saol canım desteğin için reglden sonra görücez bakalım ozaman kiloyu
öğlen yemeğim piliç kavurma,1 dilim karpuz ve yoğurt
bu arada ben ALLAH'tan bir aksilik olmazsa 12 ağustos gibi tatile gidicem diyeti tabikide bozmucam ama tatile kadar biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum acaba ne ekleyebilirim sence senin yazmış olduğun maydonoz detoksunu yapsam daha etkili olurmu diyetle beraber
Karatay canım direk hem ac kalmıyorsun hemde o kadar kısa sürede hemde yağdan veriyorsun inanamazsın hemen başla derim bayrama epey bi vermiş olursun ben ilk ay 6 vermiştim ama 8 veren arkadaşımda oldu70 kilodan düşmek için ne yaptın peki canım malum 68.5 kilo geldim bugün bende bayrama kadar gitsin istiyorum hedfim 55 falan 57 olsa onada şükür
Bu akşam dediklerini yapıyorum canım birde onlara başlayayım ekmek zaten 4 gündür hiç yemiyorum aynen devamAllah içine sindirdin canım önümüzde 10 gün var buda yeter zaten evet maydonoz kürüne başla bu akşam yapabilirsen yap sabaha hazır olsun iyice demlenir... suyuna elma sirkesi koy bir bardağa 4.5 damla kadar tarçın ve yoğurt tüketmeye çalış araogunlerde muhakka etkisi olur haa bide
Mümkün mertebe sadece sabahları ekmek ye canım oda beyaz ekmek asla değil
karatay listesini inceleyeyim bakalım umarım bende verebilirim sizin gibiKaratay canım direk hem ac kalmıyorsun hemde o kadar kısa sürede hemde yağdan veriyorsun inanamazsın hemen başla derim bayrama epey bi vermiş olursun ben ilk ay 6 vermiştim ama 8 veren arkadaşımda oldu
Ben sporda yapmadım ekmek şeker hamur işi hayatınızdan çıkarıp 2 öğün besleniyorsunuz ama sabah 2 yumurta 10 15 zeytin dilediğiniz kadar yeşillik peynir bir çay bardağının yarışı kavrulmamış kuruyemiş yiyorsunuz zaten çok tok tutuyor akşamda nohut bulgur hariç yaptığınız et sebze bakliyat yemeklerinden dilediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Sabah en geç 9 da kahvaltı akşamda en geç 7 de akşam yemeği ama 6 gibi yiyin daha erken yemeyin detaylı da araştırın insan inanamıyor en başta kilo verdireceğine ama gerçekten verdiriyor ben akşam çorba içmenizi öneririm arada çok acıkırsanız ayran yada türk kahvesi içebilirsiniz pîf noktası yemekleri kızartmıyorsunuz ve zeytinyağ yada tereyağ kullanıyorsunuz. Kücük bi anlatayım dedim motive etmek için.karatay listesini inceleyeyim bakalım umarım bende verebilirim sizin gibi
canım çok teşekkür ederim bende biraz netten araştırdımda öğlen yemekleri listede mesala et yazıyo bizde sebze yemeği var dicektim oyüzden senin nasıl uyguladığını merak ettim ben 7 de iş başı yapıyorum 6da kahvaltı yapsam bir problem olurmu haftasonu 9 da yaparım akşamlarıda 5te çıkıyorum 5:35 gibi evdeyim 6 ideal yemek içinpeki bitki çayı falan içtinmi yaşın kaç çok soru sordum galibaBen sporda yapmadım ekmek şeker hamur işi hayatınızdan çıkarıp 2 öğün besleniyorsunuz ama sabah 2 yumurta 10 15 zeytin dilediğiniz kadar yeşillik peynir bir çay bardağının yarışı kavrulmamış kuruyemiş yiyorsunuz zaten çok tok tutuyor akşamda nohut bulgur hariç yaptığınız et sebze bakliyat yemeklerinden dilediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Sabah en geç 9 da kahvaltı akşamda en geç 7 de akşam yemeği ama 6 gibi yiyin daha erken yemeyin detaylı da araştırın insan inanamıyor en başta kilo verdireceğine ama gerçekten verdiriyor ben akşam çorba içmenizi öneririm arada çok acıkırsanız ayran yada türk kahvesi içebilirsiniz pîf noktası yemekleri kızartmıyorsunuz ve zeytinyağ yada tereyağ kullanıyorsunuz. Kücük bi anlatayım dedim motive etmek için.
