- 8 Ekim 2012
- 3.391
- 6.490
- 358
- 36
Canım merhaba cumamız mübarek olsun inşaALLAH
Canım bence tamamla bilemessin belki etkisi 13 günün sonunda verecek kaç gün kalmış zaten
Tabiki su ve yeşil çay vazgeçilmezim 3 litreyi geçiyor yine yeşil çay 2 kupa sade kahvem her molada içiyorum
Hayirlisiyla teladiniz bitince hepsi gecer canim bende devam diyete 5.gun bitti kacamak yok sanirim senin demenle 13 günü tamamlicamAslında öyle kötü beslenmedim çok şükür elhamdülillah ama tabiki saatim şaştı biraz uyku düzeni malum akrabalar burda kuzenler vs derken gece geç yatildi geç erken kalkıktı vs işte neyse az kaldı
Canım kesinlikle doğru bir karar vermişsin devam et canım etkisini göreceksin ALLAH izin verirse ayrıca kaçamak yapmaman da harika tebrik ederimHayirlisiyla teladiniz bitince hepsi gecer canim bende devam diyete 5.gun bitti kacamak yok sanirim senin demenle 13 günü tamamlicam
Aynen canim sen dedikten sonra düşündüm haklisin sonucta ben 71 kilodan 67 ye düştüm oyle basladim isvece vücudumda odem falan yokki once o gitsin de verdigim kilo sayısı fazla olsun kim görürse zayiflamissin diyip baya baya farketmeye basladi oyuzden devam edicem kacamak yapmamaya gelince ben bile kendime inanamiyorum 29 yasindayim cereze cipse patates kizartmasina hamur isine hic hayir diyemeyen ben 1 haftadir misafirlige gidioz evimde misafir var kalan yemiyorumCanım kesinlikle doğru bir karar vermişsin devam et canım etkisini göreceksin ALLAH izin verirse ayrıca kaçamak yapmaman da harika tebrik ederim
Gözünaydın canim kolay gelsin temizlik icin insanin annesinin evide olsa kendi evi gibi yok bende misafirden dün spor yapamadim ama bu gece yatak ama geçince 2 günlük yapicamKahvaltım bugün
Nesfit oldu orda almıştım bir porsiyon kalmıştı onu yedim öncesinde neredeyse 1 litre su içtim
Öğlen birazdan salata yiyecem
Akşam hiç bir fikrim yok
Rabbim ne nasip ederse bakalım yazarım akşam
Sabah yürüyüşe gidemedim haliyle erken geldim evime
Şimdi temizliğe başlayacağım şöyle bi üstten
Dip kapı pazartesi günü nasipse
Sağol canım ALLAH razı olsun inşaALLAHGözünaydın canim kolay gelsin temizlik icin insanin annesinin evide olsa kendi evi gibi yok bende misafirden dün spor yapamadim ama bu gece yatak ama geçince 2 günlük yapicam
Afiyet olsun canim ev isi öyle sanki üstümüzden toz dökülüyo gibi heryer toz oluyo biz esimde bende calisioz evde cocuk yok ama bi işe baslasam sanki sonu gelmiyo benimde menü 200 gr et ve salataydi 4tane köfteyle 2 kasik salata yedim yarina ALLAH sabir verir insALLAH Sabah sade cay oglen 200 gr et 1 meyve aksam hicbisey yokDemin alsam yemeğimi yedim malesef evde bisey kalmamış doğru düzgün pazara gitmek gerek nasipse yarın gidicez o yüzden bir tabak yoğurtlu makarna ve domates salatası yedim bir kase napayım artık böyle oldu yarın ALLAH KERİM
Su 3 litre oldu yeşil çay birazdan içerim yorgunum spor yok bugün ev işi beni gayet yordu ve terletti bakalım yarın nasipse sabahtan yine yürüyüşümü yaparım
Oooo yalnız baya ağır canım bu isveç diyetiAfiyet olsun canim ev isi öyle sanki üstümüzden toz dökülüyo gibi heryer toz oluyo biz esimde bende calisioz evde cocuk yok ama bi işe baslasam sanki sonu gelmiyo benimde menü 200 gr et ve salataydi 4tane köfteyle 2 kasik salata yedim yarina ALLAH sabir verir insALLAH Sabah sade cay oglen 200 gr et 1 meyve aksam hicbisey yok
aynen canim baya bir agir diyet bide esimle istanbula trabzon macina gidicez tribünde yemicem ama baya zorlancam inkar edilmez insALLAH sonucu dedigin gibi güzel olurOooo yalnız baya ağır canım bu isveç diyeti
Öyleyse yarın zor olacak ama ALLAH sabrını verir canım az kaldı zaten ALLAH bilir ama bence kesin sonucu iyi olacak görürsün bak
Ve evet bu toz meselesi sanki eve toz yağmış ya tövbe tövbe hergun alıyorum biliyormusun çalışmıyorum evdeyim ben her sabah ALLAHIN izniyle yaptığım fix işlerden biridir toz almak napalim ALLAH sağlık versin inşaALLAH da yapcaz mecbur benim oğlum var evde ve rahatsız birazda oğlum çok titiz bir genç MaşaALLAH tahammülü pekyok toza vs zaten kendi alır çoğu zaman gerçi okullar açılacak artık bisey ellemez dersler ağır geçiyor kurs vs derken çok yoruluyor ben yatırmıyorum öyle olunca
Canım maçtasın haaaSaat 6 macta ilk yari yürüyüş suana kadar 7.7 km kacamak yok can istemesi çok herkes cerez cekirdek ben su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?