum 68.5 kilo geldim bugün bende bayrama kadar gitsin istiyorum hedfim 55 falan 57 olsa onada şükürAynen öyle canım ben 70 kilodan düşmüştüm 57 kiloya 1.5 2 ayda o yüzden kilo vermek çok zor farkındayım almayacağım bi daha asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?