Ooo erkencisin vallaha tebrik ederimGünaydın hayırlı bir haftasonu dilerim
Yürüyüşümü yaptım elhamdülillah
Kahvaltıya komşuma incem şimdi
Hafta sonu malum uyuyorlar bizim kiler onlarada öğlen yerin artık nasip kısmet olursa...
Menümü sonra yazacağım ne yiyecekğim bilmiyorum
HoşgeldinOoo erkencisin vallaha tebrik ederim
Ben spor yapmıyorum 1 haftadır
Günaydın canim bende haftasonu evdeysem uyuyorum genelde 10 gibi kalktım 10.30 gibi 2 yumurta 4 kuru kayısı ve tarcinli yogurt arkadasla bulusup alisveris yapicaz bol yürüyüşüm olacak Allahın izniyleGünaydın hayırlı bir haftasonu dilerim
Yürüyüşümü yaptım elhamdülillah
Kahvaltıya komşuma incem şimdi
Hafta sonu malum uyuyorlar bizim kiler onlarada öğlen yerin artık nasip kısmet olursa...
Menümü sonra yazacağım ne yiyecekğim bilmiyorum
Iyi geceler iyi yapmışsin kadın ugrasmis sonucta bu haftaki kaçamağın bu olmus bizde bugun carsi pazar dolastik kackere tüm vücudumdan ter akti sayamadim benimde kacamagim oglen sicakta kola ictim aksam 1 tabak corba salatalik tarvinli yogurt 2 bardak yesilcay pazarda gezmenin dışında 5 kmden fazla yurumusumdur tek tesellim oKötü hissediyorum çünkü saat 9 da bir tane küçük poğaça ve minik bir dilim kek yedim musafirlikteydik çok sevdiğim canım ablama gittik diyette olduğumu bilmiyordu yazık hasta haliyle uğrasmis kiyamadim yedim
Yarın yeni bir başlangıç olacak inşaALLAH
Eve 23 te geldim 3 mil Leslie yaptım utancimdan
İyisin dimi canım seni de merak ettim aslında bugün Rabbim hayırlı yazılar yazsın Amin...Iyi geceler iyi yapmışsin kadın ugrasmis sonucta bu haftaki kaçamağın bu olmus bizde bugun carsi pazar dolastik kackere tüm vücudumdan ter akti sayamadim benimde kacamagim oglen sicakta kola ictim aksam 1 tabak corba salatalik tarvinli yogurt 2 bardak yesilcay pazarda gezmenin dışında 5 kmden fazla yurumusumdur tek tesellim o
Gunaydin canim amin insAllah daha iyiyiz cok şükür eşimden yana bisey yokda benden yana kırgınlık devam ediyo daha bende 9 gibi uyandim kayinvalidemin evindeyiz esim bikac haftadır görmüyordu özledim dedi gece geldik buraya oda kendi annesine gitmis gece rahatsiz etmek istemedik kayivalidemin evinde esimle yalniz kaldık simdi sekersiz kahve iciyorum esimde kalkar birazdan kahvaltıya orayami gidicez diye sorarimİyisin dimi canım seni de merak ettim aslında bugün Rabbim hayırlı yazılar yazsın Amin...
Yürüyüş süper olmuş bugün desene kaçamak günü oldu bize
Yarın yeni bir başlangıç olacak inşaALLAH bize devam yılmak yok
Rabbimizin izniyle
Hayırlı günler hayırlı sabahlar kacamaksiz kahvalti olucak sana afiyet olsunGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Yürüyüşümü yaptım şimdi hafif bir şey atıştıracagim kahvaltimi çocuklarla yapacağım inşaALLAH
Gün içinde yazarım yine
maşALLAH canım günaydın hayırlı huzurlu haftalar olsun inş.ben dün yediklerimi yazmaya utanırım bütün diyet alt üst oldu enbaşa dönmüş gibi hissediyorum dün akşam eltime gittik orda kaldık yemek yapmamış poğça börek kek kısır yapmış 2 kase kısır yedim en hafifi o diye çok az da börek bu sabah ordan işe gelince 1 tane poğça yedim tam tatil haftası kendimi çok kötü hissediyorumGünaydın hayırlı bir hafta olsun inşaALLAH hepimizin hayatında güzel gelişmeler olsun Rabbimiz hayirlisini versin inşaALLAH hakkımızda
Şükür elhamdülillah Yürüyüşümü yaptım birazdan kahvaltı yapacağım
Nesfit yiycem sonrasında yeşil çay
Bugün kostirmaca çok olacak evi temizleyecegim dip köşe
Anneme gidicem öğleden sonra
Tempolu bir gün
Kismetse tabiki
Canim olsun sıkıntı yok unut gitsin yememiş say telafi edersin bak bana mesela bende annemde mantı yedim annem yapmış ellerinden küçük bir tabakta ama olsun yani olan oldu yürüyüşü biraz uzatacagim bol su işte buuuumaşALLAH canım günaydın hayırlı huzurlu haftalar olsun inş.ben dün yediklerimi yazmaya utanırım bütün diyet alt üst oldu enbaşa dönmüş gibi hissediyorum dün akşam eltime gittik orda kaldık yemek yapmamış poğça börek kek kısır yapmış 2 kase kısır yedim en hafifi o diye çok az da börek bu sabah ordan işe gelince 1 tane poğça yedim tam tatil haftası kendimi çok kötü hissediyorum
Günaydın canım dün akşam dediğin gibi yürüyüşten vazgeçmedim sıcak falanda demedim çıktım 2,5 km yürüdüm yarın sabah tartılmayı düşünüyorum regl 5.gün oluyo artık gitmiştir heralde şişkinlik bu sabah uyuyakalmışım serviscinin aramasıyla uyandım koşa koşa çıktım evden bişey yiyemedimCanim olsun sıkıntı yok unut gitsin yememiş say telafi edersin bak bana mesela bende annemde mantı yedim annem yapmış ellerinden küçük bir tabakta ama olsun yani olan oldu yürüyüşü biraz uzatacagim bol su işte buuuu
Günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın canım dün akşam dediğin gibi yürüyüşten vazgeçmedim sıcak falanda demedim çıktım 2,5 km yürüdüm yarın sabah tartılmayı düşünüyorum regl 5.gün oluyo artık gitmiştir heralde şişkinlik bu sabah uyuyakalmışım serviscinin aramasıyla uyandım koşa koşa çıktım evden bişey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?