Canım 22 yaşındayım ben öğle yemekleri yemedim hiç acıkınca ayatan bitki çayı içtim öğlen öğlen yemeğine koruma dönemi geçiyormuşsun 2 öğün besleneceksin tabi bi olur zaten burada amaç yemekler arası süreyi uzatmak 5 saat sonra yağ yakılmaya baslaniyormus o yüzden bu düzenin bence olur bende okulda böyle yapıyordum diyetimiBen sporda yapmadım ekmek şeker hamur işi hayatınızdan çıkarıp 2 öğün besleniyorsunuz ama sabah 2 yumurta 10 15 zeytin dilediğiniz kadar yeşillik peynir bir çay bardağının yarışı kavrulmamış kuruyemiş yiyorsunuz zaten çok tok tutuyor akşamda nohut bulgur hariç yaptığınız et sebze bakliyat yemeklerinden dilediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Sabah en geç 9 da kahvaltı akşamda en geç 7 de akşam yemeği ama 6 gibi yiyin daha erken yemeyin detaylı da araştırın insan inanamıyor en başta kilo verdireceğine ama gerçekten verdiriyor ben akşam çorba içmenizi öneririm arada çok acıkırsanız ayran yada türk kahvesi içebilirsiniz pîf noktası yemekleri kızartmıyorsunuz ve zeytinyağ yada tereyağ kullanıyorsunuz. Kücük bi anlatayım dedim motive etmek için.
anladım canım çok teşekkürler ben yarın sabah başlıyorum ozaman bakalım 1 ayda nekadar verebilcemCanım 22 yaşındayım ben öğle yemekleri yemedim hiç acıkınca ayatan bitki çayı içtim öğlen öğlen yemeğine koruma dönemi geçiyormuşsun 2 öğün besleneceksin tabi bi olur zaten burada amaç yemekler arası süreyi uzatmak 5 saat sonra yağ yakılmaya baslaniyormus o yüzden bu düzenin bence olur bende okulda böyle yapıyordum diyetimi
Başla canım karatay grupları oluyor oralarda danış daha da bilgili olanlar vardıranladım canım çok teşekkürler ben yarın sabah başlıyorum ozaman bakalım 1 ayda nekadar verebilcem
Amin canım insAllahHayırlı akşamlar İnşaALLAH
Şükür elhamdülillah akşam yemeğimide yedim yürüyüşümüde yaptım elhamdülillah
Menüm
2 dilim tahıllı ekmek
Zeytinyağlı kavak yemeği
1 kase yoğurt
Su yaklaşık olarak 4 litre neredeyse
Bir kupa yeşil çay günü böyle bitirdim elhamdülillah
Rabbimiz hepimize güzel yazılar yazsın Âmin
Afiyet olsun canım MaşaAllah yürüyüş çok iyi olmuşAmin canım insAllah
Bende 2.5 km yürüdüm aksam yemegim 1 tabak tarhana az melemen yumurtasiz birde mısır yedim
Günaydın canım hayırlı sabahlargünaydın canım bugün başladım bakalım Allah'ın izniyle
aynen dediğin gibi doğal ürünler bulmak imkansız gibi bişey insanlar artık haram kul hakkı düşünmüyolar
bu sabahki kahvaltım 4 tane kuru kayısı, 2 tane haşlanmış yumurta, az tarçınlı yoğurt, 1 domates, 2 tane zeytin, yarım kibrit kutusu kadar peynir yedim yanıma 4 tane kuru kayısıyla yeşilçay getirdm akşam yemeklerimide çorba yoğurt salata olarak düşünüyorum yada çorbanın yerine bazen sebze bazen et yemeği düşünüyorum bakalım
30 ağustosa 27 gün var etkisini görceksem o süre zarfında görürüm heralde
zaten karatay sayfalarına değilde sen takip etttğin sürece yine burda yazarım foruma ALLAH her daim her konuda yar ve yardımcımız olsun
Çok teşekkürler canım kesinlikle bedenimiz bile bizden hesap soracakGünaydın canım hayırlı sabahlar
Âmin canım ALLAH yardımcımız olsun
Canım bence muhakka görürsün
Ya kahvaltı süper olmuş bugünkü menünü çok beğendim böyle devam ederse oooo gitsin kilolar ben hep şuna inandım ne ekersen onu biçersin
Neyle beslenirsen onun karşılığını göreceksin vücudunda Allah'ın verdigi bu bedeni harap etmeye hakkımiz yok bedenimiz bile bizden hesap soracak
Allah yolumuzu açık ve aydınlık etsin her daim AMİN
aynen canım bu arada sabah 6 da kahvaltı yaptım 6,5 saat geçmesine rağmen tam anlamıyla açlık hissetmiyorumEeee iradenin gücü Allah'ın izniyle
Canım biz istemesini bilelim Rabbimiz bize kolaylıklar verecektir
Kolay gelsin canım görüşürüz
MaşaAllah canım harika olacak bu iş İnşaALLAHaynen canım bu arada sabah 6 da kahvaltı yaptım 6,5 saat geçmesine rağmen tam anlamıyla açlık hissetmiyorum
şimdi yemekhanede yoğurt yicem sonrada yeşilçay
İnşALLAH canımMaşaAllah canım harika olacak bu iş İnşaALLAH
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?