İnşaALLAH kilo vereceğim

Günaydın canım hayırlı sabahlar hayırlı günler
Dün söz de elhamdülillah frenledim kendimi akşam yemeği yemeden gittim saat 21 de 7 tane sarma 2 tane tuzlu kurabiye küçüktü ama sakızlı muhallebi yedim minik bir dilim
Ayy çok demi ya napayım yaa utanıyorum ama olan oldu
Bugün telafi günü
Sıkı bir yürüyüş yaptım 1 litre su içtim kahvaltı öncesi
Kahvaltim 3 yeşil biber biraz lor
1 domates aşağı yukarı 1 dilim ekmek daha az belki bir kupa yeşil cay birazdan Leslie yapacağım nasipse 3 mil bakalım hayırlısı

Sen tartilacaktin merakla bekliyorum sonucu hayırlısı ile

Günaydın canım biraz çok olmuş ama bugüne iyi başlamışsın tebrikler
ben moral yok dün akşam yemedim öğlen fazla kalori aldım diye akşam sade az üzüm yemiştim suyumu falan içtim sabah yine 68,5 anlamadım gitti sabit değişmiyo

şok diyetmi yapsam 2 gün bi sarsılsam diye düşünüyorum
kendimce diyorumki hazır başladım tatildede abartmam dengemi bozmam ama yaklaşık 15 gün ve gram ilerleme yok

Allah Allah neden eksilmedi ki
Ama bazen duraklama dönemine giriyor bünye ve şaşırtmak gerekiyor
Bilmiyorum dediğin gibi olmazsa şok diyet yap ama iyi araştır lütfen sıkıntılar da yaşanabiliyormuş aman diyim

yok canım 2 günden fazla yapmıcam merak etme
2 günde aynı menü bişey buldum
sabah 1 yada 2 kase sade yoğurt (1 kase planlıyorum)
öğlen çorba veya sebze et yemeği yoğurt (yarın ezogelin çorbası yoğurt- cuma günü döner yoğurt planım)
akşamları sadece baharatla karıştırılmış 1 kase yoğurt

Bugün olabildiğince hafif geçirdim öğlen bişey yemedim sadece tarçınlı yoğurt 3 kupa yeşil cay içtim bugün
Aksam
Küçük bir tabak kuru fasulye salata ve cacık elhamdülillah günü bitirdim
Su neredeyse 4 litre oldu
Cuma günü tartilacağım ama hiç umutlu değilim almadiysam şükür edeceğim bakalım
Belki bende bi şok diyet yaparım 3 gün
Bu hafta bitsin de bakalım
Hayırlısı ile Rabbimiz bu günümüzü aratmasim Aminnn

MaşALLAH canım her günümüz böyle olsun kalorisiz ve hafif
bu hafta mantı ve davetlerde yedin dediğin gibi almadıysanda güzel
bende cumartesi sabahı gitmeden tartılıp sana yazıcam
bugün başladım şok diyete sabah önce 1 kupa şekersiz kahve peşinede yoğurt yedim

Canim günaydın
Sorma bu hafta sarmalar mantilar derken kötü bir hafta oldu ama umutluyum bu hafta bitsin nadipse olmadı bende yapacağım şok diyet senden alayım haberleri umarım başarılı bir şekilde atlatirsin canım
Ya ALLAH tan da yürüyüş yapıyorum yapmasam kendimi daha da kötü hissederdim elhamdülillah ki hareketliyim neyse kahvaltim
Nesfit sonrasında yeşil çay
Öğlen tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum
Aksam belli değil kismette ne Var bakalım

bencede canım yürüyüş anlamında hiç eksilttiğini duymadım
Bende merakla bekliyorum sonucu bakalım ne olacak
İşyerinde yemek listesi olduğundan öğlen yemeklerini yazabiliyorum :)

Kızlar Merhaba ikinizide başarılar. Benide alın aranıza :) pazar günü başladım bende diyete bir kilom gitti çok şükür devam ediyorum ama yanımda birisi olması daha iyi oluyor gibi

Kızlar Merhaba ikinizide başarılar. Benide alın aranıza :) pazar günü başladım bende diyete bir kilom gitti çok şükür devam ediyorum ama yanımda birisi olması daha iyi oluyor gibi
merhaba canım hoşgeldin bende çok çabuk kilo verirdim ama durdu gitmiyo 68.5 :) birbirimize destek oluruz sen kaç kilosun ne kadar fazlalığın var

merhaba canım hoşgeldin bende çok çabuk kilo verirdim ama durdu gitmiyo 68.5 :) birbirimize destek oluruz sen kaç kilosun ne kadar fazlalığın var
Merhaba canım :) 1.60 boyunda, 63 kiloyum. Hedefim 45. Şu 13 kilo gitse gerisi kolay gibime geliyor. Hep doğum kiloları bunlar maalesef. Bir oğlum var. Artık cidden kafaya takmaya başladım kilo meselesini. Bayramdan sonra da spora yazılmayı düşünüyorum. Şimdi sadece diyet ve dans ediyorum evde acaip terletiyor :) şimdi öğle yemeği yiyeceğim

1.60 boyuna 45 kiloya gerek varmı bende 1.63 boyundayım 55 kilo olayım yeter diyorum spor salonuna ben 3ay yazılmıştım 78den 70 lere düştüm düzenli gitmedim faydası var bende 2 gün şok diyet deniyorum sabah yoğurt yedim öğlen çorba ve yoğurt akşam sade yoğurt yicem bakalım fayda görmeyi umuyorum

Duraklama donemindesin galiba canım. Ya o kadar takıntı ki bende 45 olduğum dal gibi olduğumu hayal ediyorum hep ne kadar zayıf o kadar iyi. Öğle yemeği yedm. 6 yemek kaşığı kuru fasulye. Bir kepçe Şehriye çorbası ve salata. Alıştım canım böyle az az yemeye nereye kadar sürerse artık :)) senle aynı boydayiz demi? Spor salonu nasıl canım sabahlarimi gttin akşam mo ac mo tok mu neler yaptınız hoca yardimci oluyomu

Ha sen uzunsun benden yine 55 sana iyi banada iyi ama yinede kilolu gösterir

Merhaba canım öncelikle hoşgeldin çok teşekkürler güzel temennilerin için
Tabiki bizimle olabilirsin destek motivasyon dayanışma çok önemli
Biz burda her yediğimizi yazıyoruz iyi yada kötü gizlemek yok
Bilelim dogrumuzu yanlisimizi elestirelim doğruyu yanlışı
Sende muhakkak yaz her yediğini sporunu
Allahın izniyle önce sağlık sonra istedigimiz kilo hedefimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…